Presets Lightroom Gratuite

august 14, 2018

Ok, ai inceput sa faci poze in format RAW pentru ca iti ofera o flexibilitate mai mare pentru a modifica pozele, dar consideri ca timpul alocat modificarilor pe care le faci este mult prea mare, asa ca ai nevoie de acel „one click edit”.

 

Presets Lightroom Gratuite Before and After Poze 1

 

Ce este un preset?

Un „preset” este pur si simplu un set de ajustari multiple de editare care au fost salvate pentru reutilizarea si duplicarea usoara in fotografiile viitoare. Cu doar un click de mouse, in loc sa repetati toti pasii necesari, puteti crea o fotografie pe care o iubiti in cateva secunde.

Presetarile pot fi utilizate pentru a ajuta fluxul de lucru de editare sa devina mai rapid, dar si pentru a oferi o viziune mai consecventa imaginilor finale. Coerenta in fotografiile dumneavoastra genereaza incredere din partea viitorilor clienti si va ofera in cele din urma mai multe oportunitati de afacere. Aceste presetari pot fi aplicate la o singura imagine si apoi sincronizate cu restul galeriei din Lightroom. Aceasta inseamna ca timpul de editare va fi redus drastic si cand ai de modificat sute de poze ca fotograf de evenimente acest lucru este foarte important.

 

Presets Lightroom Gratuite Before and After Poze 2

 

Adobe Lightroom vs. Adobe Photoshop

Adobe Lightroom este foarte popular printre fotografi de cativa ani, iar in ultimul timp a crescut in popularitate si printre designeri graficieni si fotografi care au aceasta activitate drept hobby. In timp ce Photoshop ofera tot felul de posibilitati de editare a fotografiilor, exista cateva beneficii semnificative ale utilizarii Lightroom. Cel mai semnificativ, Lightroom include functii foarte utile care va ajuta sa va pastrati fotografiile organizate.

Presets sunt pentru Lightroom ce sunt Actions pentru Photoshop. Puteti aplica o presetare pentru fotografia dumneavoastra si puteti obtine o modificare sau un efect foarte rapid. Trebuie sa aveti in vedere ca presetarile pot varia de la o poza la alta in functie de lumini sau culori, asa ca unele presetari sunt bune pentru unele poze, iar pentru alte poze nu se potrivesc.

Puteti gasi presets lightroom gratuite pe internet, insa cred ca cel mai bine este sa experimentezi si sa-ti creezi propriul presets.

Aceste presetari sunt concepute pentru a va oferi o cantitate extraordinara de varietate creativa, cu simplitatea unui singur click!

 

DOWNLOAD PRESETS LIGHTROOM GRATUITE

INSTALARE LIGHTROOM PRESETS

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL