ce cred

Fotografia reprezintă povestea pe care eșuez să o spun în cuvinte.”

- Destin Sparks

Marius Migles fotograf profesionist de nunta Bucuresti foto nunta botez cununie civila Bucuresti 3

În urma anilor datorită fotografiei am putut întâlni zeci de cupluri. Am fotografiat nenumarate momente de intimitate și câțiva stropi de dragoste din tona acestora. Fotografia de eveniment este importantă. După ziua voastră specială, fotografia si videografia vor fi probabil singurele amintiri cu care veți rămâne.

Cred că fiecare nuntă este unică. Momentele cu oamenii iubiți din jurul vostru si efortul depus în detaliile zilei de nuntă sunt doar cateva din lucrurile care fac o zi de nuntă specială.

Marius Migleș fotograf profesionist de nuntă București Europa

Numele meu este Marius Migleș, sunt un fotograf profesionist de eveniment precum fotograf de nuntă, fotograf de botez sau fotograf de cununie civilă. Pe langa fotografia de eveniment mai organizez și ședințe foto individuale sau ședințe foto de Crăciun. Sediul meu este în București, însă mă deplasez și în alte orașe din România sau din Europa. Cluj, Brașov, Constanța, sunt doar câteva dintre orașele în care am fotografiat evenimente în România.

Sunt un visător, un artist care iubește fotografiile care au un impact emoțional puternic. Realizez imagini uimitoare și emoționante care spun povestea unică de iubirie a fiecărui cuplu.

Fotograf profesionist de nuntă, captez momente naturale și emoționante. Disponibil în toată țara!

cine sunt

Lucruri amuzante

Îmi plac animalele, sunt ușor dependent de cafea și consider ca ananasul nu are ce căuta pe pizza. Păreri?

Iată top 5 seriale: Friends, The Office, The Sopranos, Breaking Bad, The Wire.

ce spun cuplurile noastre

recenzii soulseeker.ro pareri clienti fotograf nunta Bucuresti Soulseeker Marius Migles (FILEminimizer)
soulseeker.ro wedding photographer reviews testimonials from clients

Ioana & Ionuț

Bucharest, Romania

Kathrine & Viorel
Bucharest, Romania

"Am colaborat cu Marius pentru cununia civila si ne-a depasit asteptarile. A fost alaturi de noi cu indicatii, sfaturi si ne-a ajutat sa ramanem relaxati in ciuda emotiilor. Fotografiile sunt superbe si Marius a surprins atatea momente frumoase, atat cu noi, cat si cu invitatii. Il recomandam din toata inima si abia asteptam sa colaboram pentru nunta!"

"Marius is amazing! He's very responsive and accommodating from the time we inquired about their services to the day he delivered the final product. He's also very patient with all our questions and adjustments with the time. He made us feel comfortable during the shoot which showed in how natural and beautiful the photos came out. We're very thankful and we highly recommend Soulseeker!"

Publicat recent