giveaway sedinta foto de cuplu de Dragobete pe strazile din Bucuresti
Marius Migleș fotograf profesionist de nuntă București Europa

Despre mine

fotograf profesionist de eveniment

În urma anilor datorită fotografiei am putut întâlni zeci de cupluri. Am fotografiat nenumarate momente de intimitate și câțiva stropi de dragoste din tona acestora. Fotografia de eveniment este importantă. După ziua voastră specială, fotografia si videografia vor fi probabil singurele amintiri cu care veți rămâne.

Numele meu este Marius, sunt un fotograf profesionist de eveniment precum fotograf de nuntă, fotograf de botez sau fotograf de cununie civilă. Pe langa fotografia de eveniment mai organizez și ședințe foto individuale sau ședințe foto de Crăciun. Sediul meu este în București, însă mă deplasez și în alte orașe din România sau din Europa. Cluj, Brașov, Constanța, sunt doar câteva dintre orașele în care am fotografiat evenimente în România.

giveaway

Ședință foto de cuplu

Dragobete este o zi importantă în calendarul românesc, marcând începutul primăverii. Un mod minunat de a marca această zi specială este să câștigi o ședință foto de cuplu pentru tine și partenerul tău. Vom merge pe străzile din București și vei avea parte de momente magice și amintiri pe care le vei păstra toată viața.

citește mai multe detalii

sedinta foto de cuplu cadou de Dragobete sau de Sf Valentin

de Dragobete

Dacă vrei să faci cu adevărat ceva special din acest eveniment, consideră participarea la acest giveaway cu o ședință foto de cuplu pe străzile din București! Intra pe pagina mea de Instagram și caută postarea cu acest giveaway.

giveaway sedinta foto de cuplu
giveaway sedinta foto de cuplu Bucuresti

giveaway sedinta foto de cuplu de Dragobete pe strazile din Bucuresti

Detalii fotografii

Regulament

1. Giveaway-ul se organizeză între 16 februarie 2024 și 24 februarie 2023. Extragerea o sa fie live pe Instagram prin https://app-sorteos.com/en în data de 24 februerie 2023.

1. Durata ședinței aproximativ 1-2 ore.

Extragere

24 februarie 2023

2. Veți beneficia de cel puțin 50 de fotografii editate conform stilului de pe website.

2. Ședința foto se organizează în București.

3. Livrarea fotografiilor editate se va face în maxim 14 zile într-o galerie foto online privată.

3. Nu dispun de transport între locații. Locația ședinței foto o vom stabili de comun acord.

4. Beneficiați de amintiri magice alătui de partenerul drag în locații frumoase din București.

4, Este posibil să postez aceste fotografii pe social media/website, așa că am nevoie de acordul vostru pentru acest lucru.

5. Este o ședință foto de cuplu. Se exclud ședințele foto de eveniment precum cele de botez, cununie civilă, nuntă, etc.

Live pe Instagram

prin https://app-sorteos.com/en

Succes!

participă pe instagram