De ce să angajezi un organizator de nuntă?

decembrie 29, 2018

Bugetul propus pentru planificarea nuntiiDacă tocmai v-ați logodit, atunci felicitări! Probabil ați avut timp să vă bucurați de noul statut de logodnică. Acum gândul dumneavoastră se îndreaptă către ziua specială și la cum puteți avea nunta visurilor voastre. Vă întrebați de ce să angajați un organizator de nuntă? Planificarea și pregătirea unei nunți este un angajament uriaș, pentru care îți poți petrece mult timp. Între angajarea furnizorilor de nuntă și alegerea elementelor de decor nuntă, cuplurile petrec în mod obișnuit câteva ore bune în căutarea acestor lucruri care fac din nunta lor una specială. Din fericire, mireasa și mirele nu trebuie să fie copleșiți de numărul mare de decizii pe care trebuie să le ia dacă angajează un profesionist. Acesta îi poate ajuta ca acest proces să devină mult mai ușor și mai plăcut.

 

Citește și: 5 sfaturi pentru alegerea unui fotograf de nuntă

 

Rămâi în bugetul propus pentru planificarea nunții

Mulți oameni sunt timizi atunci când vine vorba de angajarea unui organizator pentru nunta lor. Consideră că acesta este mult prea scump. Cu toate acestea, un organizator de nuntă te poate ajuta să rămâi în bugetul propus pentru planificarea nunții. Și câteodată te poate ajuta chiar să economisești câțiva bani. Probabil că ai o idee despre cât ai vrea sau cât ai putea să cheltui pentru organizarea nunții.

Dar în cazul în care nu iubești matematica și nu-ți place să treci într-un tabel Excel toate cheltuielile, ar trebui să lași treaba aceasta pentru un organizator de nuntă. Probabil îți vor scăpa câteva lucruri din calcul și bugetul o să fie depășit. Pachetele furnizorilor de nuntă pot fi variate. Un fotograf profesionist de nuntă poate să aibă chiar și trei pachete de nuntă din care puteți alege diverse beneficii. Atunci este posibil să depășești bugetul propus.

Vei avea tentația să alegi un pachet în care sunt incluse mai multe lucruri? Organizatorii de nuntă au experiența de a calcula cât din buget trebuie folosit pentru un anumit furnizor de nuntă. Odată ce și-au făcut o idee despre bugetul de nuntă, se vor sfătui cu dumneavoastră pentru a se asigura că veți cheltui suma exactă pentru nunta dorită.

În timp ce angajarea unui organizator de nuntă pare să sune ca un lucru peste care puteți sări, aceasta este o investiție care vă scapă de stres și vă oferă libertate pentru a petrece timpul cu persoana iubită. Pe termen lung, cu un expert în spatele tuturor deciziilor de angajare și negociere veți salva bani. Un organizator de nuntă are cunoștințe despre oferte și va avea grijă întotdeauna de bugetul dumneavoastră, astfel încât vă poate scăpa de un stres în plus.

 

Citește și: Cum să economisești bani pentru nuntă

 

Angajează furnizori de nuntă pe stilul tău

Pe lângă faptul că vă pot ajuta cu bugetul pentru organizarea nunții, aceștia vă oferă și detalii despre contracte. Un planificator de nuntă te poate ajuta să angajezi furnizorii de nuntă care ți se potrivesc. În timp ce unii furnizori de nuntă precum un fotograf de nuntă, restaurant pentru organizarea nunții sau formația pentru nuntă au mai multe evenimente într-o lună, un organizator de nuntă se focusează doar pe ziua dumneavoastră specială. Acesta încearcă să facă totul posibil ca ziua nunții să se deruleze conform planului unic de organizare. Un organizator de nuntă cu experiență vă poate oferi recomandări benefice.

Pot exista sute de locații și zeci de stiluri de nuntă la care probabil nu v-ați gândit. Rolul unui organizator de nuntă este să vă pună în contact cu personalul potrivit nunții dumneavoastră. Fie că aceștia fac aranjamente florale sau oferă servicii foto video nuntă profesionale.

Să angajezi un fotograf profesionist de nuntă, candy bar, trupa sau dj-ul pentru nunta îți poate lua mult timp. Trebuie să te interesezi pe internet despre aceștia și să faci o selecție. Cel mai important este să te uiți la portofoliul lor și să-i contactezi, în speranța că sunt liberi în ziua nunții dumneavoastră. Toate aceste lucruri necesită timp. Timp pe care îl poți petrece cu persoana iubită dacă angajezi un organizator pentru nuntă.

Dacă alegeți să lucrați cu un organizator de nunți cu experiență trebuie să știți că aceștia au o listă cu furnizorii de nuntă. Vă pot ajuta să angajați persoana potrivită pentru stilul de nuntă dorit. Dacă doriți un fotograf pentru nuntă care să fie discret sau o locație extravagantă atunci este posibil să-i găsiți pe lista organizatorului de nuntă.

 

Citește și: Ești în căutarea unui fotograf de nuntă? Iată ce trebuie să știi!

 

Ziua nunții mai puțin stresantă

Înțelegem că ziua nunții este una dintre cele mai importante zile din viața dumneavoastră. Doriți să dețineți controlul în această zi. Însă este posibil ca tot stresul acumulat de-a lungul lunilor de planificare a nunții să vă afecteze. Iar acest lucru înseamna că nu vă veți bucura pe deplin de această zi specială. Planificarea unei nunți vă va solicita mult timp pentru căutarea persoanelor care vă oferă servicii de nuntă potrivite. Puteți pierde și câteva ore în căutarea fotografului de nuntă dorit. Există zeci de fotografi profesioniști, însă important este să priviți fotografiile din portofoliul acestora. Poate veți trece peste sute de fotografii de nuntă până la alegerea unui fotograf profesionist.

Planificarea și organizarea nunții mult dorite implică contactul cu toți furnizorii de nuntă, există multe întrebări și multe scenarii pe care le puteți întâmpina. Toate aceste lucruri conduc la ridicarea nivelului de stres înainte de ziua nunții.

Dacă vă doriți o zi a nunții mai puțin stresantă este de înțeles să angajați un organizator de nunți. Acesta are contact cu toți furnizorii de nuntă. Poate pune întrebările corecte și știe cum să facă față unei situații neplăcute. Majoritatea mireselor petrec mult timp pe Pinterest în căutarea inspirației. Dar un planificator de nunți va avea nenumărate idei strălucite și originale pentru ceremonia dumneavoastră.

Multe idei este posibil să nu poată fi găsite online și nici măcar în revistele de nuntă. Un organizator la nunta dumneavoastră vă ghidează și va rezolva problemele ce pot apărea înainte sau chiar în ziua cea mare. În ziua nunții vă veți simți minunată știind că organizatorul preia comanda locului. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic altceva decât să vă bucurați de ziua specială cu cei dragi.

 

Citește și: 6 motive pentru a merge la târguri de nunți

 

Organizator de nuntă pentru destination wedding

Dacă planificați o nuntă într-o locație exotică, pentru a combina senzația de lună de miere cu festivitățile de nuntă, atunci nu vă învinovățim! Destination wedding sau nuntă cu destinație reprezintă o modalitate minunată de a avea o experiență de nuntă cu adevărat excepțională. Indiferent dacă alegeți o insulă greacă exotică și pitorească sau un oraș micuț și colorat, într-o țară pe care ați vrut dintotdeauna s-o vizitați, luați-i pe cei dragi într-o locație frumoasă care vă va aduce tot felul de amintiri frumoase.

Vor exista planificatori de nunți cu experiență la nivel local în cele mai multe locații. Dar de ce să nu luați în considerare un planificator de nuntă de destinație? La fel ca și angajarea unui fotograf de nuntă în elopement-ul dumneavoastră, aceștia sunt organizatori de nuntă care sunt specializați în planificarea nunții cu destinație. Asta înseamnă că cineva care este obișnuit să planifice nunți în diferite locații de pe glob știe exact cum să mențină costurile joase și să păstreze acest factor “wow” pe tot parcursul.

De la organizarea tuturor zborurilor, hotelurilor, check-in-urilor și furnizorilor de nunți regionali, până la clarificarea reglementărilor și găsirea unei locații de nuntă. Un planificator de nuntă de destinație va avea o rețea internațională de contacte care vă va ajuta să țineți nunta în bugetul propus.

 

Citește și: Nuntă Secretă a.k.a. Elopement Wedding

 

Sunteți gata să angajați un organizator de nuntă?

De ce să angajezi un organizator de nuntăIndiferent dacă sunteți o persoană extrem de organizată sau mai puțin organizată, acestea sunt motivele principale pentru a angaja un planificator de nuntă. Un organizator de nuntă profesionist are planul pentru bugetul de nuntă și știe cum să te ajute să rămâi în acel buget propus de la început. Când angajați un organizator pentru nunta dumneavoastră veți face o investiție în nunta visurilor.

Dacă încercați să faceți totul de una singură nu există garanția că lucrurile vor merge conform planului. Nunțile sunt cunoscute ca fiind imprevizibile și multe probleme se pot ivi pe ultima sută de metri. Dar cu un organizator de nunți cu experiență lângă dumneavoastră, puteți să vă bucurați pe deplin de ziua de nuntă.

Odată ce ați angajat un organizator nuntă București sau din orice alt oraș, dumneavoastră și persoana iubită vă puteți concentra pe părțile pozitive ale nunții. Puteți merge la spa sau să vă alegeți rochia de mireasă care va atrage toate privirile. Indiferent de modul în care v-ați organizat familia sau domnișoarele de onoare, nu veți putea niciodată să fiți în fruntea tuturor lucrurilor așa cum poate un planificator de nunți.

La urma urmei, aceștia sunt profesioniști! Este timpul să vă relaxați și să vă căsătoriți! Gândiți-vă la planificatorul dumneavoastră ca la o plasă de siguranță în ziua nunții. Ai nevoie și meriți o mână de ajutor. Până la urmă, aceasta este una dintre cele mai fericite zile din viața ta!

 

Fotograf nuntă București: Soulseeker

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL
COMENTARII
ADAUGĂ UN COMENTARIU