16 locații de nuntă cu hambar din România

septembrie 11, 2023

Hambarurile din România au evoluat în spații de evenimente de top, păstrând totuși farmecul lor rustic. În acest articol, vă vom purta într-o călătorie prin țară pentru a descoperi 16 dintre cele mai frumoase locații de nuntă cu hambar, care sunt gata să vă ofere o experiență de nuntă de vis.

România, o țară bogată în istorie, cultură și peisaje pitorești, oferă o varietate de opțiuni pentru nunțile cu un farmec rustic. Dacă vă doriți o nuntă cu o atmosferă autentică și un aer de poveste, locațiile de nuntă cu hambar din România reprezintă alegerea perfectă. Aceste locuri magice combină eleganța și istoria cu peisajele naturale spectaculoase, creând cadre de neuitat pentru ziua cea mare.

De la satele tradiționale din Munții Carpați, unde hambarurile vechi au fost transformate în spații elegante pentru evenimente, la pensiunile rurale din Transilvania cu curți pline de flori și grădini luxuriante, veți găsi aici locuri care vă vor cuceri inima. Aceste locații oferă o atmosferă intimă și autentică pentru ceremonii și petreceri, fiind un cadru perfect pentru cuplurile care își doresc o nuntă cu un farmec de poveste. Multe locații de nuntă cu hambar se găsesc chiar lângă București. Facând din aceste hambare de nuntă locații perfecte pentru un fotograf nuntă București.

În plus, aceste hambaruri din România sunt o adevărată binecuvântare pentru fotografiile de nuntă. Cu o pasiune pentru fotografie și experiență în domeniul nuntelor, eu, ca fotograf de nunta, vă pot asigura că aceste locuri vă vor oferi peisaje și cadre extraordinare pentru a vă eternaliza amintirile.

Așadar, pregătiți-vă pentru o călătorie prin cele mai pitorești locații de nuntă cu hambar din România, unde visul vostru de o nuntă de poveste poate deveni realitate.

 

Citește și: 29 de locații de nuntă în aer liber din România

 

Locații de nuntă cu hambar lângă București

1. Narrative, Ciolpani
2. WOW Hambar, Domnești
3. The Green Spot Barn, Ciolpani
4. Artist The Barn, Tâncăbești
5. The White Manor, Ciolpani
6. Moonlight Venue, Ciolpani
7. The Wedding House, Poiana lui Stângă

 

Locații de nuntă cu hambar din România

8. Province 1965, Timișoara
9. The Barn Hadar Chalet, Brașov
10. La Brazi, Comuna Frumosu
11. The Forest Barn, Suceava
12. The Dallas Barn, Sighisoara
13. Micus Barn Transilvania, Cluj-Napoca
14. DAR Events – Restaurant & Barn, Botoșani
15. Sisi’s Barn, Arad
16. Valea Sânzienelor, Iași

 

Citește și: 10 hoteluri pentru pregătirile mirilor în București

 

Narrative, Ciolpani

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Narrative (@narrative_events)

Narrative, situat în pitorescul Ciolpani, lângă București, este una dintre cele mai fermecătoare locații de nuntă cu hambar din regiune. Pentru un fotograf de nuntă, ca mine, Narrative este un cadru de vis pentru a captura amintiri de neuitat.

Hambarul renovat al Narrative emană eleganță rustică, cu pereți de cărămidă expusă și un tavan înalt, oferind o atmosferă autentică și romantică pentru orice nuntă. Decorul natural, alcătuit din lemn și pietre, se îmbină perfect cu peisajul din jur, creând fundalul ideal pentru fotografii spectaculoase.

Una dintre caracteristicile distinctive ale Narrative este spațiul exterior. Grădina luxuriantă, cu alei umbroase și florile colorate înfloresc în timpul sezonului, adaugă o notă de farmec și romantism evenimentelor. Cuplurile pot alege să își organizeze ceremonia în aer liber sau să se bucure de o petrecere sub cerul liber sub luminile strălucitoare ale stelelor.

Pentru un fotograf de nuntă, Narrative oferă o varietate de cadre fascinante. De la portretele romantice ale cuplului în grădină până la imagini captivante ale petrecerii pe pista de dans din hambar, fiecare moment poate fi imortalizat într-un mod unic.

Pentru cei care caută locații de nuntă cu hambar lângă București, Narrative este o alegere de top. Acest loc magistral reușește să îmbine farmecul rural cu facilitățile moderne și este cu siguranță un loc unde visele de nuntă devin realitate.
Locație: Strada Fermei 21, Ciolpani 077050

 

WOW Hambar, Domnești

 

View this post on Instagram

 

A post shared by wowhambar (@wowhambar)

WOW Hambar, situat în Domnești, la doar 15 minute de București, se evidențiază ca una dintre locațiile de nuntă cu hambar care impresionează prin frumusețea sa naturală și versatilitatea oferită pentru evenimentele speciale. Cu o capacitate maximă de 300 de locuri, acest hambar devine locul perfect pentru nunți, botezuri, petreceri de companii, teambuilding-uri și multe altele.

Suprafața generoasă de 70.000 de metri pătrați a WOW Hambar permite organizarea evenimentelor în mijlocul naturii, într-un cadru natural superb. Este un loc care oferă o experiență unică, reînnoind legătura cu natura și oferind în același timp toate facilitățile necesare pentru un eveniment de succes.

WOW Hambar reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să evadeze din agitația orașului, dar să rămână aproape de el. Acesta este un loc unde poți simți libertatea și liniștea naturii, departe de ochii curioșilor și de zgomotul urban. Este un cadru diferit, intim și relaxant, care te invită să te bucuri de momentele speciale din viața ta într-un mediu neconvențional.

Așadar, pentru cei care caută locații de nuntă cu hambar în apropiere de București, WOW Hambar oferă o experiență autentică și memorabilă. Aici poți organiza evenimentul tău în mijlocul naturii, într-un spațiu versatil și primitor, care te va face să te simți cu adevărat liber. Este locul unde visurile devin realitate și unde fiecare eveniment se transformă într-o experiență cu adevărat specială. Fotograful de nuntă de la WOW Hambar poate capta povestea voastră din ziua voastră unică.
Locație: Strada Haltei, Domnești 077090

 

The Green Spot Wedding Barn, Ciolpani

The Green Spot din Ciolpani, aproape de București, este cu siguranță una dintre cele mai captivante locații de nuntă cu hambar din apropierea Bucureștiului. Acest hambar își dezvăluie povestea atunci când pășești în incinta sa și intri în contact cu echipa pasionată care îl administrează. Cu o abordare familială și un concept unic, The Green Spot este locul unde cuplurile pot să-și scrie propria poveste de nuntă.

Proiectul a luat naștere în 2017 dintr-o profundă iubire pentru natură și libertate. Echipa din spatele acestui hambar a fost implicată în organizarea de nunți încă din 2003 și a decis să creeze un loc special, departe de convențional și plin de autenticitate.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale The Green Spot este piscina aflată în apropiere de hambar. Oferind o oază de răcoare și relaxare în timpul zilei, piscina devine un centru de atracție și în timpul serii. Luminile frumoase care se aprind pe timp de noapte transformă locația într-un paradis al romantismului, creând un decor magic pentru petreceri de nuntă memorabile.

Această locație de nuntă cu hambar lângă București a fost creată cu gândul la fericire și libertate. Cuplurile care aleg The Green Spot pentru nunta lor se bucură de un spațiu complex, cu numeroase zone tematice, unde fiecare invitat se poate simți în largul său. De la barul socializant până la zonele de dans sau relaxare, The Green Spot oferă un sentiment de libertate și împlinire.

The Green Spot reprezintă un loc cu un farmec rustic și lejer, dar organizat în cel mai mic detaliu, fiind astfel alegerea ideală pentru cuplurile care doresc o nuntă de neuitat într-o locație de vis, lângă București.
Locație: Padurea Snagov, Ciolpani 077050

 

Artist The Barn, Tâncăbești

Artist, The Barn din Tâncăbești, în apropierea Bucureștiului, este o bijuterie printre locațiile de nuntă cu hambar. Acest loc fermecător și unic s-a născut dintr-o pasiune profundă pentru organizarea de evenimente speciale și iubirea pentru natură. Cu o experiență de aproape 10 ani în organizarea de nunți și evenimente în corturi, echipa din spatele Artist, The Barn a găsit în 2018 o oază de bucurie în mijlocul naturii, aproape de București.

Când pășești în această locație, ești întâmpinat de o lume magică a lanurilor de floarea soarelui, a porumbului și a livezilor de piersici, precum și de căprioare care-ți taie calea. Artist, The Barn, a crescut din pasiune și implicare neobosită, iar familia care îl administrează a pus suflet în fiecare aspect al dezvoltării sale. De la șlefuirea lemnului și plantarea de arbori și plante aromatice până la gătitul prânzului pentru echipa de ajutor, totul a fost făcut cu pasiune și bucurie.

Hambarul în stil country-chic este un loc unic, care se integrează armonios în natura din jur. Cu o capacitate de până la 250 de persoane, este locul ideal pentru organizarea nunților speciale. Cu o curte spațioasă care poate găzdui chiar mai mulți oaspeți, Artist, The Barn, devine un spațiu perfect pentru petreceri memorabile de nuntă.

Accesul ușor și rapid din drumul național București-Ploiești face această locație convenabilă pentru evenimente, însă odată ajuns aici, te vei simți ca și cum ai fi departe de agitația orașului. Fațada verde-mentă adaugă un plus de natură și armonie la această locație care își așteaptă clienții cu o listă lungă de servicii personalizate și, mai important, cu prietenie.

Artist, The Barn, nu este doar o locație de nuntă, ci o experiență care îți va marca evenimentul într-un cadru de poveste, aproape de București.

Locație: Comuna Snagov, Tâncăbești 077015

 

The White Manor, Ciolpani

Cauți o locație de nuntă cu hambar aproape de București? The White Manor din Ciolpani, situat în apropierea Bucureștiului, este o locație de nuntă cu hambar care promite să fie o alegere perfectă pentru cuplurile care își doresc o nuntă de vis. Acest spațiu a fost proiectat cu gândul la cea mai importantă zi din viața mirilor și poate găzdui până la 200 de invitați, membrii de familie și prieteni apropiați. Acest loc de vis, finalizat în aprilie 2022, este situat la doar 30 de minute de agitația orașului București și oferă o priveliște superbă către Pădurea Snagov, o zonă naturală protejată.

Este un loc spațios, elegant, și luminos, creat în armonie cu natura. Fiecare colț al acestui conac a fost gândit pentru a permite luminii naturale să fie elementul principal. Pardoseala gri deschis și pereții din lemn alb-spălat creează o atmosferă de eleganță și farmec pitoresc care permite naturii să strălucească, o senzație ce pur și simplu nu poate fi replicată în inima unui oraș aglomerat precum București.

Un alt detaliu important care a fost luat în considerare este atenția acordată viitorilor miri: au fost proiectate două camere separate pentru a-i ajuta să se pregătească pentru petrecere sau ceremonie, împreună cu prietenii apropiați, domnișoarele de onoare și nașii. Accesul de la camerele lor către locație se face printr-o scară monumentală, pregătită elegant pentru sesiunea de fotografii mult așteptată și momentul “First Look”.

The White Manor din Ciolpani este, așadar, un spațiu de vis pentru nunțile cu hambar, într-un cadru natural de excepție, lângă București. Fotografii de nuntă la The White Manor vor captura cu siguranță momente speciale în acest decor de poveste, iar cuplurile își pot imagina cu ușurință ziua lor perfectă în acest conac elegant și luminos.

Locație: Str. Platanilor Nr.15, Comuna Ciolpani 077050

 

Moonlight Venue, Ciolpani

Moonlight Venue din Ciolpani, aflat în apropierea Bucureștiului, redefinește conceptul de locație de nuntă cu hambar, oferind o experiență modernă și fresh care îmbină elementele industriale cu cele urbane. Această locație neobișnuită, numită “The Magic Factory,” propune un scenariu diferit pentru povestea ta de nuntă, unul pe care tu îl poți scrie în funcție de personalitatea și nevoile tale.

Echipa Moonlight Venue a fost inspirată de poveștile fermecate ale mireselor pe care le-au întâlnit în timpul organizării petrecerilor de burlăcițe și a decis să creeze o locație care să fie cu adevărat magică. Cu un design industrial-urban, încorporat în mijlocul naturii și luminat de lumina lunii, această locație oferă o atmosferă aparte, departe de agitația orașului, dar totuși ușor accesibilă.

Natura joacă un rol deosebit la evenimentele găzduite de Moonlight Venue, o locație de nuntă cu hambar, oferind o ambianță naturală și fermecătoare. Cu un platou festiv care pune accent pe experiență, pasiune și cele mai bune recomandări de la furnizori de top, Moonlight Venue se ocupă de toate detaliile, astfel încât tu să te poți bucura de un eveniment plin de emoții frumoase.

Astfel, Moonlight Venue se ridică la înălțimea așteptărilor tale, oferind o locație de nuntă cu hambar care aduce împreună elemente inedite și natura, creând o experiență de neuitat pentru cuplurile care își doresc ceva cu adevărat special în ziua cea mare. Un fotograf de nuntă la Moonlight Venue cu experiență va fi bucuros să captureze frumusețea și magia acestei locații unice în fotografii de nuntă memorabile.

Locație: Tarlaua Nr. 2, Comuna Ciolpani 077050

 

The Wedding House, Poiana lui Stângă

The Wedding House din Poiana lui Stângă, situată în apropierea Bucureștiului, reprezintă o locație de nuntă cu o structură de lemn asemănătoare unui hambar, care conferă evenimentului tău un farmec rustic și autentic. Această locație unică este ideală pentru cuplurile care își doresc o nuntă plină de farmec și atmosferă caldă, cu un aer boem și natural.

Structura de lemn a The Wedding House amintește de un hambar tradițional, cu detalii rustice care aduc un plus de autenticitate evenimentului tău. Această locație oferă un cadru deosebit pentru nunți, iar un fotograf nuntă la The Wedding House poate surprinde în imagini frumusețea și emoția acestui decor rustic.

Nunta la The Wedding House înseamnă să te bucuri de frumusețea naturii din jur și de eleganța unei locații de nuntă cu hambar construite cu grijă și atenție la detalii. Atmosfera caldă și primitoare a acestei locații face ca fiecare moment al evenimentului tău să fie memorabil.

Această locație de nuntă oferă o experiență unică, plină de farmec și romantism, aducând împreună elementele rustice și natura din jur. Pentru cei care doresc o nuntă la hambar în România, The Wedding House din Poiana lui Stângă este o alegere excelentă.

Locație: Strada Principala nr.155, Poiana lui Stângă, Poiana lui Stângă 087254

 

Province 1965, Timișoara

Province 1965 din Bencecu de Jos, lângă Timișoara, este o locație de nuntă cu un farmec aparte. Aceasta face parte din cele 16 locații de nuntă cu hambar din România cu un vibe unic. Cu ajutorul unui fotograf de nuntă la Province 1965, veți putea imortaliza fiecare moment unic petrecut aici.

Această locație specială se întinde pe o suprafață de 3 hectare, într-un cadru pitoresc, departe de agitația urbană. Înconjurați doar de terenuri agricole, lanuri aurii și păduri de cireși, veți experimenta o atmosferă de basm pentru nunta voastră.

Province 1965 a păstrat o parte din clădirile vechi, datând din 1965, și le-a reabilitat pentru a păstra amintirea și autenticitatea locului. Hambarul, de exemplu, a fost construit nou, aducând un aer american de hambar clasic, cu uși înalte și bârne de lemn vizibile. Acesta este un spațiu versatil care poate găzdui evenimente atât vara, cât și iarna, oferind toate facilitățile necesare.

Alte locații includ Pavilionul Verde, cu accente industriale și o atmosferă inovatoare, precum și Șura, cea mai veche clădire a locației, cu elemente de meșteșugărie fermecătoare.

Pe lângă aceste spații, Province 1965 oferă și un ring de dans în mijlocul proprietății, unde se pot desfășura evenimente în aer liber sub cerul liber și stele strălucitoare.

Cu capacități variate, această locație vă permite să alegeți spațiul potrivit pentru numărul de invitați, asigurându-vă că evenimentul vostru va fi un succes indiferent de condițiile climatice. Ruinele unui fost grajd oferă un cadru romantic pentru ceremonii, mese festive și multe alte bucurii.

Province 1965 reprezintă astfel un cadru de poveste pentru nunțile din România, cu multiple opțiuni pentru cuplurile care doresc o nuntă rustică și autentică, sub cerul liber sau într-un cadru industrial fermecător. Alegeți un fotograf nuntă Timișoara profesionist pentru a documenta evenimentele voastre speciale!

Locație: DC62, Bencecu de Jos 307326

 

The Barn Hadar Chalet, Brașov

The Barn Hadar Chalet din Brașov este o locație fermecătoare pentru nunți în stil rustic, perfectă pentru cuplurile care visează la o ceremonie și o petrecere de neuitat. Această locație poate găzdui evenimente pentru până la 130 de invitați, oferind un cadru intim și autentic.

Hambarul The Barn Hadar Chalet poate acomoda între 50 și 130 de invitați, astfel încât aveți flexibilitate în alegerea dimensiunilor petrecerii voastre. De asemenea, această locație oferă cazare pentru aproximativ 40 de persoane, iar în zona înconjurătoare există mai multe pensiuni care pot găzdui restul invitaților voștri. Astfel, veți putea să vă bucurați de evenimentul vostru fără griji legate de cazare. Cu un fotograf profesionist de nuntă Brașov vă veți asigura că amintirile din acest loc magic vor fi documentate ca atare!

Meniurile oferite sunt un aspect deosebit la The Barn Hadar Chalet. Locația colaborează exclusiv cu Flavours Food Design și cu Head Chef Florin Scripca (cunoscut sub numele de Chef Foa), pentru a crea meniuri speciale care să satisfacă toate gusturile și preferințele. Bucătăria rafinată și delicioasă adaugă o notă de eleganță evenimentului vostru.

În concluzie, The Barn Hadar Chalet din Brașov este o locație de nuntă hambar din România care oferă un amestec de frumusețe rustică, ospitalitate premiată și mâncare delicioasă, toate contribuind la crearea unei experiențe de nuntă de neuitat pentru cuplurile care își doresc un eveniment special. Cu servicii de calitate și un cadru fermecător, acest loc vă va permite să vă bucurați de fiecare moment al celei mai importante zile a vieții voastre.

Locație: DN10, Gura Siriului 127583

 

La Brazi, Comuna Frumosu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Brazi (@la_brazi)

La Brazi din Comuna Frumosu face parte din lista cu 16 locații de nuntă cu hambar din România. Este o locație idilică pentru nunți în stil rustic, cu un hambar fermecător care vă oferă un cadru perfect pentru evenimentul vostru special. Acest hambar recondiționat oferă un farmec rustic autentic, iar mediul înconjurător adaugă o notă de romantism natural.

Ceea ce face La Brazi să iasă în evidență este atmosfera sa intimă și pitorească. Acest hambar poate găzdui nunți deosebite, oferind un cadru autentic și cald. Este locul ideal pentru cuplurile care doresc să sărbătorească dragostea lor în mijlocul naturii, într-un hambar frumos renovat.

Un aspect esențial în organizarea unei nunți de succes este fotografia. La Brazi vă pune la dispoziție posibilitatea de a angaja un fotograf de nuntă profesionist pentru a captura cele mai frumoase momente ale zilei voastre speciale. Astfel, veți avea amintiri de neuitat de la nunta voastră în acest decor de poveste.

Situat în Comuna Frumosu, acest hambar rustic vă oferă oportunitatea de a vă bucura de natură și de liniștea zonei rurale, departe de agitația orașului. Este locul perfect pentru a sărbători dragostea voastră într-un cadru autentic, departe de zgomotul urban.

În concluzie, La Brazi din Comuna Frumosu este o locație minunată pentru nunți în stil hambar în România. Cu un hambar fermecător și un mediu înconjurător pitoresc, această locație vă oferă șansa de a vă sărbători dragostea într-un cadru autentic și de a crea amintiri de neuitat. Cu servicii de fotografie profesioniste și o atmosferă liniștită și romantică, La Brazi este alegerea perfectă pentru cuplurile care își doresc o nuntă specială în mijlocul naturii.

Locație: Fundoi, Frumosu 727260

 

The Forest Barn, Suceava

The Forest Barn din Suceava este o locație de vis pentru nunțile în stil hambar, situată la marginea unei păduri pitorești. Această afacere de familie se străduiește să creeze evenimente de poveste pentru cuplurile care își doresc o nuntă de neuitat. Aceasta este una dintre locațiile de nuntă cu hambar care trebuie luată în calcul dacă vă doriti o nuntă la hambar.

Ceea ce face The Forest Barn să iasă în evidență este locația sa unică, situată chiar la marginea pădurii. Un perete de sticlă oferă o priveliște uimitoare spre frumusețea naturii din jur, iar mirosul de lemn îmbracă atmosfera într-un farmec rustic și reconfortant. Această locație este perfectă pentru cuplurile care doresc să se deconecteze de la agitația vieții cotidiene și să se bucure de un mediu în care se simt ca într-o poveste.

Cu servicii de fotografie profesionistă disponibile, The Forest Barn vă ajută să capturați cele mai frumoase momente ale zilei voastre speciale. Astfel, veți avea amintiri de neuitat de la nunta voastră în acest decor magic.

Situată în Suceava, această locație vă oferă liniștea și frumusețea naturii, departe de agitația orașului. Este locul ideal pentru a sărbători dragostea voastră într-un cadru autentic, în mijlocul pădurii. Momentele voastre cu persoanele dragi trebuie documentate de un fotograf nuntă Suceava profesionist și experimentat!

În concluzie, The Forest Barn din Suceava este locația perfectă pentru nunțile în stil hambar în România. Cu o priveliște minunată spre pădure, miros de lemn și o atmosferă de poveste, această locație vă oferă șansa de a vă sărbători dragostea într-un cadru unic și de a crea amintiri de neuitat. Cu servicii de fotografie profesioniste și o atmosferă deconectantă, The Forest Barn este alegerea perfectă pentru cuplurile care își doresc o nuntă specială în mijlocul naturii.

Locație: Unnamed Road, Dragomirna 727366

 

The Dallas Barn, Sighisoara

The Dallas Barn din Sighișoara este o locație de excepție pentru evenimente speciale, de la nunți și petreceri private până la evenimente corporate sau brunch-uri. Situată într-o zonă spectaculoasă din inima naturii, această locație promite o experiență de neuitat pentru orice ocazie specială.

Echipa din spatele The Dallas Barn a muncit intens pentru a transforma acest loc într-un hambar de evenimente cu un concept proaspăt și inovator. Familia Chișiu, care se ocupă de această afacere de familie, a adus în realitate visul lor de a crea un spațiu unic pentru evenimente. Emil, tatăl Andreei, a fost creierul din spatele acestui concept, iar Ligia, mama Andreei, contribuie la calitatea și controlul meniurilor oferite aici.

Una dintre caracteristicile distincte ale The Dallas Barn este amplasarea sa în apropierea unui lac pitoresc, care a devenit punctul central al locației. În 2019, au acordat atenție sporită spațiului și lacului, punându-le în centrul atenției. În 2023, au prelungit pontonul pentru a oferi o experiență și mai spectaculoasă pentru cuplurile care aleg să-și unească destinele pe lac sau să își celebreze momentele speciale, precum tăierea tortului, în acest decor idilic.

The Dallas Barn oferă o atmosferă magică pentru tine și invitații tăi, asigurându-se că fiecare eveniment devine o experiență exclusivistă. Locația de nuntă cu hambar din Sighișoara oferă un cadru natural spectaculos. Această locație reprezintă alegerea perfectă pentru cuplurile care doresc să-și celebreze nunta într-un mediu unic și fermecător.

În concluzie, The Dallas Barn din Sighișoara oferă o locație fermecătoare pentru evenimente speciale, cu un accent deosebit pe atmosferă și calitate. Cu sprijinul unei echipe pasionate și un cadru natural impresionant, această locație promite să transforme fiecare eveniment într-o experiență de neuitat.

Locație: DN13 E60, Sighișoara 545400

 

Micus Barn Transilvania, Cluj-Napoca

Micus Barn Transilvania, situat lângă Cluj-Napoca, este una dintre cele 16 locații de nuntă cu hambar din România. Acest spațiu a luat naștere din pasiunea pentru evenimente pline de bucurie și amintiri plăcute, precum și din măiestria de a transforma resursele naturale primite cu sacrificii, cum ar fi lemnul, piatra și fierul, într-un loc minunat pentru celebrarea vieții și a iubirii.

Cu o arhitectură ce încorporează căldura lemnului în fiecare aspect al construcției, Micus Barn Transilvania invită oaspeții să simtă și să exploreze textura lemnului ce îmbracă pereții. Această atmosferă naturală și autentică amplifică toate simțurile, îmbiindu-i pe oaspeți să se bucure de momentul prezent și de conexiunile lor în mijlocul naturii.

Locația oferă multiple zone de savurat, cum ar fi terasa străjuită de un zid construit manual, interiorul lângă cărămidă sau în apropierea geamurilor generoase, care permit luminii naturale să pătrundă în încăpere. Cu un design atent planificat, inclusiv o boltă care creează un spațiu aerisit și luminos, Micus Barn Transilvania este un cadru perfect pentru evenimente speciale.

Această locație este cu adevărat un refugiu “altfel” în mijlocul naturii, unde cuplurile pot sărbători dragostea lor într-un mediu autentic și plin de farmec. Cu servicii profesionale de fotografie disponibile în, precum servicii foto nunta Cluj-Napoca, această locație se numără printre cele mai atractive opțiuni pentru cei care caută o nuntă într-un hambar în Transilvania.

În concluzie, Micus Barn Transilvania din Cluj-Napoca oferă un cadru minunat pentru nunți și evenimente speciale, imprimând o notă de autenticitate și căldură în fiecare aspect al experienței. Cu un design impresionant și o conexiune profundă cu natura, această locație promite să transforme fiecare eveniment într-o experiență memorabilă și emoționantă.

Locație: Viei nr. 3A, Micești 407564

 

DAR Events – Restaurant & Barn, Botoșani

DAR Events – Restaurant & Barn, situat lângă pitorescul oraș Botoșani, este o locație unică pentru nunți și evenimente speciale. Amplasat la Zăicești, între Botoșani și dealurile roditoare de la Cotnari, acest restaurant inedit oferă o experiență culinară memorabilă și un decor fermecător.

Restaurantul se evidențiază printr-un amestec neobișnuit de arome internaționale, inspirate de călătoriile bucătarului lor în întreaga lume. Fiecare preparat este pregătit cu pasiune și atenție la detalii, oferindu-le oaspeților o călătorie gastronomică autentică.

Clădirea restaurantului este fermecătoare și modernă, oferind o atmosferă primitoare și relaxantă. Interiorul este decorat în culori pastelate, iar tavanul impunător impresionează cu designul său unic. Aici, oaspeții se pot bucura de o masă delicioasă într-un cadru plăcut și elegant.

De asemenea, restaurantul dispune de un hambar care adaugă o notă de farmec și autenticitate întregii locații. Hambarul devine un punct de atracție pentru trecători și adaugă un element rustic și autentic evenimentelor desfășurate aici.

DAR Events – Restaurant & Barn nu este doar despre mâncare, ci și despre experiență. Logo-ul lor, care prezintă un balon cu aer, sugerează aventura și libertatea. Ei doresc ca oaspeții să se simtă ca și cum ar fi parte dintr-o călătorie plină de magie și aventură în fiecare moment petrecut în locația lor.

Pentru cei care caută o nuntă la hambar în Botoșani, DAR Events – Restaurant & Barn reprezintă o alegere inspirată. Aici, cuplurile pot sărbători dragostea lor într-un decor de poveste, savurând preparate delicioase și simțindu-se ca parte a unei călătorii culinare și experiențiale de neuitat. Cu servicii profesionale de fotografie disponibile în Botoșani, acest loc este pregătit să transforme fiecare eveniment într-o amintire de neuitat.

Locație: Zăiceşti 710357

 

Sisi’s Barn, Arad

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sisi’s Barn (@sisisbarn.ro)

Sisi’s Barn, situat lângă pitorescul Arad, este locația perfectă pentru evenimente speciale, oferind un amestec încântător de rustic și modern. Inspirat de stilul country chic al evenimentelor în hambar, acest loc este conceput pentru a oferi o experiență memorabilă și călduroasă pentru toți invitații.

Locația dispune de spații generoase, atât în interior, cât și în aer liber, pentru a se adapta cu ușurință oricărui tip de eveniment. Sala principală este spațioasă și are un perete retractabil care poate fi deschis pentru a crea un “open space” larg. Acest lucru oferă flexibilitate în organizarea evenimentului, permițând adaptarea spațiului la nevoile specifice ale fiecărui eveniment.

Pentru evenimente mai mici sau aniversări, Sisi’s Barn pune la dispoziție o sală mai mică, cu o capacitate de până la 100 de persoane. Indiferent de dimensiunea evenimentului, locația este amenajată cu un decor călduros și atent gândit, care îmbină armonios elementele rustice și moderne.

Una dintre caracteristicile unice ale Sisi’s Barn este curtea sa largă, care poate găzdui atât cununia civilă, cât și pe cea religioasă. Această flexibilitate permite cuplurilor să transforme evenimentul lor într-unul intim și complet, celebrând în aer liber sau în interior, în funcție de preferințe.

Sisi’s Barn oferă, de asemenea, o gamă variată de opțiuni de decor, astfel încât clienții să poată personaliza evenimentul în funcție de gusturile și tematica lor preferate. Cu servicii profesionale ca fotograf nuntă Arad, acest hambar devine locația ideală pentru a crea amintiri de neuitat din ziua specială a fiecărui cuplu.

Locație: Werner Baier 4, Zimandu Nou 317425

 

Valea Sânzienelor, Iași

Valea Sânzinelor din Poiana Cu Cetate, situată în apropierea orașului Iași, este o locație de nunta cu hambar care te cucerește cu frumusețea sa rustică și farmecul autentic. Cu priveliști încântătoare și o atmosferă plină de caldura, acest loc reprezintă alegerea perfectă pentru cuplurile care își doresc o nuntă memorabilă în mijlocul naturii.

Fotografii de nuntă din Iași au capturat de-a lungul timpului momente magice petrecute la Valea Sânzinelor. Acest loc îți oferă posibilitatea de a avea o ceremonie în aer liber, în mijlocul verdelui luxuriant al naturii, sau de a alege hambarul autentic pentru o atmosferă mai intimă și rustică. Cu o capacitate generoasă, Valea Sânzinelor poate găzdui atât nunți mai mici, cât și evenimente cu un număr mai mare de invitați.

Aici, vei descoperi un decor autentic, cu lemnul și cărămizile rustice creând un cadru de poveste pentru nunta ta. Locația oferă flexibilitate în organizarea evenimentului tău, permițându-ți să alegi dintr-o varietate de opțiuni de decor, astfel încât nunta ta să fie cu adevărat unică și personalizată.

Valea Sânzinelor din Poiana Cu Cetate este una dintre locațiile de nunta cu hambar din România care te îmbie să-ți începi viața de cuplu într-un cadru idilic și romantic, cu amintiri care vor dura o viață întreagă.

Locație: Unnamed Road, Poiana Cu Cetate 707221

 

Citește și: 53 de locații pentru ședința foto trash the dress în România și Europa

 

Alegerea unei locații cu hambar de nuntă în România

Alegerea unei locații de nuntă la hambar în România este o opțiune fermecătoare și tot mai populară pentru cuplurile care caută să-și celebreze ziua specială într-un cadru rustic și autentic. Locațiile cu hambar de nuntă din România oferă o atmosferă caldă și plină de caracter, cu structuri de lemn impresionante și un farmec rural pe care mulți îl găsesc atrăgător. Aceste locuri pitorești se găsesc în întreaga țară, de la Transilvania la Moldova și de la Ardeal la Muntenia, oferind cuplurilor o varietate de peisaje spectaculoase pentru a-și alege locația perfectă.

Fie că alegeți să vă căsătoriți într-un hambar restaurat în mijlocul unei păduri sau într-unul amplasat într-un peisaj rural cu lanuri aurii și munți, locațiile de nuntă la hambar de lângă București sau de lângă alte orașe din România vă oferă posibilitatea de a vă transforma visul în realitate într-un cadru autentic și frumos. Aceste locații cu hambar unice reprezintă alegerea ideală pentru cuplurile care caută să-și creeze amintiri de neuitat într-un cadru natural și autentic.

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL