Botez la Reina Events, București

Vladimir-Constantin

Botez la Reina Events, București

Botez la Reina Events, București

La mijlocul acestei luni, noiembrie 2018, am fost ales ca fotograf profesionist botez București de către Sergiu și Raluca, pentru creștinarea băiețelului lor. Deși a fost o zi răcoroasă, de toamna-iarna, Vladimir a fost bine îmbrăcat, ca un adevărat gentleman. În plus, am observant că a fost un bebeluș cuminte și curajos pe tot parcursul zilei, dar și al serii. De reținut este importanta angajării unui fotograf profesionist, fie fotograf nunta București, fotograf cununie civilă București sau fotograf botez București.

Ședință foto bebeluși București

Mai întâi am mers, împreună cu asistența mea, acasă la bebeluș, pentru o ședință foto profesionistă de familie. Micuțul ne-a așteptat cu zâmbetul pe buze, liniștit, mai ales că doar ce mâncase. Astfel, am putut obține câteva poze deosebite cu el și cu cele mai apropiate ființe din jurul său. L-am pozat atât pe bebe singur, cât și împreună cu mami și tati, apoi cu bunica și bunicul, care l-au sorbit din priviri și au fost foarte atenți cu bebe. Pe parcursul ședinței, m-am folosit atât de lumină naturală, cât și de flash sau lampa cu lumină cald-rece. Astfel, am obținut fotografii cu un efect deosebit de contur și de evidențiere a bebelușului. Apelează la un fotograf profesionist botez București pentru ședința foto bebeluși.

Fotograf botez Biserica Albă București

Importanța unui fotograf profesionist botez București este mai mare decât ai crezut! După ce am realizat mai multe cadre frumoase, care vor rămâne peste ani în cadrul familiei, și pe care Vladimir însuși le va putea admira când va crește mare, am pornit înspre Biserica Albă de pe Calea Victoriei. Aceasta este una dintre bisericile centrale din București, destul de populară din câte am observat în rândul tinerilor, și pentru nunți, și pentru botezuri. Acolo, am imortalizat trecerea bebelușului prin toate momentele importante ce alcătuiesc creștinarea sa. El a fost cuminte, nu s-a intimidat de mulțimea care îl privea. Astfel, a făcut baitza sfântă, a fost miruit și mai apoi îmbrăcat ca un domn elegant. Deși inițial nu a fost încântat să fie luat de preot și scufundat în apă sfințită, s-a liniștit destul de repede apoi.

Fotograf profesionist botez București

După taina Botezului a urmat petrecerea, care a avut loc la Reina Events, în Salonul Sofia. Spațiul restaurantului este cochet și tineresc, decorat simplu și atent cu elemente pline de bun gust pentru o petrecere deosebită alături de cei dragi. De asemenea, la intrare era amenajat în spiritul Crăciunului, cu un brad superb și alte câteva elemente specifice. În interiorul salonului, tema centrală aleasă de Sergiu și Raluca a fost Looney Toones, astfel că decorurile, de la candy bar și tort, până la meniurile de pe mese, au fost sincronizate în acest sens. Vezi acum fotografii de botez ale unui fotograf profesionist botez București!

Mâncarea și atmosfera au fost minunate deopotrivă, iar invitații au râs, au povestit, au admirat bebelușul și au dansat. A fost o petrecere pe cinste, care a culminat cu un tort cu artificii, de asemenea delicios. Pe parcursul petrecerii, Vladimir-Constantin a fost la fel de cuminte și de admirat de toată lumea, ca și pe parcursul zilei. Vezi acum albumul foto al unui fotograf de botez profesionist!

Fotografii de botez București

Vezi acum cele mai recente povești de nuntă, povești de botez sau povești de cununie civilă. Intră în portofoliul unui fotograf profesionist de evenimente din București. Angajează un fotograf profesionist botez București, dispus să călătorească atât în orice alt oraș din România cât și peste granițe. Investește în amintirile tale și ale copilului tău! Vezi acum albumul foto cu fotografii de botez București!

fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti fotograf profesionist botez Bucuresti fotograf botez biserica Alba Bucuresti

furnizori

fotograf:

Restaurant:

biserica:

SHARE THIS STORY