7 tendințe pentru tortul de nuntă în 2019

iunie 10, 2019

Te căsătorești anul viitor? Vezi cele mai noi tendințe uimitoare în materie de torturi! În fiecare an există noi tendințe pentru tortul de nuntă de care nici măcar nu ați auzit. Deci, care sunt noile tendințe ale anului 2019? În acest an, tortul de nuntă se joacă cu textură, culoarea și forma. Dacă sunteți indeciși în alegerea unui tort de nuntă, ați putea fi inspirați să încercați unul dintre aceste torturi! Verificați tendințele noastre preferate de tort de nuntă pentru anul 2019. Numărul 7 de pe această listă este preferatul meu.

 

Citește și: Locații cool de nuntă din România

 

1. Tort de nuntă negru

7 tendințe pentru tortul de nuntă în 2019-2

Înainte de a țipa și a fugi, aveți puțină încredere în mine pentru un moment! Un tort de nuntă negru i-ar putea face pe părinți să creadă că sunteți iubitori de heavy metal, dar un tort negru de nuntă este cu siguranță ceva ce oaspeții dumneavoastră nu vor uita.

Doriți să faceți ceva diferit de tradiționalul tort de nuntă alb? Una dintre tendințele pentru tortul de nuntă în 2019 este tortul negru. Un tort negru este exact opusul tuturor celor clasice. Doar pentru că este negru nu înseamnă că nu poate fi elegant, totuși. Florile plasate strategic fac din acest tort negru unul frumos și romantic. Tortul de nuntă negru este una dintre cele 7 tendințe pentru tortul de nuntă în anul 2019. Doar aveți grijă să fie lumină în sală pentru ca tortul să iasă și în pozele unui fotograf de nuntă profesionist.

 

Citește și: 6 motive pentru a merge la târguri de nunți

 

2. Tort de nuntă cu flori comestibile

tendinte tort nunta 2019

Florile nu sunt nimic nou pe torturile de nuntă, dar de obicei sunt fie scoase înainte de a servi tortul, fie sunt făcute din bomboana fondantă. Noua tendință pentru anul 2019 în ceea ce privește torturile de nuntă folosește flori reale și comestibile presărate pe tort, astfel încât oaspeții să poată avea un gust cu fiecare mușcătură.

Torturile de nuntă cu flori comestibile au devenit din ce în ce mai populare și există un motiv bun pentru acest lucru. Sunt ușor de folosit și fac din tortul de nuntă să arate absout uimitor în fotografiile unui fotograf nuntă București sau din orice alt oraș.

 

Citește și: 5 motive pentru a angaja un fotograf profesionist de nuntă

 

 

3. Tort de nuntă înconjurat de verdeață

tort nunta bucuresti

Tendințele pentru tortul de nuntă în 2019 evocă o senzație naturală, încorporând un pic de natură pe fiecare strat al tortului cu verdeața din frunze. Această tendință este perfectă pentru nunțile rustice, în aer liber sau bohemian. Adăugarea unei baze de lemn sau elemente din lemn vă ajută să înfrumusețați aspectul tortului chiar mai mult.

Nu puteți să dați greș cu un tort de nuntă în nuanțe de alb și verde la o nuntă de vară, mai ales când toată lumea adoră un tort de nuntă delicios!

 

Citește și:  5 motive pentru a închiria o cabină foto la nuntă

 

4. Tort de nuntă geometric

tort de nunta geometric

Liniile clare sunt binevenite în fotografiile de nuntă ale unui fotograf profesionist de nuntă dar și pe torturile geometrice. Indiferent dacă este vorba de o formă geometrică care susține partea de sus a tortului deasupra ei, sau forma tortului în sine, torturile de nuntă geometrice sunt la mare căutare în acest an. Ați putea chiar să aveți și invitații de nuntă cu aceeași temă. Asigurați-va că adăugați o atingere metalică tortului de nuntă, pentru a da aspectul de nuntă în stil industrial.

Dacă vă faceți nuntă într-un decor contemporan, cum ar fi un spațiu modern, încorporați unele modele geometrice, cum ar fi pătrate, hexagoane și triunghiuri în designul tortului de nuntă. Din această combinație a detaliilor și culorilor aurii ale formelor rezultă un tort de nuntă chic și neașteptat.

 

Citește și: Creează-ți propriile invitații de nuntă

 

5. Tort de nuntă cu texturi unice

textura tort nunta bucuresti

Textura face totul un pic mai interesant. Una dintre tendințe pentru tortul de nuntă în 2019 este încorporarea texturii în deliciosul desert. Această tendință specifică implică modelarea tiparelor în glazură sau folosirea glazurii pentru a crea forme. În multe feluri, cofetarul își asumă rolul de sculptor pentru a face aceste texturi unice.

Adăugarea unei texturi în tortul de nuntă poate face cu adevărat ca acesta să iasă în evidență și poate fi foarte unic. Puteți obține idei de aproape oriunde și puteți să le încorporați în tortul de nuntă ales.

 

Citește și: 7 întrebări frecvent adresate fotografului de nuntă

 

6. Tort de nuntă cu un singur nivel

tort nunta cu un singur nivel 2

Acest tort de nuntă este perfect pentru nunți mici. Poate părea o idee simplă, dar, ați văzut un tort de nuntă cu un singur nivel? Dacă căutați să încercați ceva diferit, dar totuși doriți un design clasic al tortului, cereți cofetarului să rămână la un singur nivel.

Tortul de nuntă nu trebuie să fie de zece niveluri înalte pentru a fi absolut fabulos! Un tort de nuntă cu un singur nivel este una dintre cele 7 tendințe pentru tortul de nuntă în 2019. Este modalitatea perfectă de a salva fără a sacrifică stilul și nu este doar pentru a economisi bani pentru nuntă, ci și pentru cei care nu doresc un tort de nuntă tradițional. Dacă căutați o alternativă pentru torturile de nuntă cu model turn, atunci aceste torturi mici pot fi pentru voi.

 

Citește și: 7 sfaturi pentru a face distractivă cabina foto pentru nuntă

 

7. Tort de nuntă din gogoși

Nu ești fan al unui tort de nuntă tradițional? 2019 este anul tău! În fruntea tendințelor pentru tortul de nuntă în acest an se numără și acest donutcake (tort de nuntă din gogoși). Acesta este un alt mod prin care puteți să va hrăniți invitații la nuntă.

Acestea sunt delicii gustoase, pe care toată lumea le iubește și sunt cu mult mai puțin costisitoare decât un tort tradițional de nuntă. Dacă va distrează ideea de a servi gogoși în ziua nunții, va puteți inspiră pe internet pentru alte torturi din gogoși.

 

Citește și: Sfaturi și recomandări pentru alegerea formației de nuntă

 

Tortul de nuntă în anul 2019

Alegerea tortului de nuntă este la fel de importantă ca alegerea unui fotograf de nuntă București, a unui fotograf botez București sau alegerea unui fotograf cununie civilă București sau din orice alt oraș din Romania. În ultimii ani, devine din ce în ce mai clar că un tort de nuntă poate avea aproape orice formă, culoare și textură. Mirii au o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de alegerea deliciului maxim pentru ziua nunții. Vă urez succes în alegerea uneia dintre cele 7 tendințe pentru tortul de nuntă. La sfârșitul zilei invitații de nuntă vor mânca ceea ce voi le veți da. Ei iubesc să mănânce!

 

Foto nuntă București: Soulseeker

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL
COMENTARII

Favoritul meu e numărul 3 <3

Este o alegere delicioasa 🙂