dE CE sOULSEEKER?

Alegerea fotografului de nuntă este una dintre cele mai importante decizii în procesul de planificare a nunții. Fotografiile pe care le aveți după această zi vă conectează la amintirile pe care le aveți la una din cele mai fericite zile din viața voastră. Este vital să fii încrezător în ziua ta, știind că ziua este captată perfect, în toată gloria de un fotograf profesionist de nuntă.

Împreună cu asistentul meu, cu fotografi secundari și cu videografi profesioniși de nuntă formăm echipa Soulseeker. Nu suntem cei mai ieftini fotografi din lume. Și noi nu suntem fotografi pentru toată lumea. Dar suntem fotografi care vom face tot posibilul să captăm toate momentele mici ale zilei cu toată dragostea, priceperea și atenția.

vEZI MAI MULTE DETALII

fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu (59)

Suntem naturali

Ne place sa pastram lucrurile casual, distractive și totul despre tine. Nu vă forțăm să vă poziționăm în moduri inconfortabile și stufoase. Vom vorbi, vom râde, vom face o aventură din asta și vom fi noi înșine. Așa putem capta un pic din dragostea pe care o împărțiți împreună. Cuplurile noastre spun mereu cât de distractiv a fost la ședințele noastre de fotografie, chiar dacă înainte au fost puțin îngrijorați în legătură cu aceasta!

Înțelegem că dacă aveți o cameră foto îndreptată spre voi este puțin intimidant să fiți naturali. Vom face tot posibilul să vă dăm indicații din când în când, însă vom păstra lucrurile sincere și reale. Chiar dacă vă asistăm la o simplă ședință foto, pentru fotografia de botez sau fotografia de nuntă vă vom da sfaturi utile pentru a poza. Vrem ca totul să fie organic, astfel încât emoțiile să fie transpuse în fotografii.

pregatiri mire cavaleri de onoare foto nunta bucuresti fotografii pregatiri 2

Avem experiență

Fotografiem în aproape fiecare săptămână, în orice fel de condiții, prin toată România. Captăm fotografii de cuplu, am organizat ședințe foto copii, ședințe foto familie și am fost la multe evenimente. Fotografia de nuntă ne-a învățat că nicio nuntă nu este la fel ca cealaltă. Am trecut prin multe scenarii de nuntă și știm cum să le facem față. Vă putem ajuta chiar în organizarea nunții, avem sfaturi utile cu mici detalii pe care le-ați putea rata!

Un fotograf profesionist de eveniment trebuie să aibă experiență pentru a capta evenimentele pe parcursul unei zile. Nu lasă amintirile tale și ale celor dragi în mâinile oricui. Fotograful de nuntă are echipamentul și experiența care vă ajuta să aveți amintirile păstrate fie în fotografii de nuntă, fotografii de botez sau pentru orice alt eveniment.

fotografie nunta Bucuresti Constanta Iasi Cluj fotograf evenimente fotograf nuntă Brasov 2

Muncim din greu

Fie că este vorba despre fotografie de nuntă, fotografie de botez sau o ședință foto de cuplu, ne documentăm și muncim din greu. Căutăm locații excelente care vor funcționa perfect cu lumina zilei pentru sedința foto. Lucrăm îndeaproape cu tine pentru a programa și planifica ziua. Toate pentru a vă asigura că veți obține acele fotografii pe care le veți iubi în anii următori. In post-producție, suntem meticuloși în procesul de alegere și editare pentru a obține rezultate consecvente.

Ne place să ne dezvoltăm continuu, să învățăm lucruri noi și să le punem în practică. Încercam la fiecare ședință foto să încorporăm lucruri creative. Vrem să creăm fotografii ce vor dăinui timp de ani de zile, fotografii care ne readuc emoțiile locurilor și ale timpului.

fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu

Facem lucruri cool

Am grijă să evidențiez momente speciale, cum ar fi anticiparea și entuziasmul simțit de mireasă și de mire, în timp ce se pregătesc pentru ziua nunții lor. Folosind instrumente de iluminat, aparate profesionale de fotografiat si creativitatea, încerc să creez fotografii interesante și cool. În cele din urmă, dragostea împărtășită în ziua voastră specială este ceea ce creează amintiri pentru o viață, indiferent dacă există ploaie sau vânt!

Vom fi alături de tine și de persoanele tale dragi și vom pune pasiune în ceea ce facem. Vă putem garanta că fotografia este pe primul loc la noi și ne vom ocupa de aceasta în totalitate.

Vă ținem de urât

Promitem că suntem o bună a treia roată de la căruță! Veți petrece mai mult timp cu fotograful de nuntă, decât cu majoritatea celorlalți în ziua nunții, așa că este important să te conectezi cu fotograful ales! Ne place să întâlnim fiecare cuplu pe care-l fotografiem, pentru a ne cunoaște puțin înainte de a petrece momente din ziua nunții sau ziua botezului. Deci, dacă te gândești să ne ai ca fotografi, atunci să stabilim o întâlnire și să facem asta!

Avem multe servicii și oferim o groază de alte beneficii. Poate cel mai important lucru este că suntem persoane tinere și talentate cu care vă veți simți în largul vostru. Fie că este vorba despre fotografia de nuntă, fotografia de botez sau doriți îndemânarea unui fotograf pentru o ședință foto creativă, noi suntem disponibili să ne deplasăm atât în București, cât și în alt oraș din România sau din străinătate.