Locații cool de nuntă din România

aprilie 18, 2020

Dacă ești în căutarea unei locații pentru petrecerea de nuntă în București sau în orice alt loc din România îți dorești că aceasta să fie cool. Locația de nuntă trebuie să fie memorabilă, aceasta este una dintre cele mai importante zile din viața voastră, iar locul de petrecere din ziua nunții este foarte important. Invitații la nuntă vor rămâne uimiți cu adevărat dacă alegeți o nuntă în aer liber sau o nuntă într-un palat superb. Astfel, puteți ieși din cotidianul nunților în ballroom sau saloane mici dintr-un oraș aglomerat precum Bucureștiul. Având în vedere că majoritatea lucrurilor pentru ziua nunții sunt opționale, precum angajarea unui fotograf profesionist de nuntă, a unei cabine foto sau a formației de nuntă, un lucru are cu siguranță un impact major: locația de nuntă/restaurantul de nuntă. Până la urmă ai nevoie de un loc pentru a petrece cu familia și prietenii apropiați.

Locații cool de nuntă din România locații de nuntă în aer liber din București

Alegerea locației de nuntă în România nu este întotdeauna una ușoară. Sunt atât de multe opțiuni, fie că alegeți să organizați o nuntă în stil rustic, într-un hambar din apropierea Bucureștiului sau o nuntă elegantă într-un ballroom. Un lucru este clar, dacă vă doriți o nuntă de vis, aproape toate aceste locații cool de nuntă din România din lista de mai jos vă pot garanta o nuntă de neuitat. Pe lângă acest lucru veți avea fotografii de nuntă superbe care vor dăinui timp de generații.

 

PS: Fotografiile din acest articol nu ne aparțin. Rog toti fotografii care își recunosc fotografiile să-mi trimită un mesaj pentru a-i menționa corespunzător.

 

Citește și: 5 motive pentru a angaja un fotograf profesionist de nuntă

 

Tipuri de locații de nuntă în România

Înainte să vorbim despre lista cu locații cool de nuntă din România trebuie să știți ce tip de locație de nuntă doriți. Cele mai bune locații de nuntă din București, România includ locuri cu piscină, vile cu mobilier rustic sau hoteluri cu spa. Sunt mulți factori care contribuie la alegerea locației de nuntă din România. La fel că în alegerea fotografului de nuntă potrivit pentru ziua voastră cea mare sau alegerea oricărui alt furnizor de nuntă. Printre cei mai importanți factori în alegerea locației de petrecere este tipul de locație de nuntă. Sunt multe tipuri de locații de nuntă în România, iar alegerea vă aparține în totalitate.

Când vă alegeți tipul de locație de nuntă în România trebuie să țineți cont de faptul că aceasta este nunta voastră mult visată. Sfatul meu este să alegeți o locație pentru petrecerea de nuntă care să fie potrivită caracterului vostru. Alegerea locației este importantă pentru voi, cât și pentru familie sau invitați. Mai jos regăsiți câteva tipuri de locații cool de nuntă din România.

 

Nuntă în aer liber

Nunta în aer liber este un trend în creștere în România. Acestea sunt locații de nuntă foarte căutate de cupluri care își doresc o nuntă de vis. Dacă locația de nuntă din aer liber are și piscină cu pool bar atunci s-a strigat „BINGO”. De obicei aceste locații de nuntă în aer liber sunt la cort cu un decor vegetal, minimalistic. Aceste corturi sunt în mod frecvent aranjate în apropierea unei păduri și mai sunt cunoscute și sub numele de nuntă în pădure. Sunt multe locații cool de nuntă în România care au un astfel de concept pentru cuplurile tinere care vor să iasă din banalul saloanelor pentru petrecerea de nuntă. Dacă orașele aglomerate nu sunt ideale pentru petrecerea de nuntă la care vă gândiți, puteți lua în considerare organizarea nunții în aer liber.

 

Nuntă în hambar

Dacă vă doriți o nuntă cu un stil rustic atunci nimic altceva nu sună mai rustic-chic decât o nuntă în hambar în România. Nunta în hambar este un concept des întâlnit în America, unde decorul are influențe puternice de rustic sau vintage. Acest tip de concept de nuntă a devenit foarte cunoscut din 2008.  Nunta în hambar este în topul preferințelor mirilor și pentru anul 2021 în România. Majoritatea cuplurilor care aleg să-și facă petrecerea de nuntă într-un hambar cool sunt persoane tinere cu o dorință de a petrece într-o locație unică alături de familie și prieteni. Fotografiile de nuntă pot beneficia de un stil unic și din cauza luminilor care se pot agăța de infrastructura hambarului.

 

Nuntă în ballroom

Saloanele de nuntă, precum un ballroom de nuntă în București poate să fie soluția ideală a unui cuplu care are mulți invitați. Dacă aveți nuntă în ballroom în 2021 cu mulți invitați atunci este posibil ca majoritatea acestora să fie din orașul respectiv. Astfel, multe cupluri aleg un salon de nuntă pentru a-și face petrecerea specială din 2021. Dimensiunea și capacitatea acestor locații pot să difere foarte mult. Decorate într-un mod pompos, saloanele de nuntă atrag atenția prin numărul mare de invitați de nuntă pe care acestea îi pot găzdui și prin luminile amplasate în locuri special amenajate.

Un beneficiu este că puteți contracta mulți furnizori de nuntă, precum un fotograf nuntă București, decor floral, formația sau DJ-ul de nuntă, dacă faceți nunta la un ballroom într-un oraș mare. Saloanele de nuntă cu o capacitate mai mică sunt cunoscute ca fiind și locații de botez în București sau în orice alt oraș.

 

Nuntă la hotel

Majoritatea hotelurilor au restaurante luxoase care pot găzdui petrecerea de nuntă. Dacă căutați un restaurant de nuntă în București pentru 2021 puteți lua în calcul și hotelurile pentru acest lucru. Dacă alegeți să aveți nunta la hotel, recomand să închiriați și două camere unde se vor face pregătirile mirilor. Hotelurile au de obicei camere cu mobilier minimalistic și nu sunt aglomerate, dând un sentiment de eleganță fotografiilor de la pregătirea miresei sau de la pregătirea mirelui. Luați în considerare nunta la hotel în București în 2021 dacă aveți un itinerariu aglomerat în ziua nunții. Având o camera unde se vor face pregătirile mirilor atunci veți economisi timp între locații. În hoteluri mari precum Hilton, Marriott sau Radisson există și saloane de nuntă. Alte hoteluri mai mici pot avea doar restaurante pentru nuntă, care sunt decorate într-un mod clasic fără multe lucruri distinctive.

 

Nuntă la palat

Nimic nu sună mai elegant decât o nuntă la palat sau la conac în România. Există multe domenii cu palate care organizează nunți, însă este posibil să nu le fi luat în calcul deoarece acestea sunt foarte costisitoare. Dacă vă doriți o nuntă chic cu un decor elegant și cu un sentiment ieșit din comun atunci nunta la palat în 2021 este un trend în creștere în România. Un beneficiu important este că în majoritatea locațiilor de nuntă la palat vă puteți organiza toate evenimentele într-un singur lor. Sunt eliminate astfel posibilele întârzieri între locații. Dacă locația de nuntă dispune de un spațiu verde veți putea face cununia religioasă în aer liber. Pregătirile mirilor le faceți într-o camera cu un aspect grandios, iar ședința foto de nuntă în împrejurimile palatului. Petrecerea de nuntă la palat, într-o vilă luxoasă cu o arhitectură romantică este visul multor cupluri de miri.

 

Nuntă într-o locație industrială

Nunta într-o locație industrială sau ieșită din comun este de obicei favorita cuplurilor tinere #milennials. Aceștia vor ceva unic, iar nunta într-o hala părăsită cu mese pe lung și o lumina ambientală dată de lumânări pare să fie ceva special.

 

Citește și: Nuntă Secretă a.k.a. Elopement Wedding

 

Cum alegeți locația de nuntă în România

Sunt multe locații cool de nuntă în București sau în România. Alegerea locației de nuntă face parte din planificarea nunții. Poate seta tonul zilei de nuntă și poate fi grandioasă sau minimalistică. Totul depinde de caracterul cuplului în alegerea locației de nuntă din București sau din altă parte din România. Sunt câteva elemente cheie pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți restaurantul de nuntă. Mai jos găsiți câteva sfaturi utile pentru alegerea unei locații cool de nuntă din România.

 

Vorbiți cu organizatorul de nuntă

Dacă vreți să aveți o nuntă fără stres trebuie să vă angajați un organizator de nuntă. Înainte să vă uitați la locații de nuntă, vorbiți cu wedding planner-ul ales. Aceștia sunt familiarizați cu particularitățile locațiilor de nuntă, fie ele salon nuntă București sau restaurant nuntă București. Dacă este un lucru necesar pentru o nuntă relaxantă acela este angajarea unui organizator de nuntă.

 

Alegeți o locație de nuntă pe placul vostru

Acest lucru poate să fie evident, însă multe cupluri de miri tind să aleagă o locație de nuntă care să mulțumească toți invitații. Familia are un rol important în ziua nunții, iar multe cupluri aleg să le facă pe plac, mai ales în alegerea unui restaurant pentru petrecerea de nuntă din București sau din România. Dacă vă plac nunțile moderne atunci vă puteți orienta către o locație de nuntă cu un palat sau poate la un hotel select. În cazul în care doriți o nuntă iesita din comun atunci vă puteți face petrecerea de nuntă la hambar sau în grădină. Sfatul meu este să alegeți o locație de nuntă care este pe placul vostru!

 

Setați bugetul pentru locația de petrecere pentru nuntă

Acesta este probabil unul dintre cei mai importanți factori în alegerea oricărui furnizor de nuntă, fie a serviciilor foto video nuntă București, formației de nuntă sau a locației cool de nuntă în România. Este știut faptul că locațiile de top de nuntă din București sau din România nu sunt pe bugetul fiecărui cuplu. Pe de altă parte, dacă vă doriți o nuntă la palat este posibil ca acesta să aibă mai multe zile disponibile. O nuntă la ballroom într-un oraș aglomerat poate să fie greu de realizat deoarece sunt foarte căutate. Alegeți tipul de locație de nuntă pentru petrecerea voastră unică și stabiliți un buget pentru aceasta.

 

Citește și: Sfaturi pentru alegerea unui aranjament floral pentru nuntă

 

Cele mai cool locații de nuntă din România

Dacă vă doriți o nuntă cool trebuie să aveți o locație care să fie memorabilă, atât pentru invitații voștri cât și pentru voi. Mai jos găsiți o listă cu cele mai cool locații de nuntă atât din București, cât și din România. Unele locații de nuntă pot să fie costisitoare, însă ziua nunții este un prilej special pentru miri și pentru invitații acestora.

 

Hadar Chalet

 

Hadar Chalet locatii cool de nunta din Romania

Locația pentru nuntă Hadar Chalet se află la 6 km de DN10 și 25 km de gara de tren de la Întorsura Buzăului. Această cabană de lux este situată în mijlocul naturii. Este una dintre cele mai frumoase locații pentru nuntă de iarnă. Apartamentele au balcon cu vedere la grădina și camerele de zi oferă șeminee și canapele relaxante. Hadar Chalet este acea locație de nuntă de top din România care oferă o combinație de luxos și relaxant.

Din 2015 au un spațiu de evenimente indoor, un hambar pentru petrecerea de nuntă specială în natură. Acest hambar pentru nuntă este disponibil între lunile mai și septembrie pentru evenimente cu un număr între 60 și 130 de invitați. Restaurantul Hadar Chalet este deschis tot timpul anului. Acesta are o capacitate de până la 55 persoane. Se pot organiza zile de naștere, nunți mici sau botezuri. Tot ce trebuie să mai faceți este să angajați un fotograf profesionist de nuntă, fotograf profesionist de botez sau un fotograf de cununie civilă pentru amintirile voastre speciale.

Locație: DN10, Gura Siriului 127583

 

Pădurile Regale

Padurile Regale nunta in aer liber Corbeanca

Pădurile Regale reprezintă un tărâm de basm, unde confortul modern se îmbină perfect cu liniștea deplină a pădurii. Dacă stilul vostru de petrecere de nuntă este unul natural atunci puteți alege Pădurile Regale pentru ziua nunții. Aceasta este o locație cool de nuntă din România, situată pe Str. Ogorului, nr. 71, în Corbeanca. Decorul acestei locații este unul romantic cu un stil rustic, dar modern în același timp. Luminile amplasate în copacii din vecinătatea localului pot face din această locație un loc superb și pentru ședința foto de nuntă. Invitații la nuntă vor fi plăcut impresionați de locurile de relaxare și de atmosfera de poveste.

Locație: Strada Ogorului 71, Corbeanca

 

The Green Spot

The Green Spot Wedding Barn nunta in hambar Bucuresti Romania

 

The Green Spot Wedding Barn este o locație de nuntă în aer liber, un loc inedit și social. Are un aer contemporan și este menit pentru a găzdui evenimente cu stil și atitudine. Acest hambar de nuntă este situat în Pădurea Snagov, pe DN1 București-Ploiești 190B, în Ciolpani. Un loc perfect pentru o petrecere de nuntă în aer liber. Locația este dotată cu lumini suspendate, piscină, un decor verde, dar și alte elemente care vă pot uimi invitații de nuntă.

Alegerea acestei locații cool de nuntă din România este un privilegiu pentru orice cuplu de miri. Vă puteți organiza petrecerea de nuntă într-un hambar și veți avea amintiri unice alături de cei dragi. Invitații pot dansa, se pot relaxa în locuri special amenajate și spre dimineață puteți face o baie în piscină.

Locație: Padurea Snagov, Ciolpani 077050

 

Cireșul Sălbatic

Ciresul Salbatic nunta la cort

La doar 20 de minute depărtare de București în pădurea Lucianca, ferită de agitația orașului, de claxoane, poluare și trafic se află această locație frumoasă și naturală. Locația dispune de un cort de evenimente amplasat în inima pădurii. O locație de nuntă cool aproape de București cu o elegantă și cu un decor perfect adaptabil pentru evenimente de 80 – 300 de persoane. În zona lounge din preajma sălii invitații voștri se pot relaxa îmbrățișați de prospețimea naturii. Aici se pot organiza evenimente precum petreceri de nuntă, botez, aniversări sau conferințe și workshop-uri. Alegeți ca locație de nuntă Cireșul Sălbatic și vă puteți organiza și cununia religioasă în aer liber.

Locație: DN1A

 

The Wedding House

 

The Wedding House locatii nunta in aer liber

Vă doriți o locație de poveste pentru un garden party pentru nuntă? The Wedding House vă oferă cireși, decoruri vintage, stand cu limonadă, beculețe în copaci și multe zâmbete. Această locație cool de nuntă este situată în Poiana lui Stîngă, Giurgiu, la km 44 pe Autostrada București-Pitești. Căsuța frumoasă are o grădina superbă cu cireși și verdeață și mai important, un loc acoperit pentru petrecerea de nuntă. Piscina și locul de relaxare sunt un bonus important pentru orice cuplu.

Dacă alegeți să faceți petrecerea nunții la The Wedding House puteți beneficia de un wedding planner cu experiență precum și de obiecte de papetărie pentru ziua voastră specială. O echipă de profesioniști din industria nunților din România este pregătită pentru a vă face nunta mai plăcută.

Locație: Strada Principala nr.155, Poiana lui Stângă, Poiana lui Stângă 087254

 

Cesari

Cesari Belciugatele locatie nunta in aer liber

O oază de eleganță în mijlocul naturii. Aici îți poți planifica nunta în aer liber aproape de București. Cesari deține un cort cu elemente decorative minunate dar si camere pentru pregătirea mirilor. Dacă sunteți în căutarea de locații de nuntă în aer liber aceasta poate fi câștigătoarea. Locuri de parcare aproape de locație, lanul de lavandă, porțile de la intrare dar si serviciile extraordinare fac din aceasta un loc ideal pentru nunta mult visată.

Locație: 44°28’04.7″N 26°26’15.4″E, Belciugatele 917010

 

TreeHouse

 

TreeHouse Cosoba nunta in natura Bucuresti Romania

Una dintre cele mai cunoscute locații de nuntă, botez sau pentru evenimente corporatiste este TreeHouse Lagoon Cosoba. Dacă vă doriți o locație modernă cu un stil natural, aproape de natură, atunci aceasta poate să fie locația potrivită pentru nunta voastră. La mai puțin de 30 de minute de București, circa 800 de metri de Cosoba se află această locație impresionantă. Este dotată cu piscină de dimensiuni mari, zonă de cocktail și clubhouse de 500mp cu zonă de joacă și activități pentru copii. Poate găzdui un număr de invitați între 50 și 300 la mese și până la 500 de persoane în picioare.

TreeHouse Cosoba este o locație cool de nuntă în apropierea aglomeratului București. Vă oferă posibilitatea de a organiza nunta în mijlocul naturii. Ziua nunții este un moment cu adevărat special în viața voastră. Povestea voastră frumoasă poate să fie documentată în locația de nuntă TreeHouse. Aici vă puteți bucură de amintiri frumoase cu familia și prietenii.

Locație: DJ601E, 087152

 

Domeniile Mar’tinutzi

Domeniile Mar'tinutzi ballroom nunta Alba-Iulia

De o eleganță ieșită din comun, Domeniile Măr’tinutzi este locul ideal pentru petrecerea de nuntă luxoasă. Este situat pe str. Mihai Eminescu 58, Vîntu de Jos, în Alba-Iulia. Locația dispune de un ballroom pentru nuntă încăpător. Aici aveți posibilitatea să organizați cununia religioasă în aer liber, iar locația dispune de camere pentru pregătirile mirilor, cât și pentru găzduirea invitaților. Priveliștea acestui domeniu este una impresionantă și cu siguranță veți avea fotografii frumoase de la ședința foto de nuntă dacă doriți să o organizați în această locație.

Locație: DN1, Vințu de Jos 517875

 

Conacul Polizu

Conacul Polizu nunta luxoasa Romania Iasi Bucuresti

Conacul Polizu este un domeniu romantic, construit în secolul XIX, amplasat pe dealurile idilice ale Moldovei. Aflat mai exact pe str. Conac Polizu, nr. 1, sat Maxut, com Deleni, Județul Iași, România. Acest conac este o locație de lux pentru nuntă cu o găzduire duioasă și relaxantă în natură. Este dotat cu piscină și camere cu un mobilier autentic, dar și cu meniuri autentice cu decoruri stilate. Dacă căutați o locație cool de nuntă în România atunci Conacul Polizu poate să fie varianta potrivită. Alegeți să vă faceți o nuntă luxoasă în acest loc de poveste.

Locație: DJ281A, Maxut 707168

 

Conacul lui Maldăr

Colacul lui Maldar nunta la conac Romania Bucuresti

Camere de poveste într-o locație de legendă.  Vă doriți o nuntă la conac, în mijlocul naturii cu amintiri pe care vi le făuriți împreună cu cei pe care îi iubiți? Conacul lui Maldăr este situat lângă Horezu, la poalele Măgurei Slătioara din Măldărești, județul Vâlcea. Este dotat cu 18 camere cu mobilier istoric autentic și covoare tradiționale, lăzi de zestre și pânzeturi scrobite. Acest loc este plin de istorie și este o locație potrivită pentru petrecerea de nuntă pentru un cuplu intim și tradițional.

Locație: Măldăreşti

 

Domeniul Manasia

Domeniul Manasia Conacul Manasia nunta elenganta Romania Bucuresti

Conacul Manasia este situat în Manasia, aproape de orașul Urziceni, pe Intrarea Conacului, nr. 1A. Această locație de nuntă este potrivită prin prisma faptului că are o eleganță nemaiîntâlnită în zilele noastre moderne. Locația este dotată cu saloane pentru evenimente private precum nunți sau botezuri sau evenimente corporatiste, precum seminarii, workshopuri sau traininguri. Dacă vă doriți o nuntă luxoasă cu o eleganță aparte este posibil ca Domeniul Manasia să fie locația potrvită pentru petrecerea nunții mult visată.

Locație: Intrarea Conacului, 925300, Manasia 925300

 

Zabola Estate

Zabola Estate nunta la palat

Domeniul Zabola este acel loc romantic și exclusivist pentru o nuntă care este ținută minte de toată lumea. Este situat în Zăbala, nr. 437, județul Covasna. Locația organizează nunți cu o atenție specială către detalii. Mirii își pot desfășura evenimentul într-o locație ruptă din povești cu un ajutor profesional din partea personalului. Se pot organiza nunți în aer liber sau baluri în interior. Decorul locației de nuntă este împrejmuit de lumânări, terase sau grădini luxoase. Puteți beneficia de ajutorul unui florar pentru soluții de decor floral. Nu ezitați să aveți o nuntă de neuitat într-o locație luxoasă precum Zabola Estate. Una dintre cele mai cool locații de nuntă în 2021 din România!

Locație: Castelul Mikes, Mikes kastély, Zăbala 527190

 

Grădina cu Licurici

Gradina cu Licurici locatii nunta Bucuresti locatie petrecere nunta

Aceasta este locația potrivită pentru evadarea în natură din orașul aglomerat. Grădina cu Licurici este situată pe str. Gospodari, nr. 16, Roșu, județul Ilfov. Aici se organizează evenimente precum nunți sau botezuri pentru iubitorii de natură. Locația de pe malul lacului Dâmbovița beneficiază de muzică și evenimente private, locuri de relaxare sau de distracție pentru copii. Dacă sunteți în căutarea unei locații cool pentru nuntă în apropierea Bucureștiului, la Grădina cu Licurici puteți face o pauză de la viața agitată din oraș. Este un loc colorat și distractiv pentru petrecerea de nuntă a tinerilor miri și nu numai.

Locație: Strada Gospodari 16, Roșu 077042

 

Grădina Lahovari

Gradina Lahovari nunta in gradina judetul Ilfov Romania

Această locație oferă organizări de nunți și evenimente corporatiste cu o ambianță relaxantă și servicii personalizate. Îți poți îndeplini visul de a organiza o nuntă în grădină cu ajutorul localului de nuntă Grădina Lahovari. Localul este situat pe str. Lahovari, nr. 9 în Saftica, județul Ilfov. Organizarea nunții într-o ambianță intimă și relaxantă este specialitatea locației de nuntă Grădina Lahovari. Cu locuri de relaxare și un decor floral natural această oază de relaxare poate face din nunta voastră în grădină un prilej special pentru amintiri de neuitat.

Locație: Strada Ion Lahovari 9, Săftica 077015

 

Linea / Closer to the Moon

Linea Closer to the Moon nunta intima Bucuresti

Nu multă lume știe de această locație din București. Și nu multă lume o ia în calcul pentru organizarea unei nunți cu un aspect modern și special. Spun special pentru că locația este un skybar aflat în centrul istoric al capitalei. Este una dintre cele mai cool locații de nuntă din București și datorită priveliștei frumoase. Această locație poate fi consideră una neobișnuită și este potrivită pentru nunți intime, de dimensiuni mici.

Locație: Strada Lipscani 17, București 030167

 

Deschis Gastrobar

Deschis Gastrobar nunta industriala Bucuresti

Locația Deschis Gastrobar din capitală, aflată pe Splaiul Unirii, nr. 160 este una cu totul deosebită. Această locație este potrivită pentru o nuntă nonconformistă. Deschis Gastrobar este o locație de nuntă industrială deoarece nu este decorată într-un stil specific nunților tradiționale. Poți avea un eveniment distractiv în această locație cool de nuntă din București alegând să ai amintiri frumoase cu prietenii apropiați. Special amenajată pentru a găzdui aproximativ 100 de invitați, această locație de nuntă dispune de bar și o terasă frumoasă pentru zona de relaxare. Este un loc potrivit pentru cuplurile de miri tinere care doresc o amintire frumoasă alături de familie și prieteni fără prea multe bătăi de cap.

Locație: Splaiul Unirii 160, București 040041

 

Le Château

Le Chateau Ballroom nunta Bucuresti

Le Château Ballroom localizat în zona Pieței Alba Iulia din București este o locație deosebită pentru o nuntă într-un salon elegant. Salonul de nuntă are un stil modern care se întâlnește cu un lux clasic. Marmura, picturile murale, candelabrele cristaline și coloanele impunătoare fac din această locație una elegantă cum rar veți mai găsi în București. Dacă doriți un ballroom pentru nuntă în București atunci Le Château este probabil locația unde veți putea să vă scrieți următoarea pagină din viață. Această locație poate acomoda până la 800 de invitați si are o scenă imensă, de 130 de metri pătrați. Unul dintre cele mai elegante saloane de nunți din București potrivit pentru evenimente de toate dimensiunile.

Locație: Strada Turturelelor 11, București 030881

 

Hotel JW Marriott

JW Marriott ballroom nunta Bucuresti top locatii cool de nunta din Romania

Aflat în proximitatea Casei Poporului din București, JW Marriott este un hotel impresionant care poate găzdui nunți grandioase și elegante. Decorul fabulos din ballroom și scările de marmură decorate special pentru evenimentul vostru pot face parte din amintirile voastre și ale invitaților de nuntă. Puteți face cele mai frumoase fotografii de nuntă pe care să le admirați și peste mulți ani. Personalul profesionist vă garantează amintiri plăcute într-una dintre cele mai cool locații de nuntă din București în 2021.

Locație: Calea 13 Septembrie 90, București 050726

 

Citește și: Planifică-ți nunta cu o aplicație de telefon

 

Concluzii

Sunt mulți factori care intervin în alegerea localului de nuntă, fie în București sau în orice alt oraș din România. La fel ca și pentru alegerea unui fotograf de nuntă, fotograf botez București, fotograf cununie civilă București sau în orice alt oraș, este esențial să urmați câțiva pași importanți. Să stabiliți un buget și să alegeți o locație cool de nuntă unde știți cu siguranță că vă veți distra. Planificarea nunții la ballroom, la un conac sau a unei nunți în aer liber necesită multă coordonare. Poate doriți să angajați un organizator de nuntă pentru a beneficia de timpul liber și de o zi de nuntă fără stres. Sper că această listă cu locații cool de nuntă din România a fost de ajutor, măcar pentru a afla tipul de petrecere dorită.

 

LATER EDIT 30.04.2020: Fotografiile din acest articol nu ne aparțin, articolul este făcut cu scopul de a ajuta viitori miri în alegerea unei locații speciale pentru ziua nunții. Fotografiile au fost descărcate de pe paginile de Facebook ale locațiilor prezentate în articol, iar creditarea lor nu a fost specificată acolo. Rog toți fotografii care își recunosc fotografiile în acest articol mi trimită un mesaj pentru a menționa fotograful corespunzător.

 

Foto nuntă București: Soulseeker

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL