Biserica Icoanei, București

Raisa-Ioana

Botez biserica Icoanei, București

Botez biserica Icoanei, București

Botezul reprezintă unul dintre acele momente de neuitat din viața unei familii. Iar pentru un fotograf de botez București este o provocare de o frumusețe unică. La botez, părinții se reîntâlnesc cu cele mai dragi persoane pentru a sărbători nașterea scumpului lor bebeluș și intrarea acestuia în familia creștinilor. Alege serviciile unui fotograf botez București preț si oferte pentru toată lumea!

Fotograf botez București preț și oferte

Pe 8 septembrie, într-o zi superbă de toamnă, am participat ca fotograf botez București la celebrarea primilor pași ai bebelușului în viața creștină, alături de părinții Ioana și Rareș. Am avut plăcerea de a fi alături de ei în aceste momente unice din viața lor, care anunța cu fast un început frumos pentru copilăria micuței prințese, pe nume Raisa-Ioana. Ești în căutarea unui fotograf botez București preț și oferte? Sunt un fotograf botez București, pregătit să vă facă fotografiile mult dorite.

Primul pas din această zi minunată de septembrie a fost deplasarea acasă la frumoasa familie. Cei doi soți au fost pe cât de prietenoși, pe atât de relaxați. Astfel, a fost o reală plăcere să realizez acea mini-sedință foto pre-eveniment. Mai exact, am surprins câteva cadre pline de tandrețe și bucurie din căminul tinerei familii. Micuța Raisa-Ioana a fost hrănită, mângâiată, dezmierdată, dar mai ales fotografiată, în mediul ei obișnuit. Deși eram 2 străini, eu și asistența mea, bebelușa a “comunicat” cu noi, ne-a zâmbit și ne-a privit curioasă. Nici nu am simțit când a zburat timpul; la un moment dat însă, am fost nevoiți să ne îndreptăm spre Biserica Icoanei din București unde urma să aibă loc botezul.

Momentele cheie în fotografii botez

Odată ajunși la biserică, am observant că atât exteriorul, cât și interiorul acesteia sunt foarte frumos decorate. În plus, curtea acestui lăcaș sfânt permite grupurilor de oameni să petreacă un timp frumos împreună, într-unul dintre foișoarele existente. În timpul botezului m-am concentrat pe surprinderea momentelor cheie, în care au fost implicate atât bebelușul, cât și familia, prietenii și părinții spirituali ai micuței Raisa-Ioana. Cauți prețuri fotograf botez București? Nu ezita să mă contactezi!

Deși munca unui fotograf botez București poate fi dificilă din cauza mișcării și a apei implicate, cu tehnicile potrivite, eu încerc mereu să surprind imagini candide, ce vor constitui amintiri de neînlocuit ale celor prezenți. Îmi place să cred că am reușit și de această dată, chiar dacă a fost destul de aglomerat. Pentru mine, un fotograf profesionist de eveniment din București, este important să surprind cadrele memorabile, indiferent de factorii disturbanți. Consider că trebuie avută în vedere importanța imortalizării acestui moment, astfel că îmi place să mă implic total pentru a obține imagini reușite și fotografii emoționante.

Ședință foto de familie

După ce s-a terminat slujba de botez, am găsit un loc plăcut, semi-umbrit, în care am invitat familia și invitații cuplului să ia parte la mini-sedința foto de după botez. Este important, pentru un fotograf de botez București, ca fiecare invitat să se simtă special și să rămână cu amintiri plăcute, transpuse în câteva poze profesionale, de la un eveniment atât de important cum este botezul. Ședința foto de familie este un mod plăcut de relaxare după emoțiile experimentate în ziua aceasta.

A fost o adevărată plăcere să fiu fotograf botez București preț de cateva momente în cea mai importantă zi din viața Raisei! Pentru mai multe oferte, mă puteți contacta și puteți beneficia de cele mai mici prețuri! Vezi si albumul foto pentru fotografia de nunta sau fotografia de botez! Contactează-mă pentru mai multe detalii legate de prețuri fotograf botez București.

fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica fotograf botez București preț fotografii poze biserica (21)

biserica:

Fotograf:

furnizori

SHARE THIS STORY