Abordarea mea în ziua nunții

Povestirea se află în centrul a ceea ce fac, de aceea voi documenta povestea zilei tale, de la început până la sfârșit. Sunt pasionat de captarea emoției reale și a conexiunii umane, astfel încât prioritatea mea este să vă cunosc ca un cuplu, să vă pot ilustra relația într-un mod onest.

Vreau să aud totul despre planurile tale și despre tine, așa că mă poți contacta pentru a verifica disponibilitatea și vom stabili o discuție prietenească pentru a pune lucrurile în mișcare.

fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu (59)
fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu (56)

Nu voi rata nimic

Momentele frumoase ale unei zile de nuntă mult așteptate trec foarte repede. De aceea, ca fotograf profesionist de nuntă, captarea întregii povestiri a zilei de nuntă înseamnă că trebuie să fiu concentrat si să nu pierd nimic! De aceea, vă ofer un pachet complet, care include totul.

Voi fi alături de voi de la pregătiri, voi capta ceremonia, toate momentele dintre ele și, bineînțeles, celebrarea ulterioară. Voi organiza o ședință foto de nuntă pentru că amintirile tale contează! Nu voi rata nimic din ziua ta specială de nuntă.

fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu

Oameni străluciți

Colaborarea cu fiecare client mi-a arătat că fiecare nuntă se îndreaptă spre aceleași lucruri simple, dar uimitoare pe care le prețuim cu adevărat. Este vorba de cuplurile noastre glorioase, înconjurate de oamenii străluciți care îi susțin și îi iubesc. Toate într-un singur loc pentru o zi, pentru a sărbători cel mai uimitor lucru pe care îl avem în această lume – iubirea.

Mă simt atât de privilegiat să fiu o parte a fiecăreia dintre aceste zile și să fiu cel care surprinde aceste momente pentru totdeauna într-un mod care îmi pare a fi cu adevărat desăvârșit. Mai jos sunt câteva cadre preferate care vorbesc de la sine.

fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu
fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu (58)

Un oaspete privilegiat

Când fotografiez o nuntă, mă consider a fi un oaspete privilegiat, căruia i s-a dat onoarea de a crea un memorial fotografic al acestei ocazii importante. Mi se pare că amestecul cu invitații îi face pe toți să se poarte natural. Rezultatul este o fotografie splendidă care transmite în mod firesc sentimentele zilei. Ma veți găsi adesea vorbind cu oaspeții sau dansând ca o furtună, pe măsură ce surprind câteva amintiri fotografice minunate de care vă veți bucura o viață.

Comorile fără sfârșit

Nunțile oferă cele mai uimitoare posibilități atunci când vine vorba de fotografierea momentelor prețioase, de neuitat. Acestea sunt momentele când un cuplu celebrează începutul vieții lor împreună. Dorința mea este să creez comori atemporale prin captarea atât a momentelor „mari” cât și a celor „mici” care sunt împărțite între un cuplu și cei dragi. Unele dintre cele mai unice fotografii pe care le-am creat la nunți sunt cele care au fost realizate în momentele care de multe ori trec neobservate. Fotografiile de nuntă au puterea să-i ducă pe oameni înapoi în timp, pentru o clipă. Chiar și cei care nu sunt prezenți simt că s-au aflat acolo prin aceste comori istorice.

fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu

Stilul fotojurnalistic de nuntă

Există mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când angajați un fotograf de nuntă. Cred că stilul fotografic este cel mai important. Acesta separă fotografii într-un mod în care prețurile și referințele de la prieteni și rude nu pot. Stilul este înnăscut și dificil de imitat, deoarece este suma totală a experienței unui fotograf. Stilul este, de asemenea, o stare de spirit. Decizia privind momentul și modul de a face o fotografie este la fel de mult un act de efort conștient ca și cel al intuiției. Sentimentul meu de stil este condus în mare parte de filozofia mea cu privire la felul în care ar trebui abordată fotografia de nunți.

Fotografiile de nuntă în stilul fotojurnalistic ia toate cerințele simple de fotografiere nunți și aduce într-o trăsătură critică. Aceasta este povestea nunții documentată într-un mod discret și natural. Poveștile pot fi transmise prin imagini organice sau ca o serie emoționantă. Stilul fotojurnalistic de fotografiere a nunților se concentrează mai mult pe imaginile sincere, cu puțină interacțiune cu fotograful.

fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu (71)

Abordare fotografie de nuntă

Stilul meu aparține de domeniul fotografiilor de nunți documentare, deși este alternativ cunoscut sub numele de fotojurnalism de nuntă. Această abordare a fotografiei de nunți presupune captarea evenimentelor din zi pe măsură ce acestea se desfășoară. În calitate de fotograf profesionist de evenimente, depun toate eforturile pentru a fi cât mai discret posibil. Ceea ce înseamnă că subiecții mei nu sunt niciodată îndemnați și nici îndrumați să facă ceva anume, dacă nu simt ei să facă acest lucru. Motivul pentru aceasta este destul de simplu.

Vreau ca și cuplurile să se bucure și să experimenteze ziua nunții lor, așa cum s-ar petrece în mod natural dacă un fotograf de nunți nu ar fi prezent. Captarea acelei realități este scopul meu.

fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu (71)
fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu (71)

O experiență de neuitat

Aș dori să vă bucurați să lucrați cu mine la fiecare pas, de la primul nostru contact până când veți avea albumul de fotografii in mâinile voastre. Este important să știu că am avut un impact pozitiv asupra experienței voastre de nuntă. Toate acestea prin interacțiunile mele cu familia și cu invitații și bineînțeles printr-un memorial fotografic spectaculos al nunții voastre.

Alege un fotograf nuntă București gata să capteze amintirile voastre în fotografii de neuitat. Sunt atât de recunoscător pentru oportunitatea de a face ceea ce-mi place cel mai mult!

fotograf nuntă Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu (63)