SOFTWARE

ECHIPAMENT FOTO & VIDEO

GENȚI & RUSCSACURI

BUSINESS

LYFESTYLE

Coduri de reducere pentru fotografi și videografi

VEZI MAI MULTE DETALII

Software

Smugmug

Adobe

Imagen AI

Alegând Creative Cloud de la Adobe, te poți bucura de programe software de editare fotografii si video-uri. În calitate de partener, obțin comisioane atractive: 85% din prima lună pentru abonamentele lunare și anuale cu plată lunară, plus 8,33% din primul an pentru abonamentele anuale cu plată unică. Avantajele tale sunt că poți cumpăra direct de la Adobe cu link-ul de mai jos, asigurându-ți tranzacții fără griji, cu plăți simple și securizate. Mai mult, poți profita de avantaje exclusiviste, precum reduceri atractive, oferte speciale pentru studenți, pachete personalizate și campanii de promovare captivante.

Cu link-ul meu pentru Imagen AI, ai ocazia de a experimenta o soluție de editare foto alimentată de inteligență artificială pentru Lightroom Classic, care învață stilul tău personal și îți economisește timp prețios. Dă click acum pe link-ul de mai jos și primești 1,500 de editări AI gratuite, fără a fi necesară nicio informație despre cardul de credit. Cu Imagen AI, procesul tău de editare devine mai eficient și mai creativ, oferindu-ți rezultate de înaltă calitate fără efort suplimentar.

Cu cuponul meu special Smugmug, poți obține o reducere de 20% pentru un an întreg de abonament și eu la fel. Indiferent dacă ești un fotograf profesionist de nuntă sau pasionat de fotografie, Smugmug îți oferă o platformă pentru a-ți prezenta munca într-un mod elegant și personalizabil. Creează un portofoliu online captivant și partajează cu ușurință imagini impresionante cu clienții sau familia. Asigură-te că munca ta rămâne în siguranță și profită de această ofertă specială pentru a economisi și a-ți îmbunătăți prezența online. Click pe link-ul de mai jos!

click aici

click aici

click aici

Pic-Time

Unscripted App

Ai ocazia de a obține o lună gratuită pe Pic-Time, platforma de gazduire pentru galerii foto. Pic-Time este un instrument esențial pentru orice fotograf care dorește să-și prezinte și să-și distribuie lucrările într-un mod elegant și eficient. Cu această ofertă, poți experimenta toate funcționalitățile și beneficiile Pic-Time timp de o lună întreagă, fără nicio plată. Este o oportunitate unică de a testa platforma și de a vedea cum poate îmbunătăți experiența ta și a clienților tăi în gestionarea galeriilor foto.

Folosește COD REDUCERE: 22ELCA

Cu codul meu de reducere, poți obține o reducere de 20$ la aplicația Unscripted Posing & Business App. Iată ce face această ofertă cu adevărat specială: nu doar că tu economisești, dar și eu primesc 20$ ca un beneficiu reciproc. Este o situație "win/win", în care amândoi ne bucurăm de avantaje. Descarcă acum Unscripted Posing & Business App, folosește codul meu de reducere și descoperă toate beneficiile pe care această aplicație le oferă pentru afacerea ta de fotografie.

Folosește COD REDUCERE: SOULSEEKER

22ELCA

SOULSEEKER

eCHIPAMENT FOTO & VIDEO

Echipament foto & video

Un echipament de înaltă calitate poate transforma o sesiune foto sau video obișnuită într-un proiect remarcabil. Pentru a-ți îmbunătăți arsenalul, poți explora site-uri precum F64, care oferă o gamă variată de aparate foto-video, obiective, blițuri și lămpi cu lumină continuă și multe altele. În ceea ce privește gențile și rucsacurile pentru echipament, Wotancraf, Wandrd, și Peak Design sunt câteva branduri recunoscute pentru calitatea și funcționalitatea produselor lor. Pentru a profita de reduceri sau pentru a susține site-ul meu, poți verifica link-urile de mai jos:

F64

F64 / magazin foto & video

f64 este un magazin de încredere pentru pasionații de fotografie și videografie din Europa. Aici găsești echipamente de top, obiective de calitate și accesorii esențiale. Echipa lor pasionată oferă sfaturi experte. Explorează magazinul aici pentru a-ți îmbunătăți experiența fotografică și pentru a susține și link-urile mele afiliate unde primesc un procent din cumpărături.

GENȚI & RUCSACURI

Wotancraft / genti & rucsacuri handmade

Wotancraft este un brand de renume în lumea accesoriilor pentru fotografi și călători. Colecția lor de genți și rucsacuri se remarcă prin design-ul lor deosebit, calitatea excepțională și funcționalitatea impresionantă. Fie că ești un fotograf profesionist în căutare de echipament de transport durabil sau un aventurier urban în căutare de stil și versatilitate, Wotancraft are ceva pentru fiecare. Descoperă gama lor captivantă la link-ul meu afiliat și bucură-te de produse de înaltă calitate care să îți completeze stilul și să îți satisfacă necesitățile de transport a echipamentului foto-video.

Wotancraft / genti & rucsacuri foto-video

Wotancraft este celebru pentru creația de genți și rucsacuri handmade deosebit de calitative și pline de caracter. Fiecare produs este lucrat cu măiestrie și atenție la detalii, reflectând pasiunea și devotamentul brandului față de calitate și estetică. Gentiile și rucsacurile lor sunt fabricate din materiale premium, precum piele de înaltă calitate și țesături rezistente, astfel încât să reziste uzurii zilnice și să protejeze echipamentul valoros.

Wotancraft

Guragear / genti și rucsacuri

Guragear este un brand de renume în domeniul genților și rucsacurilor dedicate fotografilor și pasionaților de outdoor. Produsele lor sunt cunoscute pentru calitatea lor excepțională și inovația în design. Guragear înțelege nevoile aventurierilor și fotografilor, oferind genți și rucsacuri care combină funcționalitatea cu durabilitatea, precum și accesul rapid la echipament. Pentru a descoperi gama lor impresionantă de produse și pentru a susține link-ul meu afiliat, vizitează aici.

guragear

business

lyfestyle

acțiuni gratuite în valoare de până la 100 € fiecare

-25% reducere la prima comandă

primesti 10$ la prima comandă

fă-ți cont la Revolut și caștigă 200 de lei

30 de lei reducere la primele 3 comenzi de peste 35 de lei

înscrie-te și ai curse gratuite

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL