5 motive pentru a face pregătirile mirilor la hotel

august 10, 2020

Ca fotograf profesionist de nuntă vă recomand dacă aveți de ales între pregătirile mirilor la hotel sau acasă, să alegeți să rezervați una sau două camere de hotel. În acest articol găsiți 5 motive pentru a face pregătirile mirilor la hotel. Acest articol este orientat spre tinerii miri care își planifica ziua nunții. Dacă sunteți la pasul de a face un itinerariu al zilei de nuntă este posibil să vă întrebați: “Unde facem pregătirile mirilor?”. Cel mai ușor de răspuns acestei întrebări este să luați în considerare dacă doriți ca acest eveniment al zilei să-l faceți într-un loc care are un sentiment profund pentru voi.

Două alegeri evidente sunt acasă sau la hotel. Casa mirilor poate fi privit ca locul ideal pentru pregătirea acestora, însă locațiile acestea pot fi deseori nepotrivite pentru un astfel de eveniment. Casele sunt de obicei pline de lucruri care distrag atenția fotografiilor atunci când acestea sunt privite. Hotelul este un loc cu un decor elegant, plin de elemente creative și potrivit pentru fotografii de nuntă frumoase și minimalistice. Răspunsul întrebării “Facem pregătirile mirilor la hotel sau acasă?” este foarte simplu din acest punct de vedere.

sedinta foto la hotel cu pregatirile mirilor

În dimineața nunții este de preferat ca mirii să se relaxeze și să se distreze alături de domnișoarele de onoare/cavalerii de onoare. Un hotel oferă un spațiu minunat pentru tot ce ține de pregătirile mirilor. Este posibil să-l transformați și într-un mini-sejur dacă optați să rezervați camera de hotel nu numai pentru pregătirile voastre, ci și să vă întoarceți acolo după petrecerea de nuntă. În acest articol veți descoperi care sunt cele 5 motive pentru a face pregătirile mirilor la hotel.

 

Citește și: 10 hoteluri pentru pregătirile mirilor în București

 

1. Ospitalitate de nivel înalt

ziua nuntii cu gatitul miresei la hotel

Din momentul în care intrați în holul hotelului v-a exista un personal instruit care vă va fi la îndemână. În acest fel puteți începe ziua fără probleme. Veți avea ajutor cu gentile, recomandări pentru cea mai apropiată cafenea sau room service. Sună interesant, nu-i așa? Odată ajunși în camera hotelului pentru pregătirile voastre, asistența este la un apel telefonic distanță.

Unul dintre motivele principale pentru care recomand pregătirile mirilor la hotel este această ospitalitate de nivel ridicat. Personalul oricărui hotel este expert în ospitalitate. Vă pot ajuta pe voi și pe oaspeții voștri să vă simțiți ca acasă. Un lucru important de știut este că puteți discuta cu cei de la hotel pentru a rezerva doar câteva ore camerele pentru pregătirile mirilor. În acest mod veți putea negocia prețul și este posibil să plătiți mai puțin decât dacă rezervați două camere pentru o zi.

 

Citește și: 5 motive pentru a închiria o cabină foto la nuntă

 

2. Lumină naturală

pregatirea mirelui in camera de hotel

Cum să alegeți o cameră de hotel pentru pregătirile mirilor? Ei bine, o regulă importantă pentru acest lucru este ca aceasta să aibă o lumină naturală. Țineți cont că soarele răsare de la Est și în timpul pregătirilor (adică dimineața) lumina naturală este importantă pentru starea voastră de spirit și pentru fotografii de nuntă impresionante. Orice fotograf de nuntă profesionist ar aprecia ca în camera de hotel pentru pregătirile mirilor să fie cât mai multă lumină naturală. Este de evitat folosirea flash-ului pe aparat în acest moment al zilei. Fotografiile cu flash-ul într-o cameră au o lumină uniformă și acestea au un contrast redus. Dacă vreți să aveți fotografii de nuntă memorabile recomand să alegeți să faceți pregătirile mirilor la hotel. Lumina naturală este esențială într-o cameră.

Un loc precum un hotel elegant ofertă o varietate de fotografii pentru pregătirea mirilor. Alegeți un hotel de care puteți profita și pentru evenimentele ce vor urma precum “first look-ul”. Lumina naturală din camerele de hotel oferă o varietate de fotografii. Scarile sau spațiul de la mezanin sunt alte locuri creative.

 

Citește și: 15 locații de nuntă cu hambar din România

 

3. Decor elegant

domnisoare de onoare la pregatirea miresei

Ca fotograf nuntă București ador să captez momente la pregătirile mirilor de la hotel. Fie că voi capta momente când mireasa este machiată sau când mirele glumește cu cavalerii de onoare. Aceste momente sunt importante pentru orice cuplu și alcătuiesc povestea din ziua nunții. Importanța acestor fotografii este cu atât mai mare deoarece acestea ies în evidență prin prisma faptului că decorul unei camere de hotel este elegant și pare să se potrivească cu camera. Nu există mobilier în culori nepotrivite sau lucruri care nu par la locul lor într-o cameră de hotel. Cu atât de multe elemente creative precum oglinzi, lustre, ferestre mari și mobilier elegant, fotografiile de la pregătirile mirilor în camera de hotel sunt și o oportunitate de creativitate pentru orice fotograf de eveniment care caută să câștige premii internaționale în fotografia de nuntă.

 

Citește și: Cele mai cool 72 de melodii pentru dansul mirilor la nuntă

 

4. Mai puțină planificare

5 motive pentru a face pregătirile mirilor la hotel

Recomand să optați pentru a alege două camere de hotel pentru pregătirea mirilor. Un eveniment al zilei de nuntă precum pregătirile mirilor la hotel sau acasă este un prilej de a invita prietenii apropiați și familia. Aveți nevoie de un spațiu destul de mare pentru a vă deplasa și pentru a sta relaxați. O cameră de hotel pentru mire și cavalerii de onoare și o cameră de hotel pentru pregătirea miresei și domnișoarele de onoare sunt exact ceea ce vă trebuie. Distracția și intimitatea înainte de “first look” sunt esențiale în această parte a zilei.

Cu toată lumea într-o singură locație, va exista și o implicare redusă în coordonarea acestora. Profitați de serviciile incluse precum mic dejun sau cafea. Dacă comandați aceste lucruri pentru voi și pentru invitații voștri atunci veți avea mai mult timp pentru a vă distra alături de ei sau pentru a sta relaxați. Ceea ce ne duce către al cincilea motiv pentru a face pregătirile mirilor la hotel!

 

Citește și: De ce să angajezi un organizator de nuntă

 

5. Relaxarea mirilor

fotografii de nunta artistice la pregatirea mirilor

Relaxarea mirilor în această zi specială este unul dintre cele mai importante motive. Ca fotograf de nuntă, cu experiență ca fotograf botez București sau fotograf cununie civilă București am interacționat cu zeci de cupluri și am realizat că relaxarea lor a fost cheia fotografiilor de succes. Fotografiile de la ședințele foto cele mai apreciate au fost cele în care cuplul a stat relaxat.

Fotografiile spun o poveste, iar dacă tinerii miri sunt relaxați în ziua lor cea mare atunci lucrul acesta face o diferență enormă în fotografiile finale. Pentru a sta relaxați în ziua nunții există o mulțime de trucuri. Dacă veți lua în considerare să faceți acest eveniment precum pregătirile mirilor la hotel vă veți începe ziua cu dreptul. În acest caz veți sta mult mai relaxați în momentele ce vor urma.

 

Citește și: Alegerea unui fotograf profesionist de botez

 

Pregătirile mirilor la hotel sau acasă?

Da, în acest articol ne referim la 5 motive pentru a face pregătirile mirilor la hotel. Vă întrebați: „De ce să facem pregătirile de nuntă la hotel?” Pur și simplu, este cea mai convenabilă opțiune! Ai la dispoziție un loc luminos și aranjat, o oglindă mare, un dulap pentru haine sau halatele domnișoarelor de onoare. De asemenea, spațiul necesar pentru ca toată lumea să se deplaseze sau să se relaxeze. În plus, vine cu un personal pe care îl puteți apela pentru orice lucruri mici pe care ați fi uitat să le aduceți.

Camera de hotel pentru pregătirea mirilor este un loc ideal pentru fotografii cu un decor simplu care nu distrag atenția atunci când sunt vizualizate. Spațiul hotelului, precum holurile, scările sau piscina vă oferă alte locații pentru fotografii artistice de nuntă. Este posibil să nu considerați că aceste fotografii sunt sentimentale pentru voi într-o astfel de zi plină de emoții, însă, sunt amintiri frumoase în locuri minunate, alături de oameni dragi. Și nu asta este tot ce contează?

 

Foto nuntă București: Soulseeker

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL