5 motive pentru a închiria o cabină foto la nuntă

aprilie 9, 2019

De ce să optați pentru o cabină foto la nuntă? Cabina foto nuntă este parte integrantă a unei atmosfere minunate. Ea ajută la crearea de imagini uimitoare într-un mod fără efort. O cabină foto este chiar o modalitate distractivă și interesantă de a înregistra oaspeții în timp ce își lăsa garda jos și se amuză cu accesoriile din dotare. Ai nevoie de o cabină foto la nuntă pentru a sparge gheața, această oferă multe râsete pe parcursul zilei.

În timp ce un fotograf profesionist de nuntă sau un fotograf de botez înregistrează atmosfera și creează fotografiile esențiale care alcătuiesc povestea evenimentului, oaspeții sunt liberi să se lase dezlănțuie în fața cabinei foto. Acest lucru va duce la momente distractive, unice pe care invitații de nuntă le vor aprecia cu siguranță.

5 motive pentru a închiria o cabină foto la nuntă

O cabină foto permite, de asemenea, oamenilor să aibă imagini cu ei însuși, cu efort minim sau deloc. Vă scutește de timpul în care veți încerca să fotografiați toți oaspeții și să nu veți încerca să vă gândiți la un milion de moduri creative de captare a oamenilor. Cabinele foto de nuntă pot fi chiar personalizate pentru a se potrivi oricărei locații și oricărei teme.

În epoca de hashtags și selfies, nu este de mirare, cabinele foto au devenit omniprezente în ultimii ani la nunți, majorate sau petreceri corporative. Dacă sunteți încă pe gânduri să închiriați o cabină foto București sau în orice alt oraș, aici sunt 5 motive care iți pot influența decizia.

 

Citește și: Locații cool de nuntă din România

 

1. Memorii instante pentru invitații tăi

De la fotograful de nuntă veți obține fotografiile digitale de înaltă calitate după ziua nunții. Acestea vor fi editate individual într-ul stil prezentat în portofoliul lui. În funcție de pachetul ales este posibil ca aceste amintiri să vi se livreze în câteva săptămâni sau în câteva luni. Totul depinde de fotograful ales pentru evenimentul vostru.

O cabină foto nuntă nu face doar fotografii, face memorii instante pentru invitații tăi. Simplul proces de fotografiere în fața unei cabine foto la nuntă, relaxat, departe de privirea altora sau de fotografi cu obiectivele lor mari, îi oferă oamenilor ocazia să se sărute, să se amuze, sau să arate o altă formă de divertisment. Veți privi aceste fotografii ale prietenilor și ale familiei și vă veți amuza.

Fotograful tău profesionist va surprinde toate momentele speciale. Totul de la primul sărut, primul dans, prima tăietură a tortului vor fi documentate. Ceea ce nu va capta este, pe mătușa ta cu ochelari de soare mari și o pălărie uriașă, făcând semnul păcii la cabina foto de nuntă.

O fotografie printată instant în momentul nunții tale va fi plină de semnificație pentru oaspeții tăi. Unele cabine foto pot trimite pe mail în câteva secunde fotografiile invitațiilor voștri. Acest lucru le oferă oamenilor posibilitatea de a le distribui pe rețelele de socializare.

Nu numai că invitații de nuntă vor primi o copie a fotografiilor distractive din timpul nopții. De asemenea, toate fotografiile vor fi trimise către voi și veți putea continua distracția pe Facebook prin tag-uri sau comentarii amuzante.

 

Citește și: Alegeți fotograful de nuntă potrivit!

 

2. Recuzita adaugă o atingere unică

Cabina foto București

Oaspeții din ziua nunții pot personaliza fotografiile de la cabina foto cu abordarea lor unică. O cabină foto nuntă oferă o varietate de recuzită pentru invitații de nuntă. Aceste vor avea de ales de la pălării haioase, ochelari uriași, arme din plastic, peruci sau diverse măști. Cu siguranță vă puteți furniza propriile costume și accesorii, dacă asta preferați. Mai ales dacă acestea sunt potrivite temei evenimentului.

Fiecare oaspete de nuntă poate merge acasă cu propria lor fotografie personalizată. Dacă doriți să oferiți un cadou personalizat, puteți potrivi tematica nunții cu recuzită din dotare.

O cabină foto la nuntă este distractivă pentru oaspeții de toate vârstele. Aceasta va oferi participanților ceva de făcut atunci când au nevoie de o pauză de la ringul de dans.

Cabinele foto de la nuntă pot fi un mare spărgător de gheață pentru oaspeții care nu s-au mai văzut de mult timp. Oaspeții de nuntă care nu se cunosc între ei au ocazia să lege câteva cuvinte sau chiar prietenii.

 

Citește și: 6 motive pentru a merge la târguri de nunți

 

3. Cabina foto este distractivă

Invitații voștri de nuntă vor iubi cabina foto! Când planificați ziua nunții trebuie să țineți cont de faptul că nunțile au câteva momente de pauză. Trebuie să vă gândiți la o modalitate de a păstra distracția oaspeților în acele momente.

La majoritatea nunților în România există un timp destul de mare între felurile de mâncare. Având un stand de fotografiere, precum o cabină foto nuntă ar fi perfect pentru această parte a zilei.

Vrei ca nunta ta să fie distractivă pentru toată lumea? Sigur, ai rezervat un DJ excelent și barul este deschis toată seara, dar dânsul nu este pentru toată lumea. Dacă aveți copii sau adolescenți printre invitații de nuntă, veți dori să-i păstrați ocupați. O cabină foto la nunta voastră va oferi oaspeților ocazia de a face o fotografie personalizată și va fi o mare sursă de divertisment.

Este ceva legat de o cabină foto unde oamenii vor face lucrurile cele mai prostești. Îți poți lua părinții să faceți o fotografie amuzantă sau puteți face un GIF distractiv cu domnișoarele de onoare sau cavalerii de onoare!

 

Citește și: 7 sfaturi pentru a face distractivă cabina foto pentru nuntă

 

4. Adună lumea

Cabina foto nuntă

Ai copii printre invitații de nuntă? O cabină foto nuntă este irezistibilă pentru copii. Orice cabină foto demnă de a fi un furnizor de nuntă va fi fericită să-i distreze pe copii în timp ce părinții socializează cu vechii prieteni. Un fotograf de nuntă este esențial pentru a crea artă din imaginile voastre de nuntă. O cabină foto, pe de altă parte, este abordarea democratizatoare a fotografiilor, capturânt toți invitații voștri.

Pentru evenimentele cu multă lume, precum o nuntă, este destul de dificil pentru un fotograf să surprindă toți oaspeții în fotografiile lui. Închirierea unui stand de fotografie pentru un eveniment va garanta tuturor oaspeților ocazia să-și facă fotografii. Și, bineînțeles, vor exista întotdeauna cei câțiva care par a fi în sute de fotografii. Cabinele foto sunt un mare compliment unui fotograf tradițional.

Nimic nu aduce oamenii împreună, precum o cabină foto la nuntă. Fie că închiriați o cabină foto București sau în orice alt oraș, aceasta va face oamenii să se amuze mult timp după ziua nunții. Până la urmă acest lucru este ceea ce-ți dorești, nu-i așa?

 

Citește și: Esti in căutarea unui fotograf de nuntă? Iată ce trebuie să știi!

 

5. Un cadou pentru invitați

Când te gândești ce mărturie să faci cadou invitaților de la nuntă este posibil să te ivești de probleme. Ce este atât de tradițional pentru a putea face cadou invitaților? Dacă planificați nunta de unii singuri și sunteți în căutarea de mărturii pentru nunta atunci trebuie să știți că fotografiile de la o cabină foto vor oferi fiecărui oaspete un moment personalizat.

O fotografie ca amintire din ziua dumneavoastră specială pare să fie darul perfect pentru invitații de nuntă.

Te-ai dus vreodată la o nuntă și te-ai întors cu o mărturie drept un pahar de sticlă sau o pungă de bomboane? Ce zici de a-ți lăsa oaspeții să plece cu o fotografie personalizată cu ei înșiși, cu familia și prietenii lor? Oaspeții vor ajunge să păstreze ceva care le va reaminti distracția avută la nunta ta și probabil o vor pune pe frigider ani de acum încolo.

Este posibil să descoperiți că închirierea unei cabine foto pentru ziua nunții este mult mai ieftină decât să faceți săculețe pentru oaspeții dumneavoastră. Spre deosebire de alte mărturi, o fotografie nu este la fel de probabil să fie uitată sau aruncată. Invitatul de nuntă va dori să păstreze imaginile pe care le-a făcut la cabina foto.

Frumusețea acestor fotografii este că ele pot fi personalizate pe deplin după preferințele dumneavoastră!

 

Citește și: Planifică-ți nunta cu o aplicație de telefon

 

Alege o cabină foto nuntă

Când menționați de o cabină foto pentru nuntă, majoritatea oamenilor se gândesc la o cutie mică în care trebuie să se strângă pentru a face fotografii. Cabinele foto deschise (open-air) sunt o modalitate foarte bună de a oferi fotografii de înaltă calitate și o experiență distractivă fără a fi înghesuiți într-o cutie. Acestea se pot accesoriza în sute de moduri cu fundaluri creative. Unele cabine foto de nuntă vă oferă print-uri nelimitate cu 3 sau 4 cadre pe poză și magneți de frigider incluși, împreuna cu accesorii amuzante.

Cu o cabină foto care oferă momente remarcabile pentru oaspeții dumneavoastră, este posibil să uitați să vă distrați pe ringul de dans.

Puteti personaliza fundalul in diverse moduri. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista mai mult spatiu pentru decoratiuni si creativitate. Cel mai bun lucru despre o cabina foto deschisa este ca o puteti personaliza conform tematicii nuntii.

Fotografiile de nuntă profesionale vor fi potrivite pentru a le înrăma și agața prin casă. Fotografiile de la cabina foto de nuntă sunt distractive, însă un alt lucru benefic este că veți primi un set suplimentar de fotografii de nuntă. Acestea vă vor pune un zâmbet pe față pentru anii următori.

 

Fotograf nuntă București: Soulseeker

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL
COMENTARII
ADAUGĂ UN COMENTARIU