Soulseeker / Ședință foto Crăciun BUCUREȘTI

Pentru a avea o ședință foto de Crăciun în București ai nevoie de un fotograf profesionist. Sunt Soulseeker, un fotograf de nuntă din București, fotograf de botez sau fotograf de cununie civilă. Nu mă rezum doar la fotografia de eveniment, organizez și ședințe foto de Crăciun cu familia sau de cuplu. Îmi place să întâlnesc cupluri noi și să documentez evenimentul lor special. Consider că aceste fotografii sunt unice și acestea sunt amintirile voastre în fotografii de Crăciun care trebuie puse în ramă.

Îți dorești o ședință foto de Crăciun cu familia în București, cu copiii sau cu persoana iubită? Mă poți contacta pentru a pune la punct toate detaliile. Crăciunul este una dintre cele mai importante sărbători. Ne putem distra la sesiunea foto de Crăciun din București și putem realiza fotografii amuzante cu toți membrii familiei.

În fiecare an în perioada 1 noiembrie – 20 ianuarie colaborez cu un studio din centrul Bucureștiului pentru a crea ședințe foto cu familia de Crăciun. Această locație este frumos amenajată cu un decor specific sărbătorilor. Este o casă cu mai multe camere cu 4 brazi, șemineu, mobilier vintage și este foarte primitoare pentru fotografii de Crăciun cu familia!

Rezervări ședințe foto Crăciun București

Rezerva o ședință foto Crăciunul acesta pentru a avea amintiri minunate cu copilul și cu familia. Fotografiile de la ședința foto de Crăciun cu familia pot fi folosite pentru a crea cadouri pentru cei dragi. Puteți face cadou chiar ședința foto pentru un cuplu drag vouă.

Dacă doriți să rezervați un slot în studioul pentru ședința foto de Crăciun îmi puteți scrie mai multe detalii în formularul de mai jos. Este bine de știut că nu toate datele/orele sunt disponibile în perioada 1 noiembrie – 20 ianuarie. Sloturile sunt limitate, rezervă ședința foto de Crăciun în București cât mai repede!

Mă puteți contacta pentru a pune la punct mai multe detalii și pentru a rezerva un slot pentru ședința foto de Crăciun de familie, de cuplu sau cu animalele de companie. Programează-te pentru ședința foto de Crăciun cu familia pentru a avea poze de Crăciun dintr-un studio amenajat în spiritul sărbătorilor!

studio foto Bucuresti sedinte foto Craciun Paste familia copiii fotograf profesionist Soulseeker (28)

Fotografii Ședință foto Crăciun

Fotografiile de la ședința foto de Crăciun pot fi scoase la imprimantă, le puteți pune pe cărți poștale și le puteți trimite rudelor. La ședința foto de familie putem realiza fotografii cu mama, tata și copiii îmbrăcați în pulovere cu modele de Crăciun. Dacă doriți să aveți poze de Crăciun de la ședința foto cu care să vă impresionați familia atunci puteți să vă asortați îmbrăcămintea. Ne putem distra în fiecare cameră din studioul decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Doar împreună cu un fotograf profesionist puteți capta acele amintiri specifice sărbătorilor de Crăciun. Veți avea fotografii de Crăciun cu familia și cei dragi! Puteți veni cu copiii sau cu animalele de companie și veți avea fotografii de la ședința foto de Crăciun pe care să le apreciați toată viața!

studio foto Bucuresti sedinte foto Craciun Paste familia copiii fotograf profesionist Soulseeker (28)

Studio poze Crăciun București

Cauți un fotograf pentru a pune la punct o ședință foto de Crăciun în București? În calitate de fotograf profesionist de botez din București îmi face mare plăcere să captez fotografii cu cei mici. În perioada Crăciunului organizez sesiuni foto într-un studio din București cu un decor de Crăciun fabulos. Alege să ai poze de Crăciun alături de familie sau de persoana iubită!

Experiența și pasiunea mea pentru fotografie m-au împins spre a organiza în studio și ședințe foto de Crăciun alături de un cuplu și copiii acestuia.

V-ați întrebat unde se organizează ședințe foto de Crăciun în București? Împreună cu asistentul meu  colaboram cu un studio localizat pe strada Popa Soare nr. 68, aproape de Foișorul de foc. Cei de la studio sunt experți în amenajarea locației și respecta normele de igienă. Durata ședinței foto este de 50 de minute și după fiecare ședință foto durează 30 de minute pentru a reamenaja și a face curat în studio.

Preț ședință foto Crăciun București

Prețul – Prețul unei ședințe foto de Crăciun cu familia sau de cuplu este influențat de mai mulți factori. Mă puteți contacta pentru mai multe detalii.

Rezervarea – Pentru a rezerva un slot pentru ședința foto de Crăciun se vor achita 200 lei avans. Acest avans este nereturnabil deoarece se rezervă slotul studioului, însă ședința foto este reprogramabilă în funcție de locurile disponibile.

Durata – Durata unei ședințe foto de familie cu copiii de Crăciun în studio este de 45 de minute.

Numărul persoanelor – Recomandăm ca numărul persoanelor să se rezume la cuplu și copiii acestuia (de ex. mamă, tată, 2 copii)

Locația – Pentru ședința foto de Craciun este extrem de importantă locația pentru fotografiile voastre! Studioul cu care colaborăm este Little Corner, localizat pe str. Popa Soare nr. 68, în București. Este o casă veche cu mai multe camere, amenajate special pentru ședințe foto de Crăciun. Mai multe fotografii cu amenajarea studioului găsiți pe pagina de Facebook a studioului Little Corner.