29 de locații superbe pentru ședința foto de nuntă în București

iunie 7, 2020

Vă planificați ziua nunții și sunteți în căutarea unor inspirații de locații pentru ședință foto de nuntă în București? Când vine vorba despre locația perfectă pentru ședința foto de nuntă în București trebuie să știți că aceasta este un factor important. Fotografiile voastre din ziua nunții sunt influențate în mod considerabil de locațiile alese pentru evenimentele de pe parcursul zilei. Locația pentru ședința foto de nuntă de asemenea, sugerează felul în care vor arată fotografiile voastre. Fotografiile de nuntă, împreună cu video-ul nunții sunt probabil singurele amintiri cu care veți rămâne după ziua nunții. Deci, trebuie să vă asigurați că sunt nemaipomenite! Un lucru pe care multe cupluri nu-l iau în considerare în ziua cea mare este locul potrivit sau locații ședința foto nuntă București.

Fotograful de nuntă va surprinde ziua și va documenta momentele așa cum se întâmplă ele. Însă, când vorbim despre locații pentru ședință foto de nuntă în București trebuie să alegeți una cu o semnificație specială. Când veți revedea fotografiile veți doriți ca toate acele amintiri pline de sentimente frumoase din ziua nunții să vă revină ca o scânteie. Selecția locației este una dintre cele mai importante componente pentru fotografii de nuntă. Vezi care sunt cele mai frumoase locații pentru ședința foto de nuntă în București. În oricare dintre aceste locații ședința foto nuntă București se pot folosi idei creative pentru poze de nuntă.

 

Citește și: 5 motive pentru a face pregătirile mirilor la hotel

 

Locații pentru ședinte foto în București

Dacă sunteți în mijlocul planificării zilei de nuntă atunci probabil va întrebați: „Unde facem ședința foto din ziua nunții în București?”. Este de înțeles că un cuplu de miri vor să-și aleagă locația pentru ședința foto de nuntă. Însă, probabil veți dori să cominicați cu un fotograf de nuntă pentru a pune la punct mai multe detalii. De asemenea, de la un fotograf profesionist puteți afla și alte sfaturi utile. Fie că este un fotograf nuntă București sau din orice alt oraș acesta va poate da indicații utile și sfaturi la care probabil nu v-ați gândit. Pentru alegerea locației perfecte pentru ședința foto de nuntă trebuie făcută o cercetare amănunțită.

Pentru a vă face alegerea unei locații pentru o ședință foto nuntă în București mai ușoară am decis să vă arăt și câteva fotografii cu fiecare locație recomandată. Datorită pandemiei de COVID-19 am ales să fiu puțin creativ și să pun fotografii de pe Google Maps pentru a vedea exact unele locații. În acest articol vă prezint unele dintre cele mai frumoase locații pentru ședință foto de nuntă în București.

 

Citește și: 29 de locații de nuntă în aer liber din România

 

Listă locații ședință foto nuntă București

 1. Casa Oamenilor de Știință
 2. Ceainăria Infinitea
 3. Palatul Suter
 4. Palatul Ghica Tei
 5. Palatul Ghica Victoriei
 6. Palatul Bragadiru
 7. Palatul Mogoșoaia
 8. Palatul Suțu (Muzeul Municipiului București)
 9. Muzeul Național de Artă al României (curte)
 10. Muzeul de Artă Veche Apuseană Dumitru Furnică Minovici
 11. Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC)
 12. Muzeul Satului Dimitrie Gusti
 13. Muzeul de Artă Recentă (MARe)
 14. Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi
 15. Muzeul Național de Istorie a României (împrejurimi)
 16. Palatul CEC
 17. Cercul Militar
 18. Ateneul Român
 19. Teatru Național București (împrejurimi)
 20. Lacul Morii
 21. Grădina Botanică Dimitrie Brândză
 22. Parcul Bordei
 23. Parcul Herăstrău (Parcul Regele Mihai I)
 24. Parcul Carol I
 25. Parcul Tineretului
 26. Parcul Cișmigiu
 27. The White Loft
 28. The Brewery
 29. Little Corner

 

Citește și: De ce să angajezi un organizator de nuntă

 

Casa Oamenilor de Știință

Casa Oamenilor de Știință București

Această locație este impresionantă pentru o ședință foto, fie ea o ședință foto de nuntă sau pentru orice alt eveniment. Casa Oamenilor de Știință este un restaurant elegant cu o arhitectură uimitoare. Organizează mese festive, cocktailuri, recepții și evenimente culturale și mondene. Având în vedere toate aceste lucruri își merită locul printre cele 29 de locații pentru ședința foto de nuntă în București.

Nu știu exact dacă permit fotografii în locație dacă nu sunteți clienți. Însă, sunt convins că dacă veți discuta cu administratorul puteți obține o locație de photoshooting frumoasă. Fie că vă folosiți și de locația interioară sau doar de locația exterioară puteți avea amintiri frumoase în acest loc.

Adresa: Piața Lahovari 9, București 030167

 

Ceainăria Infinitea

Ceainaria Infinitea Bucuresti

Probabil nu v-ați fi așteptat ca o ceainărie să fie pe lista cu 29 de locații superbe pentru ședința foto de nuntă în București. Ei bine, acesta este un loc rafinat, cu o grădina minunată și decorațiuni vintage uimitoare. Puteți avea parte de o atmosfera relaxantă și să serviți un ceai, asta dacă încă aveți timp. Fotografiile de la o astfel de ședință foto de nuntă vor avea o pasiune și un entuziasm enorm. Dacă sunteți în căutarea unui loc intim pentru o ședință foto de nuntă în București, atunci Ceainăria Infinitea poate fi locația potrivită.

Un lucru important de precizat este că ultima oară când am luat legătura cu reprezentații ceainăriei mi-au spus că ședințele foto se organizează de luni până vineri până la ora 14:00. Sâmbătă și duminică se organizează ședințe foto până la ora 12:00. Veți avea nevoie de o programare, iar costul era de 200 lei/oră. Voi doi sunteți cei care decideți dacă aceasta este una dintre acele locații sedința foto nuntă București.

Adresa: Strada Doctor Grigore Romniceanu 7 Etaj 1, București 050574

 

Palatul Suter

Palatul Suter sedinta foto nunta la palat

Când ne gândim la nunți ne gândim de obicei la oameni îmbrăcați elegant. Aceasta este o zi importantă în viața lor. Acest lucru îl putem face când ne gândim și la o ședință foto de nuntă în București. Iar nimic nu arată mai elegant decât o ședință foto la palat. Palatul Suter este o locație renovată destul de recent, este un hotel cu 18 camere decorate impecabil, cu restaurant și terasă cu grădina. Reprezintă o locație luxoasă și elegantă care are un aer relaxant și de înaltă clasă.

Vă puteți deconecta complet de la haosul unui oraș aglomerat precum București. Poate este nevoie de acest lucru într-o zi agitată cum este cea de nuntă. Este una dintre cele 29 de locații pentru ședința foto de nuntă în București pe care o admir pentru arhitectură și pentru mobilierul impecabil prezent prin toate încăperile. Un fotograf profesionist de nuntă poate realiza o ședință foto de nuntă impresionantă într-o astfel de locație frumoasă.

Precizez că puteți beneficia de fotografii frumoase de la ședința foto într-o astfel de locație, însă toate acestea vin cu un cost. Din ultima discuție avută cu un reprezentat al Palatului Suter prețul pentru o ședință foto este de 150 de euro.

Adresa: Aleea Suter 23-25, București 040547

 

Palatul Ghica Tei

Palatul Ghica Tei

Palatul Ghica Tei este o construcție realizată în stilul neoclasic al arhitecturii italiene. Este construit pe două niveluri și are o multitudine de camere frumoase, însă palatul nu este pus la dispoziția mirilor. Puteți organiza ședința foto în curte sau în sălile de evenimente. Este o locație interesantă pentru a organiza evenimente precum nunta sau botezul.

Cu toate că nu este un loc așa cunoscut, Palatul Ghica Tei face parte din cele 29 de locații pentru ședința foto de nuntă în București. În cazul în care nu organizați acolo evenimentul puteți lua legătura cu un reprezentant pentru a discuta dacă puteți face o ședință foto în curtea palatului.

Adresa: Strada Doamna Ghica 3-5, București 022822

 

Palatul Ghica Victoriei

Palatul Ghica Victoriei sedinta foto de nunta in Bucuresti

Aceasta este o locație uimitoare care face parte din istoria României. Luxul și splendoarea, confortul și funcționalitatea sunt unite sub stilul original și tradițional al marilor conace ale secolului al XIX-lea. Palatul Ghica Victoriei a avut parte de renovări meticuloase de-a lungul mai multor ani. Este locația perfectă pentru o ședință foto de nuntă în București cu un stil elegant și rafinat. Puteți face fotografii de revistă într-o astfel de locație cu marmură și candelabre monumentale. Și fiți siguri că vor fi fotografii de revista, deoarece aici multe brand-uri și reviste își organizează ședințele foto. Aceasta este una dintre cele mai frumoase locații de ședință foto nuntă București.

Dacă vă doriți o locație pentru ședința foto de nuntă în București precum Palatul Ghica Victoriei, fiți pregătiți să plătiți pentru asta. Vă pot spune că prețul pentru o ședință foto în această locație poate depăși ușor câteva sute de euro. De la ultima discuție avută la telefon cu un administrator al locației a trecut mai bine de un an de zile. Prețul pentru o ședință foto în locația respectivă în acel moment era de peste 1000 de euro.

Consider că vă trebuie aptitudini impresionante de negociere pentru a vă organiza ședința foto de nuntă la această locație. Dacă veți putea reuși să negociați prețul la câteva sute de euro și să folosiți doar curtea și câteva camere din interior atunci un fotograf de nuntă profesionist poate crea imagini de revistă. Fotografii de nuntă ce le veți prețui cu siguranță timp de ani de zile. Din acest motiv Palatul Ghica Victoriei este în topul unor locații pentru ședința foto nuntă București.

Adresa: Strada Nicolae Iorga 1-3, București 010431

 

Palatul Bragadiru

Palatul Bragadiru Rahova Bucuresti

Este un loc interesant cu un amestec frumos între vechi și nou. Poate unul dintre cele mai frumoase locuri din București pentru organizarea unui eveniment. Serviciile Palatului Bragadiru sunt excelente și mâncarea este delicioasă. Însă, dacă vă doriți o ședință foto de nuntă într-o astfel de locație trebuie să luați legătură cu un administrator pentru a pune la punct mai multe detalii precum data sau durata ședinței foto. În momentul în care ați primit aprobare pentru a fotografia în interior puteți considera Palatul Bragadiru una dintre acele locații pentru ședința foto de nuntă în București

Dacă alegeți Palatul Bragadiru ca locație pentru ședința foto nuntă București cu siguranță veți fi surprinși de arhitectura frumoasă. Un fotograf de nuntă priceput poate crea fotografii pe care să le admirați minute bune.

Adresa: Calea Rahovei 147-153, București 050892

 

Palatul Mogoșoaia

Palatul Mogosoaia locatii sedinta foto nunta Bucuresti

Am trișat puțin și am pus Palatul Mogoșoaia pe această listă cu locații superbe pentru ședința foto de nuntă din București. Tehnic, locația nu este în București, dar este destul de aproape. Este o locație cunoscută pentru ședințe foto, iar multe cupluri aleg să-și organizeze și nunta aici. O fotografie din turnul acela este un must have pentru orice cuplu care dorește să organizeze ședința foto de nuntă in curtea Palatului Mogoșoaia.

Bineînțeles, vă puteți întâlni cu multe cupluri de miri, respectiv mirese în această locație atât de cunoscută. Este un risc pe care trebuie să vi-l asumați dacă alegeți o locație pentru ședința foto de nuntă care este atât de faimoasă. Atenție, există o taxă pentru parcare, pentru a ridica drona și pentru a fotografia în această locație.

Adresa: Strada Valea Parcului 1, Mogoșoaia

 

Palatul Suțu (Muzeul Municipiului București)

Palatul Sutu Muzeul Municipiului Bucuresti locatii sedinta foto nunta

Aflat în mijlocul Bucureștiului, la Universitate, Palatul Suțu este un loc cunoscut pentru ședințe foto de nuntă. Aceasta este o locație cu o arhitectură frumoasă și poate oferi o gama largă de creativitate unui fotograf de nuntă. Palatul Suțu este pe lista cu cele 29 de locații pentru ședința foto de nuntă din București pentru că aici puteți obține fotografii elegante și amintiri frumoase.

De la ultima discuție cu un reprezentant al muzeului am aflat că încă era în dezbatere dacă se mai țin ședințe foto în această locație. Pentru a vă asigura că se poate fotografia in locația respectivă trebuie să luați legătură cu un administrator cu cel puțin 2 săptămâni înainte de ședința foto. Este posibil să achitați o taxă și să semnați un act.

Adresa: Bulevardul Ion C. Brătianu 2, București 030167

 

Muzeul Național de Artă al României (curte)

Muzeul National de Arta a Romaniei

Înăuntru puteți găsi o colecție mare și interesantă de artă românească și o galerie europeană. Merită vizitat, însă probabil nu veți avea timp de acest lucru în ziua nunții. Nu sunt sigur dacă acceptă ca imaginea lor să se asocieze cu o nuntă, însă, puteți folosi curtea locației pentru o ședință foto de nuntă în București cu un stil aparte. Cu siguranță Muzeul MNAR sau împrejurimile acestuia sunt perfecte ca locații ședința foto nuntă București!

Adresa: Calea Victoriei 49-53, București 010063

 

Muzeul de Artă Veche Apuseană Dumitru Furnică Minovici

Muzeul de Artă Veche Apuseană Dumitru Furnică Minovici

Construcția în stil Tudor iese foarte rapid în evidență în orice fotografii. Casa-muzeu a fost concepută special pentru a etala comorile artistice pe care Ing. Dumitru Furnică – Minovici le-a colecţionat de-a lungul vieţii sale. Casa este superbă și bine păstrată. Aceasta găzduiește o colecție impresionantă de cărți vechi, armuri și sculpturi. Curtea este, de asemenea, foarte frumoasă și oferă posibilitatea unei locații frumoase pentru ședința foto de nuntă în București.

Nu pot spune cu siguranță dacă în această locație se pot organiza ședințe foto. Puteți lua legătura cu un reprezentat pentru a afla mai multe detalii. Cel mai probabil puteți folosi curtea locației și împrejurimile acesteia. Informați-vă cu atenție înainte de a alege una dintre aceste locații pentru ședința foto de nuntă în București.

Adresa: Strada Doctor Nicolae Minovici 3, București

 

Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC)

Muzeul National de Arta Contemporana MNAC Bucuresti sedinte foto

Este un loc grozav pentru o ședință foto de nuntă în București. Muzeul este așezat pe mai multe niveluri și are multe încăperi. Fotografiile din acest loc pot avea un aer misterios sau abstract. Sus există și o terasă dacă aveți timp să savurați o băutură rece înainte de următoarea destinație.

MNAC reprezintă o locație de luat în calcul pentru o ședință foto de nuntă în București. Tariful pentru o ședință foto profesională în această locație este de 300 de lei/ora. Puteți vizita site-ul lor pentru a afla mai multe detalii. Dacă vremea nu este favorabilă pentru o ședință foto în aer liber atunci puteți alege MNAC. Aceasta fiind una dintre cele 29 de locații pentru ședința foto de nuntă în București care vă poate feri de ploaie.

Adresa: Palatul Parlamentului, intrare Calea 13 Septembrie, Sector 5, București 050563

 

Muzeul Satului Dimitrie Gusti

Muzeul Satului Dimitrie Gusti Sedinta Foto Nunta Bucuresti

Un alt loc foarte vizitat de mirese în ziua nunții lor este Muzeul Satului. Acest loc este incredibil! Vă face să va simțiți într-o zona rurală. Poți petrece întreaga zi în această locație și acele case pot reprezenta o locație foarte bună pentru ședința foto în ziua nunții. Este de asemenea un loc unic de vizitat și în oricare altă zi.

Atmosfera din această locație pentru o ședință foto de nuntă din București poate să fie una de poveste. Fotograful de nuntă ales vă poate garanta fotografii unice din această locație. Veți avea cu adevărat fotografii de nuntă artistice de la o astfel de ședință foto în aer liber. Muzeul Satului este una dintre cele 29 de locații ședința foto nuntă București, renumită și des folosită de către fotografi de nuntă și miri.

Adresa: Şoseaua Pavel D. Kiseleff 28-30, București 011347

 

Muzeul de Artă Recentă (MARe)

Muzeul de Artă Recentă MARe Bucuresti

Această locație, deschisă relativ recent este un loc pentru o ședință foto de nuntă din București modernă și plină de culoare. Locația dispune de o terasă și este situată pe mai multe niveluri. Scările interioare vă pot garanta câteva fotografii pe care nu le puteți realiza în oricare altă locație. Nimic nu sună mai modern decât această locație pentru ședința foto de nuntă din București.

Când am luat legătura cu un reprezentat al MARe mi s-a spus că o ședință foto de nuntă este la prețul de 150 de euro. Puteți vizita acest muzeu înainte de a vă decide să faceți o ședință foto acolo. Vă avertizez că arta din acest muzeu este înțeleasă de foarte puțină lume, așa că trebuie să vă pregătiți. Alegeți MARe ca una dintre acele locații pentru ședința foto de nuntă din București cu un aspect modern și abstract.

Adresa: Bulevardul Primăverii 15, București 011971

 

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi

Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi

Este situat într-una dintre cele mai frumoase zone din București, pe strada Varșovia, la intersecția cu strada Londra din cartierul Dorobanți. Acest muzeu este puțin cunoscut și reprezintă o șansă uriașă să aveți fotografii de nuntă într-o locație unică. Dacă vă planificați ziua nunții și căutați locații pentru ședința foto de nuntă în București puteți lua în considerare și acest loc.

Când l-am vizitat, persoana de la ghișeu nu a putut să-mi spună dacă se pot organiza ședințe foto de nuntă în această locație. Însă, puteți oricând să încercați să vorbiți cu un superior pentru a afla mai multe informații. Cine știe, dacă le explicați că o să fie ziua voastră de nuntă poate vă lasă să aveți câteva amintiri frumoase în fotografii de la ședința foto de nuntă în acest muzeu interesant.

Adresa: Strada Varșovia, Strada Londra 39, București

 

Muzeul Național de Istorie a României (împrejurimi)

Muzeul National de Istorie a Romaniei imprejurimi sedinta foto centru vechi

Dacă sunteți iubitori de istorie atunci o să vă placă acest muzeu uimitor. Ați putea spune de asemenea, că și voi veți scrie istorie prin organizarea unei ședințe foto de nuntă în această locație. Aflat pe lista cu cele 29 de locații pentru ședința foto de nuntă din București, acest muzeu este plin de relicve istorice.

În cazul în care nu se pot organiza ședințe foto în această locație puteți oricând să optați pentru fotografii pe scările către intrarea în muzeu. Fotografiile de nuntă pe culoarul plin cu coloanele măiestre și cu lumina soarelui care bate din geamurile clădirilor din jur sunt des întâlnite din această locație. În spatele muzeului găsiți o alee interesantă unde puteți face fotografii de nuntă creative. Este o locație interesantă pentru o ședință foto de nuntă din București dacă vă place să aveți fotografii cu multiple fundaluri. Vizavi puteți face fotografii cu următoarea locație recomandată pentru ședința foto de nuntă în București.

Adresa: Calea Victoriei 12, București 030026

 

Palatul CEC

Palatul CECPalatul CEC este o clădire istorică din București și una foarte impresionantă arhitectural. Fotografiile cu această clădire glorioasă în fundal pot fi foarte interesante. Un fotograf nuntă vă poate surprinde în fotografii de nuntă cu una dintre cele mai frumoase clădiri. Palatul CEC este cu adevărat o clădire importantă și una dintre locații ședința foto nuntă în București cu un aspect superb în fundalul mirilor.

În cazul în care vă doriți locații frumoase pentru ședința foto de nuntă în București puteți lua la pas Calea Victoriei și veți putea ajunge la următoarea locație de pe lista mea. Țineți cont ca trebuie să aveți un plan de rezervă pentru ședința foto în aer liber. Este posibil ca vremea să nu fie potrivită pentru o plimbare. Așa că trebuie să alegeți și o locație în interior pentru o ședință foto de nuntă în București.

Adresa: Calea Victoriei 13, București 030022

 

Cercul Militar

Cercul Militar

O altă clădire simbolică cu o arhitectură foarte frumoasă pe care o puteți avea în fotografiile de la o ședința foto de nuntă în București. Asta daca termină renovarea ei înainte de ziua voastră de nuntă! În interior se află un restaurant dar nu știu sigur dacă puteți face poze, însă puteți contacta un administrator pentru a afla mai multe informații. Puteți folosi clădirea în fundalul fotografiilor și puteți lua în considerare împrejurimile ca locații pentru ședința foto nuntă București.

Nimeni nu spune că trebuie să aveți fotografii de la ședința foto doar dintr-o singură locație. Așa că puteți străbate Calea Victoriei în găsirea mai multor locații cool pentru ședința foto de nuntă din București.

Adresa: Strada Constantin Mille, București 030167

 

Ateneul Român

Cu siguranță un loc uimitor și în exterior și în interior. Este cu adevărat o clădire reprezentativă în București și este o șansă uimitoare să asculți o orchestra cântând în interior. Dacă sunteți un cuplu pasionat de muzică clasică, atunci o ședință foto prin împrejurimile Ateneului Român este una semnificativă. Atunci când stabiliți locația pentru ședința foto de nuntă vă doriți ca fotografiile din locul respectiv să însemne ceva pentru voi doi.

Ateneul Român are coloane mari, scări, arhitectură și este o locație interesantă pentru ședința foto de nuntă din București. În spatele acesteia puteți face alte fotografii creative sau puteți să vă delectați cu un ecler uimitor de la Frech Revolution.

Adresa: Strada Benjamin Franklin 1-3, București 030167

 

Teatru Național București (împrejurimi)

Teatrul National Bucuresti

Un alt loc unde puteți scrie o poveste în fotografiile de la ședința foto sau foto video de nuntă este TNB. Acest loc este uimitor pentru cei pasionați de muzică sau de actorie. Nu sunt sigur că puteți face fotografii în interior, acest lucru trebuie verificat. Însă, puteți oricând să fotografiați prin împrejurimi și să aveți câteva amintiri care vă sunt dragi. Alegeți împrejurimile TNB-ului ca locații ședința foto nuntă București.

Atunci când căutați locații pentru ședințe foto de nuntă din București puteți lua în considerare și această locație subapreciată.

Adresa: Bulevardul Nicolae Bălcescu, București 010051

 

Lacul Morii

Lacul Morii Bucuresti sedinta foto nunta

Dacă alegeți Lacul Morii ca locație pentru ședința foto de nuntă în București atunci trebuie să aveți grijă la timpul ședinței foto. Dacă ședința foto este programată în mijlocul zilei atunci soarele s-ar putea să fie prea puternic. Soarele puternic poate crea umbre dure pe fețele oamenilor, aceștia se pot încrunta sau există șansa să nu vă simțiți confortabili din cauza temperaturii. Și dacă ziua nunții este programată într-o lună din vară atunci este posibil să fie o problemă.

În cazul în care vreți fotografii cu o priveliște interesantă atunci programați ședința foto de nuntă pe lângă Lacul Morii la o ora unde soarele este pe punctul de a apune. Acesta poate crea culori fascinante pe cer. Insula Lacul Morii este un alt loc pentru o ședință foto de nuntă pe care nu multe cupluri o iau în considerare. Cu siguranță își merită locul în lista cu cele 29 de locații pentru sedință foto de nuntă în București.

Adresa: Lacul Morii, București

 

Grădina Botanică Dimitrie Brândză

Gradina Botanica sedinte foto nunta Bucuresti

Dacă sunteți iubitori de plante atunci un loc precum Grădina Botanică este potrivit pentru ședința voastră foto. Aceasta are grădini cu plante rare și exotice, un erbariu și sere pline cu plante frumoase. Este un loc interesant și plăcut pentru organizarea ședinței foto de nuntă chiar în inima aglomeratului București. Puteți pune pe lista de locații pentru ședință foto de nuntă din București și Grădina Botanică!

Există o taxă pentru a fotografia în interior și una pentru a fotografia în seră. Fotografiile din seră sunt speciale și cu singurață le veți adora dacă va plac plantele. Atenție, acesta este un loc unde vă puteți întâlni cu alte mirese. Este un loc foarte aglomerat în weekend. Grădina Botanică si sera din interior sunt potrivite pentru idei de photoshooting în București.

Adresa: Șoseaua Cotroceni 32, București

 

Parcul Bordei

Parcul Bordei Bucuresti locatii sedinta foto nunta Bucuresti

Dacă vă doriți o ședință foto într-un parc și vreți să aveți o probabilitate cât mai mică de a vă întâlni cu o altă mireasă atunci puteți să luați în considerare Parcul Bordei. Acest părculeț nu este la fel de cunoscut ca fratele lui de peste drum și oferă o gama largă de creativitate oricărui fotograf profesionist de nuntă, fotograf profesionist de botez sau pentru orice alt eveniment. Parcul Bordei este una dintre locațiile pentru ședință foto de nuntă din București mai intimă și relaxată.

Adresa: Bulevardul Mircea Eliade, București

 

Parcul Herăstrău (Parcul Regele Mihai I)

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute parcuri din București. Este cel mai mare și cel mai des populat de mirese, miri și fotografi în găsirea zonei perfecte pentru ședința foto de nuntă. Este un loc special pentru multe persoane și puteți face o groază de fotografii impresionante. Îl puteți străbate la pas sau puteți să fiți creativi într-o anumită zona.

Unul dintre cele 29 de locații pentru ședință foto de nuntă în București este cu siguranță Parcul Herăstrău sau Regele Mihai I.

Adresa: Aviatorilor, Nord-ul Bucureștiului

 

Parcul Carol I

Parcul Carol I sedinte foto cununie civila Bucuresti

Parcul Carol I este un parc de mici dimensiuni, însă acesta oferă o vastă creativitate fotografilor de nuntă. Am fotografiat multe cupluri ca fotograf cununie civilă București în acest parc și am fost surprins tot timpul de locațiile frumoase pe care acest loc le oferă. Dacă sunteți în căutarea unor locații pentru ședință foto de nuntă în București, atunci puteți lua în considerare Parcul Carol I.

Adresa: Bulevardul Mărășești, București

 

 

Parcul Tineretului

Parcul Tineretului Bucuresti sedinta foto nunta

Fie că vorbim despre ședințe foto ale unor fotografi cameramani de nuntă sau de fotografi cu servicii foto botez București, acest parc este întotdeauna aglomerat. Este un parc mare cu multe alei, mulți copaci și verdeață și puteți avea fotografii de nuntă importante în acest loc. Acest loc este unul dintre acele 29 de locații de ședință foto nuntă București de unde veți avea fotografii superbe.

Adresa: Sector 4, București

 

Parcul Cișmigiu

Parcul Cismigiu locatii pentru sedinta foto de nunta din Bucuresti

Acesta este Central Park-ul meu preferat din București. Situat în mijlocul aglomeratului și gălăgiosului București, poate fi o opțiune pentru ședința foto din ziua nunții. Dacă vreți ca aceasta să fie locația pentru ședința foto de nuntă în București trebuie să aveți în vedere că nu este un parc foarte mare și puteți da nas în nas cu multe mirese. Un lucru grozav este că locația parcului este centrală și puteți ajunge relativ repede în orice colț al Bucureștiului.

Pe lângă parc sunt multe cafenele și ceainării unde vă puteți relaxa dacă aveți timp de acest lucru. Țineți minte, este ziua nunții, nu toate planurile merg cum trebuie și trebuie să vă grăbiți către următoarea locație.

Adresa: Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167

 

The White Loft

The Whie Loft Studio Bucuresti

Știați că puteți face ședința foto din ziua nunții într-un studio mobilat chic? Dacă nu ați luat în considerare încă acest lucru puteți arunca o privire pe site-ul celor de la The White Loft, care este un apartament cochet, bine luminat și mobilat într-un stil aparte. Puteți avea fotografii intime uimitoare dacă alegeți să faceți ședința foto de nuntă în București într-un studio precum The White Loft.

Prețurile lor încep de la 50 de euro pentru 2 ore, dar într-un astfel de apartament vei dori să-ți petreci mai mult timp.

Adresa: Str. General Berthelot, nr.55, apt.9, București

 

The Brewery

The Brewery

Acesta este un studio foto plin cu echipamente necesare pentru a avea fotografii profesionale. Locația nu are mult mobilier, însă poate fi o locație pentru ședințe foto de nuntă în București cu un stil modern. Este perfect pentru cuplurile tinere și nonconformiste care doresc să iasă din sfera tradițională a ședințelor foto de nuntă.

Fotograful se poate folosi de lumina naturală venită pe ferestrele mari sau poate folosi echipamente foto profesionale de iluminat. Se poate juca cu lumina creând contraste puternice și vă poate poziționa în diverse moduri pentru a crea un focus puternic pe un subiect sau pe interacțiunea dintre voi ca un cuplu modern. Puteți trece pe lista cu locații pentru ședința foto de nuntă în București și The Brewery , un studio impecabil.

Adresa: Strada Logofătul Tăutu 68A, București 031212

 

Little Corner

Little Corner Studio sedinte foto Bucuresti

Dacă apreciați casele vechi cu un decor de poveste și vă doriți fotografii în locații cu o arhitectură interesantă puteți încerca studioul Little Corner. Această casă cu multe camere frumos decorate conform fiecărui sezon vă poate garanta amintiri frumoase în ziua nunții.

Little Corner este o locație pentru ședința foto de nuntă în București unde vă puteți folosi și de grădina cu verdeață. În sezonul de vârf este bine să luați legătura cu mult timp înainte pentru a programa o ședință foto.

Adresa: Strada Popa Soare nr. 68, București 023982

 

Citește și: Sfaturi pentru alegerea locației pentru ședința foto de nuntă

 

Locația pentru ședința foto de nuntă contează

Acestea sunt cele 29 de locuri superbe, fie ca sunteți în căutarea unei locații pentru ședința foto nuntă sau pentru o ședință foto Save The Date sau Trash The Dress. Puteți avea poze artistice de nuntă de la orice locație prezentată în acest articol. Tineți minte că cel mai important este să vă placă locația respectivă!

În alegerea locației pentru ședința foto de nuntă din București intervin mulți factori importanți. Printre cei mai importanți sunt permisiunea organizării unei ședințe foto sau semnificația locației. Este important să vă alegeți o locație care semnifică ceva pentru voi doi. Veți avea fotografii profesionale de nuntă și peste ani de zile veți dori să revedeți fotografiile acestea. Acestea sunt amintirile voastre prețioase! Vezi sfaturile și recomandările pentru ședința foto în București!

Dacă locația este una cu o semnificație majoră, spre exemplu, locul primului sărut sau prima întâlnire la teatru atunci fotografiile vor avea o importanță majoră. Sentimentele din ziua nunții vor reapărea la privirea fotografiilor de la ședința foto. Alegeți locații pentru ședință foto nuntă în București cu o semnificație pentru voi! Dacă doriți mai multe detalii puteți apela la serviciile foto nuntă București ale echipei Soulseeker.

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL