Ghid de prețuri

Știu că ai vizitat deja numeroase site-uri de fotografi de eveniment și majoritatea nu afișează prețurile, ceea ce poate fi frustrant.

Evenimentul tău este unic și special! Fiecare fotograf are nevoie de detalii specifice, cum ar fi locația și durata evenimentului, pentru a-ți oferi o ofertă personalizată.

Pentru a-ți economisi timpul și a-ți oferi o idee clară, am afișat aici prețurile de pornire. Astfel, vei putea vedea dacă serviciile mele se încadrează în bugetul tău.

vezi mai multe detalii

Prezență foto

Prezență foto

Prezență foto

Prezență foto & video

timp de 14 ORE

timp de 14 ORE

timp de 10 ORE

timp de 2 ore

Acest pachet este potrivit pentru cuplurile care doresc prezența mea la cununia civilă. Include documentarea ceremoniei și o ședință foto înainte sau după aceasta, cu prețuri începând de la 300 EURO pentru aproximativ 2 ore. Trimite-mi un email sau un mesaj pe Instagram pentru a afla toate detaliile incluse în acest pachet.

Acest pachet este potrivit pentru nunți care nu necesită prezența mea la pregătiri sau pentru botezuri. Intervalul acoperă toate momentele importante ale unui botez obișnuit în România (pregătiri, biserică, ședința foto, petrecere). Trimite-mi un email cu mai multe detalii pentru a verifica disponibilitatea mea.

Cele mai multe cupluri investesc 1800 EURO pentru serviciile mele de fotografie timp de 14 ore în ziua nunții. Acest interval acoperă toate momentele importante ale unei nunți obișnuite în România (pregătiri, first look, biserică, ședința foto, petrecere). Trimite-mi un email pentru a verifica tot ce este inclus în acest pachet foto.

Majoritatea cuplurilor alocă, în medie, 1800 EURO pentru serviciile mele de fotografie și 3600 EURO pentru prezență foto-video, care acoperă 14 ore în ziua nunții în România. Dacă aceste prețuri se încadrează în bugetul tău, te invit să mă contactezi pentru a descoperi toate pachetele și detaliile incluse.

3600 EURO

1800 EURO

1400 EURO

300 EURO