TOTUL DESPRE

DESPRE abordarea mea, stilul fotografic și PROCESUL MEu

Felicitări

Pornești în următorul capitol al vieții tale. În următoarele câteva luni, vei planifica ziua nunții tale, luând în considerare toate detaliile pentru a crea o sărbătoare magică, o singură dată în viață, a relației tale. Va fi o zi specială când toți oamenii tăi preferați vor fi împreună într-un singur loc, sărbătorindu-ți viitorul!

Voi surprinde magia zilei nunții tale cu aceeași grijă și dăruire, spunându-ți povestea frumos dar autentic. Vă voi permite să fiți pe deplin prezenți în acest moment, absorbind toată bucuria, dragostea și energia celor mai apropiați și dragi oameni, în timp ce creați amintiri pentru o viață.

wedding photography process hire a professional photographer

Abordarea mea

Te căsătorești? Felicitări! Fără îndoială că ai un milion de alegeri de făcut, așa că am creat un ghid pentru a-ți oferi o descriere simplificată la ce să te aștepți dacă mă alegi pentru a documenta ziua cea mare.

Sunt alături de voi pe măsură ce se desfășoară cea mai specială zi a voastră - surprinzând momentele autentice, detaliile și oamenii care vă înconjoară. La ședința foto nu sunt fan al fotografiilor în poziții incomode. Vom vorbi, vom râde și vom juca câteva joculețe pentru a putea surprinde zâmbetele voastre naturale.

wedding photographer steps to hire how to find the best photography services Italy, France, Greece, Romania

stilul de fotografiere

imagini ce spun povestea ta, autentică & frumoasă

Există mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când angajați un fotograf de nuntă. Cred că stilul fotografic este cel mai important. Acesta separă fotografii într-un mod în care prețurile și referințele de la prieteni și rude nu pot. Stilul este înnăscut și dificil de imitat, deoarece este suma totală a experienței unui fotograf. Stilul este, de asemenea, o stare de spirit. Decizia privind momentul și modul de a face o fotografie este la fel de mult un act de efort conștient ca și cel al intuiției. Sentimentul meu de stil este condus în mare parte de filozofia mea cu privire la felul în care ar trebui abordată fotografia de nunți.

Stilul meu de fotografiere aparține fotojurnalismului. Aceasta este povestea nunții documentată într-un mod discret și natural. Poveștile pot fi transmise prin imagini naturale sau ca o serie emoționantă. Stilul fotojurnalistic de fotografiere a nunților se concentrează mai mult pe imaginile sincere, cu puțină interacțiune cu fotograful.

fotograf nunta editare luminoasa light & airy Romania Bucuresti
fotograf nunta Bucuresti stil de editare luminos
stilul de fotografiere nunta fotograf profesionist

Procesul

ești pe mâini bune

Limitez numărul de nunți pe care le fotografiez anual, astfel încât să pot fi alături de tine pe deplin, oferindu-ți sprijin și îndrumare pe tot parcursul. Iată la ce te poți aștepta de la mine înainte, în timpul și după ziua cea mare.

Înainte

în timpul

după

rezervarea zilei

prezența echipei foto/foto-video

backup și selecția

Dacă sunt în aria de preț atunci putem discuta mai multe detalii la telefon/online, după care semnăm contractul și pe baza unei sume voi rezerva dată în calendar. Ziua voastră este în siguranță în acest fel.

În funcție de mărimea și locația evenimentului este posibil să vin însoțit de un asistent. În funcție de serviciile alese va mai fi prezent și videograful sau fotograful/videograful secundar. Veți ști numărul exact de persoane din timp.

După ziua nunții prioritatea mea este să salvez amintirile voastre pe mai multe dispozitive. În acest fel mă asigur că fotografiile sunt în siguranță. După acest lucru voi începe selecția celor mai frumoase fotografii.

consultare online/cafea

fotografii făcute cu atenție

Fotografii preview

Hai să ne cunoaștem! Doresc să înțeleg viziunea ta asupra zilei de nuntă și modul în care vom lucra împreună, asigurându-ne că există o conexiune în ziua nunții. Vă voi da recomandările și sfaturile din experiența mea cu alte cupluri.

Fotografia este o artă și un meșteșug, motiv pentru care fotografiez atât analogic, cât și digital. Filmul ne ajută să creăm imagini cu culori și textură superbe, în timp ce digitalul este perfect pentru momentele cu ritm rapid.

Știu cât de nerăbdători sunteți să primiți fotografiile. Imediat după ziua nunții voi face o mică selecție cu fotografii din diferite momente ale zilei, le voi edita și vi le voi trimite într-o galerie foto privată.

ședința foto before the wedding

povestea voastră, autentică & frumoasă

fotografii digitale editate cu atenție

O modalitate excelentă de a vă simți confortabil în fața camerei și să aveți fotografii frumoase pentru invitațiile de nuntă. Putem organiza o ședință foto înainte de nuntă într-o locație specială pentru voi doi.

În cea mai mare parte a zilei, voi lucra în mod discret pentru a surprinde emoția reală, conexiunea și povestea zilei pe măsură ce se desfășoară. Când este timpul pentru portrete, vă voi oferi o direcție blândă.

Acesta este un proces important ce poate dura la fel de multe ore ca și prezența mea în ziua nunții. Voi selecta și voi edita fiecare fotografie în parte, astfel încât să existe o consistență în culori, luminozitate sau balans de alb.

înainte de ziua nunții

micile surprize

Albumul foto

Cu câteva săptămâni înainte de nunta ta, vom avea finalizat un program pentru a înțelege cronologia și toate detaliile evenimentului vostru special. Vă voi trimite un link pentru a completa toate orele și adresele dar și furnizorii care vă ajută.

În timpul evenimentului voi avea pregătite câteva mici surprize pentru cuplurile cu care colaborez. Fie că vorbim despre un sneak peak cu câteva fotografii editate în ziua nunții sau despre fotografii polaroid cu momentele voastre.

Există ceva magic în a vă vedea fotografiile tipărite, motiv pentru care recomand cuplurilor să aleagă și un album foto de nuntă. De asemenea, puteți comanda printuri suplimentare de diferite mărimi.

descoperă stilul meu distinct de artă care crează un simt al timpului si locului, cu culori naturale și atemporale, compoziție care îți spune povestea în frumusețea sa autentică și detalii care evocă emoții și amintiri

ce spun cuplurile noastre

recenzii soulseeker.ro pareri clienti fotograf nunta Bucuresti Soulseeker Marius Migles (FILEminimizer)
soulseeker.ro wedding photographer reviews testimonials from clients

Ioana & Ionuț

Bucharest, Romania

Kathrine & Viorel
Bucharest, Romania

"Am colaborat cu Marius pentru cununia civila si ne-a depasit asteptarile. A fost alaturi de noi cu indicatii, sfaturi si ne-a ajutat sa ramanem relaxati in ciuda emotiilor. Fotografiile sunt superbe si Marius a surprins atatea momente frumoase, atat cu noi, cat si cu invitatii. Il recomandam din toata inima si abia asteptam sa colaboram pentru nunta!"

"Marius is amazing! He's very responsive and accommodating from the time we inquired about their services to the day he delivered the final product. He's also very patient with all our questions and adjustments with the time. He made us feel comfortable during the shoot which showed in how natural and beautiful the photos came out. We're very thankful and we highly recommend Soulseeker!"

wedding photographer price packages Italy, France, Greece, Romania

I.

Prezență foto & video

timp de 14 ore

Consultare înainte de eveniment

sfaturi & recomandări online/cafea

Imaginile foto & video editate profesional

aprox. 900 de fotografii, wedding film

aprox. 90 de min. & clip + trailer

Fotografii preview

selecție aprox. 100 de fotografii editate & livrate în 3 zile de la eveniment

Livrare fotografii & video

în 30 de zile

Album foto

30x30cm cu 80 de pagini

Filmare cu drona

doar în conformitate cu legislația aplicabilă

Ședință pre-wedding sau after wedding

costurile deplasării nu sunt incluse

Fotograf sau videograf secundar

captarea mai multor perspective

pachete pret fotograf nunta Bucuresti

II.

Prezență foto nuntă

timp de 14 ore

Consultare înainte de eveniment

sfaturi & recomandări online/cafea

Fotografiile editate profesional

selecție aprox. 900 de fotografii

Fotografii preview

selecție aprox. 100 de fotografii editate & livrate în 3 zile de la eveniment

Galerie foto online

valabilă 1 an de zile

Livrare fotografii

în 30 de zile

Album foto

30x30cm cu 80 de pagini

Ședință pre-wedding sau after wedding

costurile deplasării nu sunt incluse

Fotograf sau videograf secundar

captarea mai multor perspective

următorul PAS

01

02

03

04

Verifică disponibilitatea

Primești pachetele mele

Discutăm despre ziua nunții

Te bucuri de amintirile tale

Trimite-mi un e-mail sau completează formularul de mai jos cu datele tale. Dacă ai stabilit deja o dată a nunții, te rog să mă anunți pentru a putea verifica disponibilitatea în calendar.

Vei primi ghidul meu de fotografie cu pachetele pentru ziua nunții și serviciile extra. Dacă sunt în aria de preț semnăm contractul. Pentru a rezerva ziua necesit 20% din valoarea contractului.

Vom stabili o consultație la momentul potrivit. Aștept cu nerăbdare să înțeleg viziunea ta despre ziua nunții și modul în care vom lucra împreună, asigurându-ne că vom crea o conexiune.

Livrez fotografiile editate profesional, în primă fază online într-o galerie foto privată, valabil un an de zile. Puteți da link-ul cu galeria invitaților, astfel încât să descarce și ei ce fotografii doresc.

abordarea mea ca fotograf de nunta in Bucuresti, Romania

LET'S TALK

Mi-ar plăcea să ne cunoaștem și să știu mai multe detalii despre planul tău de nuntă. Aș dori să înțeleg viziunea ta și cum vom lucra împreună. Am rugămintea să scrii cât mai multe detalii despre ziua nunții cu toate locațiile și orele pe care le ai programate.

Instagram:

telefon:

mail: