7 sfaturi pentru a face distractivă cabina foto pentru nuntă

mai 11, 2019

Când vine vorba de activitățile de la petrecerea din ziua nunții, cabinele foto pentru nuntă sunt încă la fel de populare ca întotdeauna. Cabina foto pentru nuntă este perfectă pentru cuplurile care doresc să creeze o atmosferă distractivă în ziua lor specială. Nu aveți nevoie de echipament fantezist sau de multe lucruri suplimentare pentru a face cabina foto perfectă pentru nunta voastră. Cu toate aceste sfaturi vă vom arăta cum puteți crea distracție cu cabina foto la nuntă. Invitații voștrii vor fi încurajați să pozeze și să se potrivească perfect cu designul nunții.

 

Citește și: Locații cool de nuntă din România

 

1. Alegeți fundalul potrivit pentru cabina foto la nuntă

cabina foto pentru nunta

Fundalul este punctul focal al cabinei dumneavoastră de fotografie, astfel încât doriți să vă asigurați că este captivant. Acesta nu trebuie să distragă prea mult atenția când invitații poftesc în localul de nuntă. Luați în calcul materiale precum perdele, panglici, bannere, baloane sau tablă pe care puteți scrie fraze amuzante cu creta. Puteți să păstrați fundalul pentru cabina foto simplu sau puteți să-l faceți cât de fancy doriți. Trebuie doar să le oferiți invitaților o zonă desemnată care va arăta drăguț în fotografii, dar și atunci când oaspeții nu o folosesc.

 

Citește și: 5 motive pentru a închiria o cabină foto la nuntă

 

2. Incorporați lumini în fotografiile de la cabina foto pentru nuntă

cabina foto nunta bucuresti

Când creați planul de iluminat pentru locația de nuntă, nu uitați să includeți iluminarea și în jurul cabinei foto. Acest lucru poate fi orice, de la semne inteligente de neon la perdele căptușite cu lumini care clipesc. Dacă atârnă luminile în fundal, asigurați-vă că aveți lumini de aceeași intensitate de căldură și pe fețele oamenilor. O lumină de selfie de calitate face ca fotografiile să fie de un nivel superior. Orice fotograf profesionist de nuntă vă poate garanta că fotografiile voastre de nuntă vor arăta mai special într-o lumină bună. Un loc amenajat cu lumini pentru cabina foto la nuntă poate fi locul potrivit și pentru fotografiile de nuntă.

 

Citește și: Alegeți fotograful de nuntă potrivit!

 

3. Asigurați-vă că aveți recuzită vastă

Cele mai bune părți ale oricărei cabine foto sunt elementele de recuzită. Asigurați-vă că oferiți cât mai multă varietate posibilă. Etsy sau Aliexpress sunt doar câteva locuri unde puteți găsi magazine care oferă semne, decupaje și măști care ar fi perfecte pentru cabina foto pentru nuntă. Dacă doriți ceva mai amuzant puteți găsi, de asemenea, pălării, peruci, pahare, bijuterii și alte accesorii. Cu cât mai ridicol, cu atât mai bine!

 

Citește și: 5 motive pentru a angaja un fotograf profesionist de nuntă

 

4. Montați cabina foto de nuntă într-o locație vizibilă

cabina foto la nunta

Întregul rost al unei cabine foto este de a capta atenția oaspeților dumneavoastră într-un mod complet informal și foarte distractiv. Astfel încât veți dori să vă asigurați că toți oaspeții dumneavoastră pot vedea cabina foto de nuntă indiferent unde se află la masă. Dacă este posibil, nu vă montați cabina foto într-o cameră separată. La petrecerea voastră de nuntă se vor întâmpla atât de multe alte lucruri, și dacă oaspeții nu o văd, vor uita pur și simplu de existența ei. Gândiți-vă la acest lucru ca la un alt punct focal pentru tematica nunții. Cu toate acestea, zona unde este montată cabina foto la nunta trebuie să le ofere oamenilor suficient spațiu pentru a face fotografii individuale sau fotografii de grup. Un alt sfat important este să montați un semn direcțional care să conducă oaspeții direct la cabină!

 

Citește și: Planifică-ți nunta cu o aplicație de telefon

 

5. Oferiți camere foto Polaroid la nuntă

Dacă sunteți în căutarea unui mod mai ușor de printare a fotografiilor pentru invitații dumneavoastră, atunci aparatele Polaroid sunt potrivite. Partea cea mai bună este că toți invitații, nu contează dacă sunt tineri sau mai în vârstă, vor ști cum să folosească o cameră foto instant. Acestea pot deservi drept cabină foto la nuntă. Încurajați pe toată lumea să facă cel puțin câte un set de fotografii, pentru a putea păstra una pentru ei și cealaltă pentru voi. Le puteți oferi un album foto unde își pot lăsa amintirile. Trebuie să vă asigurați că aveți rezerve suficiente de hârtie foto Polaroid.

Acesta poate fi un mod mai scump pentru amintirile invitaților, însă cu siguranță este unul distractiv și unic. Puteți închiria aparatele foto instant care vor deservi ca și cabina foto la nuntă. Vă puteți ruga fotograful de nuntă să capteze câteva imagini pentru ca toți invitații să fie în albumul vostru de nuntă. Fie că alegeți un fotograf nuntă București sau din orice alt oraș, acesta trebuie să fie un profesionist și trebuie să știe cum se manevrează și camerele foto Polaroid.

 

Citește și: 7 tendințe pentru tortul de nuntă în 2019

 

6. Faceți o locație distractivă pentru cabină foto

fotografii cabina foto nunta

Pentru a vă păstra chiar mai simplă cabina foto la nuntă, permiteți-le oaspeților să utilizeze propriile telefoane pentru a face selfie-uri. Înviații probabil își vor capta selfie-uri toată noaptea, așa că ar putea să o facă și cu accesoriile din dotarea locului pentru cabina foto. Aceștia se pot fotografia cu recuzită în tot felul de situații amuzante cu un fundal fabulos în spate. Puteți oferi și un selfie stick pentru a-i ajuta să capteze fotografii cu grupuri mari de oameni. Invitații voștri vor adora o locație distractivă drept cabină foto și vor avea ocazia să zguduie rețelele de socializare cu fotografiile de la nunta voastră.

 

Citește și: 5 motive pentru a angaja un fotograf profesionist de nuntă

 

7. Împărtășiți fotografiile de la cabina foto

Indiferent dacă vă decideți să oferiți camere Polaroid sau să le cereți oaspeților să utilizeze fotografiile lor pentru selfie-uri amuzante, veți dori să colectați aceste amintiri prețioase pentru a va uita împreună după ziua nunții. Puteți include un semn cu instrucțiuni clare cu privire la modul în care doriți ca oaspeții să-și distribuie fotografiile. Pentru un stand de fotografii Polaroid, puneți la dispoziție un album, lipici și stilouri, astfel încât oaspeții să poată lipi o fotografie cu un mesaj personal. Dacă sunt invitați care își folosesc telefoanele mobile pentru a capta selfie-uri, atunci îi puteți ruga să folosească hashtag-ul nunții voastre. Nu vă fie teamă să fiți amănunțiți cu instrucțiunile voastre. Trebuie să obțineți toate fotografiile care alcătuiesc amintirile petrecerii de nuntă. Acestea sunt amintirile din ziua voastră unică.

 

Citește și: Creează-ți propriile invitații de nuntă

 

Închiriați cabina foto pentru nuntă

Dacă optați pentru a închiria o cabină foto la nuntă, oaspeții dumneavoastră vor avea parte de distracție cu aceste sfaturi creative. Fotografiile de la cabina foto sunt amintiri plăcute pentru invitați, iar aceștia vor dori să păstreze aceste fotografii și să le pună pe frigider, ca să-și aducă aminte de distracția din ziua voastră specială. O cabină foto este distractivă pentru oaspeții de toate vârstele și va oferi invitaților ceva de făcut atunci când au nevoie de o pauză de la ringul de dans.

 

Fotograf nuntă: Soulseeker

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL