Planifică-ți nunta cu o aplicație de telefon

noiembrie 26, 2018

Planifică-ți nunta cu o aplicație de telefonOrganizează-te și inspiră-te cu cea mai bună aplicație de smartphone pentru planificarea nunții. Vrei să-ți ușurezi planificarea nunții? Una dintre principalele surse de stres vine atunci când vă planificați singuri nuntă de vis. Dacă nu îți poți permite un organizator de nunți să îți aducă puțină liniște în zilele dinainte de nuntă, cea mai bună idee este să apelezi la unul dintre dispozitivele tale digitale din zilele noaste. Planifică-ți nunta cu o aplicație de telefon, tableta sau laptop. Aici voi vorbi despre cea mai bună aplicație pentru planificarea nunții. Planifica-ți nunta cu aplicația Pinterest pentru telefoane inteligente.

 

Citește și: 5 sfaturi pentru alegerea unui fotograf de nuntă

 

Organizează-te și inspiră-te cu Pinterest

Fie că este vorba despre telefoane inteligente, tablete sau laptop-uri, Android, Apple sau Windows, poți să găsești aplicația Pinterest pe toate dintre ele. Chiar dacă nu ești o persoană organizată planifică-ți nunta cu o aplicație de smartphone. Aplicația este foarte ușor de folosit și îți poate economisi mult timp în organizarea nunții. Inspiră-te din milioanele de poze din categoria Nunți și crează-ți nunta mult dorită. Pe lângă cea mai bună aplicație pentru planificarea nunții, Pinterest este o aplicație foarte bună pentru crearea zilei de nuntă pe care ți-ai imaginat-o toată viața.

Dacă nu ai bugetul necesar pentru a angaja un organizator de nuntă poți să folosești aplicația pentru a-ți face o idee despre cum ai vrea să arate nunta ta. Cea mai apropiată persoană cu cunoștințe vaste despre nunți, după un organizator de nunți este fotograful de nuntă. Poți să te sfătuiești cu fotograful tău de nuntă despre imaginile alese. Un fotograf de nuntă experimentat îți poate da sugestii despre culorile folosite sau sfaturi despre ce se mai poartă la nunți. Planifică-ți nunta cu o aplicație de telefon și sfătuiește-te cu fotograful profesionist angajat la nunta ta.

 

Citește și: 5 motive pentru a angaja un fotograf profesionist de nuntă

 

Nunta mult visată devine realitate

Sunt multe lucruri din care te poți inspira cu ajutorul aplicației Pinterest. Ca mireasă în devenire, probabil îți pierzi mult timp căutând pe internet aceste lucruri. Te poți uita la multe imagini de nuntă și te întrebi ce stil să abordezi, ce fel de mărturii să împarți sau cum să arate invitațiile tale de nuntă. Sunt o mulțime de idei pe care le poți salva în albumele tale create în aplicație. Poți salva imaginile, le poți împărtăși cu prietenii, familia sau cu fotograful de nuntă angajat pentru a documenta ziua ta importantă de nuntă. Îți poți pune imaginația la contribuție și poți invita domnișoarele de onoare să-și aleagă rochiile preferate. Scapă de stres și planifică-ți nunta cu o aplicație de telefon.

Îți poți găsi tema nunții, poate să fie o nuntă tradițională la munte sau la mare sau poate o nuntă secretă în altă țară. Îți poți alege un stil al nunții bazat pe anumite culori sau să ai o anumită temă, anii 20, vintage sau boho. Dacă nu ai început să-ți cauți rochia pentru nuntă, poți începe pe Pinterest. Adăugă imagini cu rochii de nuntă preferate. Atunci când vei căuta rochia de nuntă în magazine le poți arăta panoul tău cu rochii. Vânzătoarele își pot face o idee despre ceea ce-ți place și îți pot arăta rochii apropiate.  Dacă îți este teamă să nu îți vadă albumul anumite persoane cum ar fi mirele sau invitații la nuntă atunci setează albumul să fie privat.

 

Citește și: Nuntă Secretă a.k.a. Elopement Wedding

 

Folosește o aplicație să-ți planifici nunta mult așteptată

Sunt multe aplicații pe care le poți folosi în planificarea nunții mult visate. Instalează aplicația Pinterest și creează-ți un cont. În profilul dumneavoastră de Pinterest dați click pe „panouri” (boards), după care click pe „creați panouri”. Adăugați orice nume și descriere doriți. Aș recomanda să creați mai multe albume foto, fiecare cu câte un nume specific. Puteți crea un album cu decorul de nuntă, altul cu fotografii ședință foto, invitații de nuntă, buchet de nuntă, tortul de nuntă, etc.. Acum este momentul, planifică-ți nunta cu o aplicație de telefon.

Poți să salvezi poze cu flori și design floral, poze fashion, palete de culori, locații de nuntă, tortul de nuntă, să te inspiri de la alte nunți și poți să înveți lucruri noi din infografice. Vrei să vezi noi idei pentru luna de miere? Este mult mai simplu să visezi la nunta ta cu această aplicație. După ce ți-ai creat toate panourile cu imagini așa cum ți-ai dori să arate nunta ta poți să începi să vorbești cu furnizorii tăi de nuntă (restaurant, fotograf de nuntă, candy bar, decor floral). Le poți arăta pozele să-și facă o idee despre cum ai vrea să arate detaliile din ziua ta specială de nuntă. Poți folosi aplicația Pinterest de telefoane pentru a-ți crea imagini cu nunta mult visată. Salvează pozele și treci la treabă!

 

Citește și: De ce să angajezi un organizator de nuntă?

 

Cea mai bună aplicație pentru planificarea nunții?

Zilele în care pur și simplu rupeați paginile din reviste și le aranjați într-o grămadă pe podea sunt de mult timp dispărute. Acum cu ajutorul internetului, al telefonului mobil și al aplicațiilor din magazinul de aplicații puteți găsi zeci, dacă nu chiar sute de imagini. Le puteți aranja într-un album sau puteți crea mai multe albume după preferințele dumneavoastră. Împărtășește albumele tale cu persoanele responsabile de nunta ta, fie că este un fotograf profesionist de nuntă, florar sau patronul de la restaurant. Furnizorii de nuntă ar trebui să știe dacă îți pot îndeplini dorințele din imaginile alese de tine. Planifică-ți nunta cu o aplicație de telefon precum Pinterest și scapă de stresul din ziua nunții.

Un motiv principal pentru care Pinterest este cea mai bună aplicație pentru planificarea nunții este acela că aplicația este gratuită. O puteți descărca pe telefoanele Android, Apple sau Windows Phone (dacă cineva mai folosește telefoane cu Windows). Iar dacă deja folosiți Pinterest atunci este mult mai simplu pentru dumneavoastră. Probabil nu v-a trecut prin cap să folosiți aplicația Pinterest și pentru planificarea nunții, însă este foarte interesantă. Are milioane de poze din care vă puteți inspira și un sistem de sugestii foarte avansat. Cu ajutorul aplicației puteți vizita o mulțime de site-uri pe care puteți citi sfaturi utile în planificarea nunții.

 

Citește și: 7 întrebări frecvent adresate fotografului de nuntă

 

Cum să folosești Pinterest să-ți planifici nunta mult dorită?

De la crearea mai multor albume, fiecare cu anumite tipuri de fotografii, până la recomandarea de imagini asemănătoare. Consider că Pinterest este cea mai bună aplicație pentru planificarea nunții mult dorite. Poți crea un album foto cu fotografiile tale de vis pentru ședința foto de nuntă. Îi poți arăta fotografului de nuntă albumul printr-un simplu share al link-ului. Astfel încât fotograful de nuntă ales își poate face o impresie despre stilul fotografiilor de nuntă dorite de dumneavoastră. Dar de ce să creezi doar un album foto? Poți crea o multitudine de albume foto cu diferite teme.

Vrei să treci la următorul nivel? Poți crea un album de imagini cu decorul dorit la nuntă. Fie că sunt florile de pe mese, palete de culori, culorile fețelor de mese sau cum ai vrea să scrie numele persoanelor pe bilețele. Vrei să creezi invitații de nuntă dar nu ai inspirație? Cu ajutorul aplicației Pinterest poți să te uiți peste zeci de invitații de nuntă și o poți alege pe cea mai creativă și potrivită ție. Ai o nuntă cu o anumită temă? Alege cele mai bune culori și sugestii din aplicația Pinterest. Planifică-ți nunta cu o aplicație de telefon ușor de folosit.

 

Citește și: Alegerea unui fotograf profesionist de botez

 

Planificarea nunții cu aplicația Pinterest

Adevărata distracție începe cu primul pin! Pinterest este cea mai bună aplicație pentru planificarea nunții de unde te poți inspira din milioane de imagini. Începe să creezi albume cu fotografiile de nuntă mult dorite și nu numai. Poți să creezi albume cu fotografii botez sau fotografii cununia civilă. Împărtășește aceste imagini cu fotograful profesionist ales pentru evenimentul tău unic. Suntem în era digitală și asta îți poate ușura muncă. Planifică-ți nunta cu o aplicație de telefon.

 

Fotograf de nuntă: Soulseeker

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL
COMENTARII
ADAUGĂ UN COMENTARIU