29 de locații de nuntă în aer liber din România

februarie 14, 2023

Dacă ești în căutarea de locații de nuntă în aer liber în București sau din apropiere acest articol este potrivit pentru tine! Atunci când îți planifici nunta, unul dintre cele mai importante aspecte de luat în calcul este locația pentru petrecerea de nuntă. Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta. Astfel îți dorești cu siguranță ca totul să fie perfect. Nunțile se organizează de obicei în perioadele călduroase ale anului, așadar locațiile de nuntă în aer liber sunt un must-have și sunt un trend în creștere în România. Locația de nuntă trebuie să fie specială, memorabilă și să îi reprezinte pe miri. Aceasta este cel mai important aspect. Este locul unde vei petrece cel mai mult timp alături de familie și prieteni. Îți dorești să ai un spațiu suficient pentru toată lumea și libertate de mișcare.

O locație de nuntă în aer liber din București sau din apropiere este benefică atât pentru miri cât și pentru fotograful de nuntă. Mirii și invitații vor avea parte de un decor și o priveliște minunată, spațiu suficient, aer proaspăt, chiar răcoros, perfect pentru serile de vară. Cine nu și-ar dori așa ceva? Fotograful de nuntă va capta cele mai frumoase momente, trăiri, emoții, iar lumina naturală îl va ajuta în surprinderea acestora. Iar acestea toate se pot întâmpla în una dintre cele mai speciale locații de top pentru nuntă în aer liber din România.

Organizarea nunții în aer liber vă va da o stare de bine și liniște atât vouă cât și invitațiilor. Fotograful vostru de nuntă va ieși din anonimat și va surprinde cadre unice cu voi și cu locația voastră de vis. Mai jos regăsiți locații de nuntă în aer liber din București sau din împrejurimi.

 

Citește și: Sfaturi pentru alegerea unui aranjament floral pentru nuntă

 

Cele mai cool 29 de locatii de nuntă, botez sau cununie din București sau împrejurimi

Am ales să vă prezint cele mai cool 29 de locații de petrecere pentru nuntă, botez sau cununie civilă din București sau din împrejurimi. Cu siguranță vă veți face o idee și o să vă ajute această listă în alegerea locului potrivit pentru evenimentul vostru.

Alegerea unei locații de nuntă în aer liber din România nu este întotdeauna una ușoară. Există multe variante, însă ceea ce contează este să vă reprezinte în totalitate, să fie în stilul vostru. Nunta poate fi una romantică, vintage sau de poveste. Un lucru este clar, nunta într-o locație în aer liber va fi de neuitat. Dacă vă doriți o nuntă de vis, locațiile cool de nuntă în aer liber din România din lista de mai jos vă vor garanta un eveniment memorabil:

 1. Cesari (Belciugatele)
 2. Events Garden by Nabucco (Ploiești)
 3. Pădurile Regale (Corbeanca)
 4. Restaurant Royal Mogoșoaia (Mogoșoaia)
 5. Moșia Corbeanca (Ostratu)
 6. The Wedding House (Poiana lui Stângă)
 7. Artist – The Barn (Snagov)
 8. Snagov Mansion (Snagov)
 9. Analys Events (Snagov)
 10. Lagoo Snagov (Snagov)
 11. Flying Fox Secret Garden (Snagov)
 12. Salon du Mariage – Domeniile Saftica (Săftica)
 13. Gradina Lahovari (Săftica)
 14. WOW Hambar (Domnești)
 15. BOHO Forest (Bâcu)
 16. Cireșul Salbatic (Buftea)
 17. Domeniul Știrbey (Buftea)
 18. Bokaa (Buftea)
 19. Blissful Garden (Comana)
 20. Domeniul Manasia (Manasia)
 21. TreeHouse Cosoba/TreeHouse in the Woods (Cosoba)
 22. Conacul dintre Vii (Urlați)
 23. Domeniul cu Ciresi (1 Decembrie, Ilfov)
 24. Ambery Home (Voluntari)
 25. Foret D’or (București)
 26. Gradina cu licurici (București)
 27. Daimon Events (București)
 28. Flavours In The Garden, Clubul Diplomatic (București)
 29. Linea / Closer to the Moon (București)

 

Citește și: 29 de locații superbe pentru ședința foto de nuntă în București

 

Listă locații de nuntă în aer liber din România

Nunta în aer liber este o modalitate minunată de a celebra dragostea voastră și de a vă bucura de un eveniment inedit și memorabil. România are numeroase locații naturale frumoase, care sunt perfecte pentru nunți în aer liber. Este important să alegeți o locație care să se potrivească stilului vostru și să reflecte personalitatea ta și a partenerului.

În România, puteți găsi munți spectaculoși, parcuri naționale, conace și hambare lângă păduri. Toate acestea oferind peisaje deosebite pentru fotografii de nuntă. Parcurile și munții oferă cadre relaxante, perfecte pentru un eveniment romantic. Conacele și mănăstirile sunt foarte impunătoare și au arhitectura magnifică. De asemenea, există multe locații de nuntă în aer liber care oferă servicii complete, incluzând ospătari și bucătari, decorațiuni și muzica live.

Cu toate acestea, alegeți în special o locație care să reflecte stilul și personalitatea voastră, astfel încât să puteți crea un eveniment unic și memorabil. Iată topul meu cu 29 de locații de nuntă în aer liber din România:

 

1.       Cesari (Belciugatele)29 de locatii de nunta in aer liber din Romania sau din Bucuresti fotograf nunta profesionist

O locație de nuntă în aer liber de lângă București care te transpune în zona Provence din Franța. Asta datorită câmpului de lavandă, a miresmei florilor și a adierii brizei lacului din apropiere. O nuntă aici va avea un vibe romantic și elegant. Domeniul Cesari este situat la aproximativ 30 de minute distanță de București. Este o locație de nuntă elegantă, în mijlocul naturii, înconjurată de un lac, o pădure și un câmp de lavandă. După ce treci de porțile de la intrare, pe o parte și pe cealaltă vei fi înconjurat de lavandă. Drumul tău va fi presărat cu lumini și chiparoși înalți care te trimit cu gândul la Provence.

Fotograful profesionist de eveniment va surprinde cadre unice, folosindu-se de toate aceste trei elemente: lacul, lavanda, pădurea. Ba mai mult, din această locație poți privi atât răsăritul soarelui cât și apusul care se reflectă în apele lacului. De asemenea, eleganța și rafinamentul aranjamentelor meselor vor fi surprinse de către fotograful de nuntă în cel mai frumos fundal, natura. Domeniul Cesari permite un aranjament al meselor în cele 4 locuri ale locației în aer liber. Acestea sunt: pe gazon, în zona cortului, pe malul lacului sau lângă câmpul de lavandă. Oricare ar fi locul preferat de miri, stilul Provence va domina și vă promite cadre unice surprinse de fotograful profesionist de nuntă și o experiență inedită pentru voi.

De precizat este faptul că întreg domeniul va putea fi folosit pentru ședința foto, indiferent de locul ales pentru aranjarea meselor. Pe lângă locația de nuntă în aer liber, Domeniul Cesari dispune de un studio cozy pentru pregătirea mirilor, 4 băi elegante, o parcare privată cu o capacitate de 80 de locuri, spațiu pentru cocktail și o zonă de relaxare.

Locația: 44°28’04.7″N 26°26’15.4″E, Belciugatele 917010

Capacitatea: 80-250 de persoane

 

2.       Events Garden by Nabucco (Ploiești)

Events Garden by Nabucco locatie de nunta luxoasa din Ploiesti

 

Events Garden by Nabucco Ploiești este una dintre cele mai luxoase locații pentru nunți din Romania. Sala are un amestec modern și elegant de elemente tradiționale și luxoase. Această locație de nuntă în aer liber oferă oportunități fotografice extraordinare și are un personal profesionist și dedicat. Un fotograf profesionist de nuntă din România poate oferi imagini de calitate profesională pentru momentele speciale ale evenimentului. În acest fel, Events Garden by Nabucco poate oferi toate elementele necesare unei nunți perfecte și memorabile.

Locația: Strada Gloriei 29, Boldești-Scăeni 105300

Capacitatea: 150-250 persoane

 

3.       Pădurile Regale (Corbeanca)

Padurile Regale Corbeanca locatie de nunta aproape de Bucuresti, Romania

 

Organizarea unei nunți în aer liber poate fi un vis devenit realitate pentru cei îndrăgostiți. O astfel de locație specială este Pădurile Regale, amplasată la ieșirea din București, în comuna Corbeanca. Aici, nunta poate avea loc în mijlocul naturii, oferind un decor de vis pentru proaspătul cuplu. Pădurile Regale oferă un decor perfect indiferent de tema aleasă pentru nuntă: romantică, boemă, clasică, vintage sau elegantă.

În această locație în aer liber se poate organiza cununia civilă sau religioasă. Fotograful de nuntă va surprinde cele mai intime și emoționante momente ale voastre prin decorul natural al pădurii. În plus, Pădurile Regale oferă și ocazia unei nunți de probă, unde poate participa și fotograful de eveniment sau o parte din invitați. De asemenea, locația oferă un drum de acces ușor și rapid. La Pădurile Regale, magia pădurii se poate simți alături de mulțimea de beculețe, pereții înalți din sticlă și grădina decorată cu sute de flori. La această locație e nuntă superbă în aer liber, proaspătul cuplu se va simți ca într-o poveste.

Locația: Strada Ogorului 71, Corbeanca

Capacitatea: 180 de persoane

 

4.       Royal Mogoșoaia (Mogoșoaia)

Restaurant Royal Mogosoaia fotograf nunta Bucuresti Romania Palatul Mogosoaia

Restaurantul Royal Mogoșoaia oferă un cadru romantic de nuntă în aer liber. Acest restaurant bogat în istorie se află în zona de vest a capitalei, lângă lacul Mogoșoaia. Este un loc perfect pentru a te bucura de natură și relaxare. Restaurantul are o terasă cu vedere la lac, care oferă o vedere excelentă asupra lacului și a pădurilor înconjurătoare. Toate acestea, făcând din Royal Mogoșoaia una dintre cele mai cool 29 de locații de nuntă în aer liber de pe această listă. Royal Mogoșoaia poate fi chiar și o locație de cununie civilă în aer liber foarte aproape de București.

Interiorul restaurantului dispune de un design modern, cu terase sub cerul liber unde te poți bucura de o cină romantică în familie sau cu prietenii. Royal Mogoșoaia oferă, de asemenea, o gamă variată de preparate de cea mai bună calitate, astfel încât să poți savura cele mai delicioase preparate. În plus, restaurantul oferă și servicii de nuntă în aer liber  cu ajutorul terasei sale, oferind o experiență unică și memorabilă pentru miri.

Locația: Strada Valea Parcului Numarul 1, Mogoșoaia 789113

Capacitatea: 100 de persoane

 

5.       Moșia Corbeanca (Corbeanca)

Moșia Corbeanca este un loc ideal pentru nunți, oferind o vedere minunată asupra peisajului rural și o atmosferă relaxată. Acesta oferă o varietate de servicii speciale pentru un eveniment de neuitat. Sala este dotată cu instalații de ultimă oră și este amenajată în așa fel încât să poată găzdui cu succes și să satisfacă toate cerințele unui eveniment de nuntă. Personalul este amabil și serviabil și se asigură că toate detaliile sunt luate în considerare pentru a crea o experiență memorabilă. Toate aceste lucruri fac din Moșia Corbeanca unul dintre cele cele mai cool 29 de locații de nuntă în aer liber din România.

Locația: Strada Hipodromului 27, Ostratu 077066

Capacitate: –

 

6.       The Wedding House (Poiana lui Stângă)

The Wedding House (Poiana lui Stângă) cele mai cool 29 de locatii de nunta in aer liber din Romania

The Wedding House din Poiana lui Stângă, județul Giurgiu, este o locație de nuntă în aer liber perfectă pentru cei care își doresc un eveniment special în mijlocul naturii. Cu peisaje pitorești și o atmosferă romantică, acest loc de nuntă oferă cu siguranță un cadru unic pentru ziua cea mare. În plus, dacă doriți să păstrați amintirile vieții, puteți apela la fotograf de nuntă profesionist din București, care vă poate capta fiecare moment al nunții în cele mai frumoase imagini. Astfel, The Wedding House vă poate oferi o nuntă de vis, cu o locație în aer liber deosebită.

Locația: Strada Principala nr.155, Poiana lui Stângă, Poiana lui Stângă 087254

Capacitatea: 150 de persoane

 

7.       Artist – The Barn (Snagov)

Artist - The Barn locații de nuntă în aer liber din România fotograf nunta Bucuresti

Artist – The Barn din Snagov este o locație de nuntă în aer liber perfectă pentru cuplurile care își doresc un eveniment rustic și plin de farmec. Această fermă reconvertită oferă o atmosferă caldă și primitoare, perfectă pentru a celebra iubirea și a petrece alături de cei dragi. Pe lângă cadrul natural de vis, Artist – The Barn colaborează cu fotografi de nuntă profesioniști, care pot capta fiecare moment al nunții tale într-un mod artistic și memorabil. Indiferent dacă preferați un stil tradițional sau mai nonconformist, acest loc de nuntă în aer liber vă poate oferi o nuntă de poveste, cu fotografii uimitoare care să reflecte personalitatea și stilul fiecărui cuplu. Artist – The Barn este una dintre cele 29 de locații de nuntă în aer liber de lângă București cu un vibe modern.

Locația: Comuna Snagov, Tâncăbești 077015

Capacitatea: 60-130 de persoane

 

8.       Snagov Mansion (Snagov)

Snagov Mansion top 29 de locatii de nunta in aer liber din Romania

Snagov Mansion (Snagov) este una dintre cele mai frumoase locații de nuntă în aer liber din România. Situat pe malul lacului Snagov, la doar 30 de kilometri de București, acest loc unic oferă nuntași un scenariu special pentru a sărbători evenimentul lor. Cu un decor natural și pitoresc, Snagov Mansion (Snagov) este locul ideal pentru ceremonia și petrecerea de nuntă.

Cu o peisagerie extraordinară, echipa de fotografi profesioniști poate captura momente unice și memorabile pe care viitorii soți le vor putea păstra pentru totdeauna. Snagov Mansion (Snagov) oferă nuntași serviciile complete de specialitate și, totodată, un cadru deosebit în care să-și petreacă acest moment important din viața lor. Fie că ești în căutare de o locație de cununie civilă în aer liber sau de nuntă aici poate fi locul potrivit.

Locația: Strada Florilor 153, Snagov 077165

Capacitatea: –

 

9.       Analys Events (Snagov)

Analys Events (Snagov) este una dintre cele mai spectaculoase locații de nuntă în aer liber din Snagov, aproape de București, România. Cu o vedere minunată asupra lacului Snagov, restaurantul oferă un cadru romantic și relaxant pentru cele mai frumoase momente din viața ta. Cu o echipă de profesioniști în domeniul evenimentelor și decoruri unice, Analys Events îți va aduce exact ce îți dorești pentru această zi specială. Totodată, Analys Events colaborează cu cei mai experimentați fotografi de nuntă din București, astfel încât fiecare moment să fie capturat la cea mai înaltă calitate. Echipa le oferă atât servicii de peisaje exterioare, cât și servicii de închirierea camerelor pentru pregătirea nunții.

Locația:  Strada Zorelelor, Snagov 077165

Capacitatea: 50-180 de persoane

 

10.   Lagoo Snagov (Snagov)

Lagoo Snagov din Snagov este o locație de nuntă în aer liber din România deosebită, care oferă cuplurilor o atmosferă romantică și naturală. Această locație amplasată pe malul lacului Snagov oferă o priveliște spectaculoasă, perfectă pentru a celebra iubirea și a petrece alături de cei dragi. În plus, Lagoo Snagov colaborează cu fotografi de nuntă profesioniști, care pot capta fiecare moment al nunții tale într-un mod unic și artistic. Indiferent de preferințe, acest loc de nuntă în aer liber din România poate oferi cuplurilor o experiență de neuitat, cu fotografii care să imortalizeze acest eveniment important pentru totdeauna.

Locația: DJ101B, Comuna Snagov 077165

Capacitatea: 120-250 de persoane

 

11.   Flying Fox Secret Garden (Snagov)

Flying Fox Secret Garden Snagov fotograf de nunta locatie de nunta in aer liber Snagov

Flying Fox Secret Garden, situat în Snagov, este una dintre cele mai căutate locații de botez sau petrecere de cununie civilă sau nuntă în aer liber din România. Un lucru important de știut despre această locație plină de verdeață este că programul de funcționare este de la 12:30 la 22:00. Fiind situat într-o zonă rezidențială volumul muzicii nu poate fi dat tare. Aceasta este locația perfectă pentru petreceri pe timp de zi.

Cel mai bun fotograf nuntă din București, care are experiența și creativitate, poate capta magia acestui loc. Pe lângă fotografii de nuntă profesionale, Flying Fox Secret Garden oferă cea mai frumoasă și romantică locație pentru o nuntă de vis. Peisajul natural și decorațiunile de nuntă sunt realizate cu atenție și aduc un plus de eleganță la evenimentele speciale. Odată ce ai pășit în grădina secretă a Flying Fox, vei fi fascinat de frumusețea și liniștea locației.

Locația: Șoseaua Snagov 13A, Snagov 077165

Capacitatea: 70 de persoane

 

12.   Salon du Mariage – Domeniile Saftica (Săftica)

Căutați o locație nuntă în aer liber aproape de București? Salon du Mariage – Domeniile Saftică din Saftică se numără printre locațiile de nuntă în aer liber din România de top. Oferă cuplurilor un cadru natural de vis și o atmosferă elegantă și rafinată. Acest salon de nuntă dispune de facilități moderne și versațile, care pot fi personalizate în funcție de necesitațile și preferințele fiecărui cuplu.

În plus, dacă doriți să aveți parte de fotografii de calitate, Salon du Mariage colaborează cu fotografi de nuntă din București, care pot capta fiecare moment al nunții tale într-un mod unic și artistic. Indiferent de stilul pe care îl preferați, acest salon de nuntă din Saftica poate oferi cuplurilor o experiență memorabilă, cu fotografii profesioniste care să imortalizeze acest eveniment important pentru totdeauna.

Locația: DN1, Calea Bucuresti, nr. 51, Săftica 077015

Capacitatea: 200-400 de persoane

 

13.   Grădina Lahovari (Săftica)

Grădina Lahovari (Saftica) este una dintre top locațiile de nuntă în aer liber din România. Oferă facilități diverse precum un loc pentru ceremonie, un salon pentru recepție și o grădină cu un magnific lac. Grădina este perfectă pentru cei care își doresc o nuntă romantică și într-un decor natural, deosebit de frumos. Cu o grădină vastă și o panoramă minunată spre pădurea de conifere, Grădina Lahovari (Saftica) este o opțiune ideală pentru o nuntă în aer liber. Alege Grădina Lahovari dacă ești în căutare de locație de botez în aer liber sau locație de cununie civilă în aer liber aproape de București. Este un loc minunat pentru petreceri intime!

Cu o experiență vastă în organizarea de nunți, Grădina Lahovari (Saftica) oferă și servicii complete, inclusiv fotograf de nuntă din București. Acest serviciu vă garantează că momentele emoționale și cele mai plăcute amintiri vor fi capturate și puse pe suport digital pentru a le putea împărtăși cu prietenii și familia.

Locația: Strada Ion Lahovari 9, Săftica 077015

Capacitatea: 80-300 de persoane

 

14.   WOW Hambar (Domnești)

WOW Hambar Domnesti locatie de nunta de langa Bucuresti

Wow Hambar din Domnești este una dintre top locațiile de nuntă în aer liber din România, care oferă cuplurilor o atmosferă unică și plină de farmec. Această fermă reconvertită dispune de spații versațile, care pot fi personalizate în funcție de necesitațile și preferințele fiecărui cuplu.

Pe lângă atmosfera rustică și autentică, Wow Hambar poate fi un punct forțe pentru nunta ta prin colaborarea cu fotografi de nuntă din București, care pot capta fiecare moment al nunții tale într-un mod artistic și memorabil. Indiferent de stilul pe care îl preferați, acest hambar din Domnești poate oferi cuplurilor o experiență de neuitat, cu fotografii profesioniste care să imortalizeze acest eveniment important pentru totdeauna.

Locația: Strada Haltei, Domnești 077090

Capacitatea: 300 de persoane

 

15.   BOHO Forest (Bâcu)

BOHO Forest locatie de nunta in aer liber fotograf de nunta din Bucuresti

BOHO Forest (Bâcu) este una dintre cele mai populare locații de nuntă în aer liber din România, aproape de București. Este renumită pentru stilul său boem și rustic. Unul dintre punctele forțe este decorul natural, care oferă un fundal perfect pentru nunta ta. La BOHO Forest, există numeroase opțiuni de decorare și se pot organiza evenimente în aer liber. Acest loc oferă și un cadru romantic, perfect pentru ceremonia de nuntă și recepția ulterioară. În plus, cu un fotograf nuntă București, vei avea parte de imagini unice și de nivel profesional, de care să îți amintești de acest eveniment special pentru totdeauna.

Locația: Strada Padurea Ileana, Bâcu 077096

Capacitatea: 250 de persoane

 

16.   Cireșul Sălbatic (Buftea)

Cireșul Sălbatic din Buftea se numără printre locațiile de top de nuntă în aer liber din România, oferind cuplurilor un cadru natural de vis și o atmosferă liniștită și intimă. Acest loc de nuntă dispune de facilități moderne și versatile, care pot fi personalizate în funcție de necesitațile și preferințele fiecărui cuplu. În plus, dacă doriți să aveți parte de fotografii de calitate, Cireșul Sălbatic colaborează cu fotografi de nuntă din București, care pot capta fiecare moment al nunții tale într-un mod unic și artistic.

Indiferent de stilul pe care îl preferați, această locație de nuntă în aer liber din Buftea, foarte aproape de București, poate oferi cuplurilor o experiență memorabilă. Amintirile voastre vor fi păstrate în fotografii profesioniste care să imortalizeze acest eveniment important pentru totdeauna. Alege Cireșul sălbatic ca locație de petrecere de nuntă, cununie civilă sau botez!

Locația: DN1A

Capacitatea: 350 de persoane

 

17.   Domeniul Știrbey (Buftea)

Domeniul Știrbey din Buftea este una dintre cele mai cunoscute și renumite locații de nuntă în aer liber din România, aproape de București. De-a lungul anilor, aici au avut loc mii de evenimente de nuntă și de prestigiu. Acesta fiind un loc potrivit pentru a celebra un eveniment special. Facilitățile oferite sunt unice, iar peisajul din jurul domeniului te vor cuceri. Acest domeniu oferă un cadru perfect pentru un eveniment de neuitat, cu bucătărie fină și servicii de înaltă clasă. Domeniul Știrbey poate fi rezervat cu ușurință pentru evenimente de nuntă, iar echipa de profesioniști va asigura că totul merge perfect. În plus, aceștia colaborează cu fotografi de nuntă din București, care vă poate face ca această zi să rămână în amintire pentru totdeauna.

Locația: Strada Știrbei Vodă 36, Buftea 070000

Capacitatea: 50-190 de persoane

 

18.   Bokaa (Buftea)

La Bokaa Buftea, vei găsi o locație înconjurată de natură și situată pe dealuri, oferind o priveliște impresionantă. Această locație de nuntă este ideală pentru cei care își doresc o nuntă modernă și sofisticată. Este o locație versatilă, care poate găzdui un stil de nuntă modern sau tradițional. Atmosfera relaxată și serviciile complete oferite de personalul dedicat, fac din Bokaa Buftea locul ideal pentru cei care își doresc să creeze amintiri de neuitat și să-și petreacă ziua cea mai specială a vieții lor într-un mediu intim și plin de stil. Vrei să ai o nuntă în aer liber? Bokaa, Buftea este o locație superbă care își are locul pe această listă de 29 de locații de nuntă în aer liber din România.

Locația: Aleea Cu Brazi 3-5, Buftea 070000

Capacitatea: 300-800 de persoane

 

19.   Blissful Garden (Comana)

Blissful Garden din Comana este una dintre locațiile de top de nuntă în aer liber din România. Aceasta oferă cuplurilor un mediu verde și liniștit, perfect pentru a-și uni destinele. Locația de nuntă de lângă București oferă un spațiu verde vast și frumos amenajat, care poate fi personalizat în funcție de necesitațile și preferințele fiecărui cuplu. Pe lângă atmosfera liniștită și plină de farmec, Blissful Garden poate fi un punct forte pentru nunta ta prin colaborarea cu fotografi de nuntă din București, care pot capta fiecare moment al nunții tale într-un mod artistic și memorabil. Indiferent de stilul pe care îl preferați, această grădină din Comana poate oferi cuplurilor o experiență de neuitat.

Locația: Budeni, Str. Neajlovului 148, Comana 087056

Capacitatea: 80-90 de persoane

 

20.   Domeniul Manasia (Manasia)

Domeniul Manasia este una dintre cele mai spectaculoase locații de nuntă în aer liber din România. Situat în inima naturii, Domeniul Manasia oferă un peisaj deosebit de frumos cu dealurile verzi în depărtare, lacul întins și aerul curat. Acest loc oferă oportunitatea celor doi dinamica să se bucure de ieșirea lor specială. Nunta ta poate fi un eveniment memorabil aici, cu ceremonia de nuntă în aer liber și evenimente intime de neuitat. Cu saloanele sale elegante și decorul deosebit, Domeniul Manasia oferă o oportunitate unică de a face ceva special și de neuitat. Bucură-te de magia locului și creează un eveniment de nuntă pe care nimeni nu îl va uita!

Locația: Intrarea Conacului, 925300, Manasia 925300

Capacitatea:  300 de persoane

 

21.   TreeHouse Cosoba/TreeHouse in the Woods (Cosoba)

Treehouse Cosoba este una dintre cele mai cunoscute locații de nuntă în aer liber din România, oferind cuplurilor un mediu natural și unic pentru a-și uni destinele. Această locație de nuntă oferă un spațiu verde vast și frumos amenajat, cu o pișcină și cu un design deosebit, care poate fi personalizat în funcție de necesitațile și preferințele fiecărui cuplu. Pe lângă atmosfera liniștită și plină de farmec, Treehouse Cosoba poate fi un punct forte pentru nunta ta prin design-ul sau unic.

TreeHouse in the Woods este un loc minunat pentru o nuntă de vis în aer liber. Acesta este situat în mijlocul naturii rustice, oferind o atmosferă relaxată și pitorească pentru evenimentul special. Oferă un amestec unic de moștenire rurală și, în același timp, lux și funcționalitate modernă. Atmosfera de vis de la TreeHouse in the Woods va face ca nunta ta să fie una de neuitat. Aici, invitații tăi se vor bucura de un peisaj minunat și de un decor fermecător. Și nu în ultimul rând, TreeHouse în the Woods oferă un pachet complet de servicii pentru ca evenimentul tău să fie perfect organizat.

Locația: Strada Principală, Cosoba 087152

Capacitatea: 50-250 de persoane

 

22.    Conacul dintre Vii (Urlați)

Conacul dintre Vii este o locație unică și idilică pentru orice eveniment special, în special nunți. Este un loc minunat, cu un peisaj rural și aer curat. Acest loc unic are un peisaj cu verdeață, care face ca locul să arate ca un paradis. Sala de mese este luminată de lumină naturală și dispune de o terasă elegant decorată. Oferă gustări delicioase, personal amabil și un servire ireproșabilă. Locația este una dintre cele mai elegante și memorabile locații de nuntă în aer liber aproape de București. Aceasta oferă o atmosferă romantică și un decor spectaculos care vor transforma nunta voastră într-o zi specială și o experiență unică.

Locația: Strada Valea Bobului 18, Urlați 106308

Capacitatea: 500 de persoane

 

23.   Domeniul cu Cireși (1 Decembrie)

Domeniul cu Cireși este una dintre cele mai prestigioase locații de nuntă în aer liber de lângă București. Ambianța rustică, peisajele spectaculoase și viața sălbatică de pe proprietate se împletesc cu farmecul modern al acestui loc superb. Locația de nuntă oferă o experiență unică și memorabilă. Indiferent dacă alegi să faci o ceremonie intimă sau una modernă, vei găsi întotdeauna ceva special la Domeniul cu Cireși.

Serviciile oferite de această locație sunt de cea mai bună calitate, de la catering de 5 stele până la decorații luxuriante, cu toate acestea, cu ajutorul unui fotograf de nuntă profesionist vei putea capta cele mai frumoase momente din această zi specială. Fotografii creativi vor capta perfect sentimentele de bucurie și fericire oferind amintiri care vor dăinui o viață întreagă. Domeniul cu Cireși este una dintre cele mai bune locații de nuntă în aer liber de lângă București, oferind servicii excelente și un peisaj spectaculos.

Locația: Șoseaua Giurgiului 9, 1 Decembrie 077005

Capacitatea: 320 de persoane

 

24.   Ambery Home (Voluntari)

Ambery Home (București) este una dintre cele mai bune locații de nuntă în aer liber de lângă București. Oferă o atmosferă plăcută și relaxată, cu o arhitectură unică și o grădină idilică. Este perfectă pentru povestea de dragoste a cuplurilor care vor să-și serbeze nunta alături de cei dragi și să-și amintească mereu momentele speciale. De asemenea, Ambery Home oferă servicii complete, inclusiv fotograf de nuntă profesionist, pregătit să surprindă cele mai frumoase momente ale nunții voastre. Incomparabila locație și servicii de calitate superioară va transforma nunta voastră într-un eveniment de neuitat.

Locația: Drumul Potcoavei 23, Voluntari 077190

Capacitatea: 80 de persoane

 

Citește și: Sfaturi și recomandări formații de nuntă

 

Listă locații de nuntă în aer liber din București

Ești în căutare de locații nuntă București în aer liber? De la parcuri și grădini frumos îngrijite la edificii istorice sau clădiri moderne. Bucureștiul oferă o mulțime de opțiuni când vine vorba de a găsi cea mai bună locație de nuntă în aer liber. Aceste locații din lista de mai jos sunt perfecte pentru a crea un peisaj romantic și creează un cadru perfect pentru ceremonia de nuntă și petrecerea de după. Veți avea parte de un decor natural și un peisaj frumos. Acest lucru se va adăuga la farmecul și magia ceremoniei de nuntă. O locație de nuntă în aer liber din București poate oferi o experiență extraordinară și memorabilă pentru cupluri.

 

25.   Foret D’or (București)

Foret D’or (București) este una dintre cele mai frumoase locații de nuntă în aer liber din București. Această locație oferă un cadru romantic și îmbietor, care te face să te simți că-n vis. Aici, cuplurile pot organiza nunți tradiționale sau mai moderne, folosind amprentele naturale pentru a-și amplifica decorul. Etajele luxoase și grădinile spectaculoase vor aduce un aer de magie la ceremonia de nuntă a oricărui cuplu. În plus, acest loc oferă și un restaurant cu preparate delicioase și un bar elegant unde poți servi băuturi exotice și alte specialități. Cu Foret D’or ca locație de nuntă, orice cuplu își poate transforma visul într-o realitate.

Locația: Șoseaua București-Ploiești 174, București 013686

Capacitatea: 150 de persoane

 

26.   Gradina cu licurici (București)

Grădina cu licurici este una dintre cele mai apreciate locații de nuntă în aer liber din București. Aceasta oferă cuplurilor un mediu verde și liniștit pentru a-și sărbători una dintre cele mai importante zile din viața lor. Acest spațiu oferă o atmosferă intimă și elegantă, cu un design deosebit care se potrivește oricărui stil de nuntă. Pe lângă frumoasa grădină cu iluminare discretă, Grădina cu licurici oferă cuplurilor posibilitatea de a personaliza decorul și setările.

Toate acestea, în funcție de necesitațile și preferințele lor, creând astfel un cadru perfect pentru un eveniment unic și memorabil. Dacă dorești să ai o nuntă în aer liber în București, în care să te bucuri de natură și liniște, Grădina cu licurici poate fi alegerea perfectă. Dacă cauți o locație nuntă în aer liber din București este posibil ca aceasta să fie perfectă pentru tine!

Locația: Strada Gospodari 16, Roșu 077042

Capacitatea: 140 de persoane

 

27.   Daimon Events (București)

Daimon Events locatie de nunta in aer liber din Bucuresti fotograf de nunta

Daimon Events (București) este una dintre cele mai bune locații în aer liber pentru nunta din București. Cu o atmosferă intimă și relaxată, această locație specializată în nunți oferă tot ce este necesar pentru a organiza un eveniment de nuntă de neuitat. Locația are spații interioare mari, care sunt perfecte pentru pregătirea și servirea mâncării și băuturilor, precum și spații exterioare, ideale pentru petrecerea nunții. Acest local este perfect pentru cei care doresc un eveniment fără stres, deoarece echipa de profesioniști va fi prezentă pentru a gestiona toate detaliile. Mai mult, fotografi de nuntă profesioniști sunt disponibili pentru a-ți surprinde momentele importante ale evenimentului. Daimon Events (București) este locația perfectă pentru cei care vor să aibă o nuntă memorabilă.

Locația: Calea Piscului 10, București 040354

Capacitatea: 150-300 de persoane

 

28.   Flavours In The Garden, Clubul Diplomatic (București)

Cauți locații de nuntă în București în aer liber? Flavours In The Garden at Diplomatic Club din București este una dintre cele mai bune locații în aer liber pentru nunta din București. Cu un elegant decor de grădină, această locație oferă cuplurilor o experiență de neuitat. Are o zonă largă de parcare, iar fotografiile de nuntă vor fi unice și memorabile. Cu o vedere spectaculoasă și o panoramă largă, acest loc este ideal pentru o nuntă cu temă rustică. Sala poate găzdui până la 400 de persoane, iar atmosfera va fi intimă și luxuriantă. Cu bucătarul său inovator, fiecare invitat va fi servit cu preparate delicioase și savuroase. Cu ajutorul unui fotograf de nuntă profesionist, povestea voastră va fi capturată într-o manieră unică și memorabilă.

Locația: Șoseaua București-Ploiești 2B, București 077190

Capacitatea: 250-600 de persoane

 

29.   Linea / Closer to the Moon (București)

Linea Closer to the Moon fotograf de nunta din Bucuresti locatii de nunta in aer liber in Bucuresti

Vrei să ai o locație de nuntă în București în aer liber cu o priveliște spectaculoasă? Linea Closer to the Moon București este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și sărbătorească fericirea nunții cu un peisaj de neuitat. Nu este chiar o locație de nuntă în aer liber, dar este the next best thing din mijlocul Bucureștiului. Această locație poate oferi o atmosferă romantică și luxoasă, datorită panoramei spectaculoase.

Cu o vedere uimitoare asupra orașului, Linea Closer to the Moon București oferă un personal de serviciu amabil și pregătit să te ajute să organizezi cea mai frumoasă nuntă. Pe lângă toate acestea, acest loc unic oferă un meniu de calitate și o varietate de băuturi și produse alimentare, precum și o selecție de muzică și divertisment. Prin urmare, Linea Closer to the Moon București este un loc somptuos pentru cei care doresc să se bucure de cea mai specială zi dintre toate.

Locația: Strada Lipscani 17, București 030167

Capacitatea: –

 

Citește și: Cele mai frumoase 10 biserici pentru nuntă din București

 

Puncte cheie în alegerea locației de nuntă în aer liber

Atunci când vine vorba de alegerea unei locații de nuntă în aer liber în România sau București, există câteva lucruri de luat în considerare:

 • București oferă locații de nuntă decepționante și, de asemenea, oferă o mulțime de activități și atracții pentru invitați.
 • România oferă o mulțime de locații idilice în care puteți sărbători nunta, cum ar fi conace, hambare, mănăstiri și grădini.
 • Alegerea unei locații de nuntă în aer liber în București sau în altă parte a României este despre crearea unei experiențe memorabile pentru tine și invitații tăi.
 • Asigurați-vă că luați în considerare locația, facilitățile și costurile și nu ezitați să solicitați ajutorul experților (wedding planners, fotografi profesioniști de nuntă, etc.) în planificare zilei de nuntă.
DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL