colaje fotografii Craciun studio Bucuresti (7)
colaje fotografii Craciun studio Bucuresti (5)
colaje fotografii Craciun studio Bucuresti (4)
colaje fotografii Craciun studio Bucuresti (6)
colaje fotografii Craciun studio Bucuresti (2)
colaje fotografii Craciun studio Bucuresti (1)
colaje fotografii Craciun studio Bucuresti (3)
7 7
studio foto Bucuresti sedinte foto Craciun Paste familia copiii fotograf profesionist Soulseeker (28)

Soulseeker / Ședință foto Crăciun București

Sunt Soulseeker, un fotograf de nuntă din București, fotograf de botez sau fotograf de cununie civilă. Nu mă rezum doar la fotografia de eveniment, organizez și ședințe foto de Crăciun cu familia sau de cuplu. Îmi place să întâlnesc cupluri noi și să documentez evenimentul lor special. Pentru a avea o ședință foto de Crăciun în București ai nevoie de un fotograf profesionist. Consider că aceste fotografii sunt unice și acestea sunt amintirile voastre în fotografii de Crăciun care trebuie puse în ramă.

Îți dorești o ședință foto de Crăciun cu familia în București, cu copiii sau cu persoana iubită? Mă poți contacta pentru a pune la punct toate detaliile. Crăciunul este una dintre cele mai importante sărbători. Ne putem distra la sesiunea foto de Crăciun din București și putem realiza fotografii amuzante cu toți membrii familiei.

În fiecare an în perioada 1 noiembrie – 20 ianuarie colaborăm cu un studio din centrul Bucureștiului pentru a crea ședințe foto cu familia de Crăciun. Această locație este frumos amenajată cu un decor specific sărbătorilor. Este o casă cu mai multe camere cu 4 brazi, șeminee, mobilier vintage și este foarte primitoare pentru fotografii de Crăciun cu familia!

vezi mai multe detalii

Povești ședință foto Crăciun

Ședință Foto Crăciun

Ședință Foto Crăciun

Ședință Foto Crăciun

Fotografii ședința foto Crăciun

Studio poze Crăciun București

Cauți un fotograf pentru a pune la punct o ședință foto de Crăciun în București? În calitate de fotograf profesionist de botez din București îmi face mare plăcere să captez fotografii cu cei mici. În perioada Crăciunului organizez sesiuni foto într-un studio din București cu un decor de Crăciun fabulos. Alege să ai poze de Crăciun alături de familie sau de persoana iubită!

Experiența și pasiunea mea pentru fotografie m-au împins spre a organiza în studio și ședințe foto de Crăciun alături de un cuplu și copiii acestuia.

V-ați întrebat unde se organizează ședințe foto de Crăciun în București? Împreună cu asistentul meu  colaboram cu un studio localizat pe strada Popa Soare nr. 68, aproape de Foișorul de foc. Cei de la studio sunt experți în amenajarea locației și respecta normele de igienă. Durata ședinței foto este de 50 de minute și după fiecare ședință foto durează 30 de minute pentru a reamenaja și a face curat în studio.

Fotografiile de la ședința foto de Crăciun pot fi scoase la imprimantă, le puteți pune pe cărți poștale și le puteți trimite rudelor. La ședința foto de familie putem realiza fotografii cu mama, tata și copiii îmbrăcați în pulovere cu modele de Crăciun. Dacă doriți să aveți poze de Crăciun de la ședința foto cu care să vă impresionați familia atunci puteți să vă asortați îmbrăcămintea. Ne putem distra în fiecare cameră din studioul decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Doar împreună cu un fotograf profesionist puteți capta acele amintiri specifice sărbătorilor de Crăciun. Veți avea fotografii de Crăciun cu familia și cei dragi! Puteți veni cu copiii sau cu animalele de companie și veți avea fotografii de la ședința foto de Crăciun pe care să le apreciați toată viața!

Alege un fotograf profesionist pentru ședința foto de Crăciun. Amintirile tale și ale copilului tău contează!

Rezervări ședințe foto Crăciun

Rezerva o ședință foto Crăciunul acesta pentru a avea amintiri minunate cu copilul și cu familia. Fotografiile de la ședința foto de Crăciun cu familia pot fi folosite pentru a crea cadouri pentru cei dragi. Puteți face cadou chiar ședința foto pentru un cuplu drag vouă.

Dacă doriți să rezervați un slot în studioul pentru ședința foto de Crăciun îmi puteți scrie mai multe detalii în formularul de mai jos. Este bine de știut că nu toate datele/orele sunt disponibile în perioada 1 noiembrie – 20 ianuarie. Sloturile sunt limitate, rezervă ședința foto de Crăciun în București cât mai repede!

Mă puteți contacta pentru a pune la punct mai multe detalii și pentru a rezerva un slot pentru ședința foto de Crăciun de familie, de cuplu sau cu animalele de companie. Programează-te pentru ședința foto de Crăciun cu familia pentru a avea poze de Crăciun dintr-un studio amenajat în spiritul sărbătorilor!

Detalii fotografii ședință foto Crăciun

Contact

Ești în căutarea unui fotograf profesionist pentru a capta imagini de botez în București sau în orice alt oraș? Sunt un fotograf de botez cu sediul în București, România, însă îmi exercit serviciile de fotografie de botez și în alte orașe. Îmi face plăcere să călătoresc și să captez momentele unice în fotografiile de botez, cununie civilă sau nuntă. Dacă este importantă fotografia de botez pentru tine atunci trebuie să angajezi un fotograf profesionist care oferca servicii foto botez București la calitate premium.

Alege un fotograf de botez București cu prețuri și oferte accesibile pentru orice interval orar. Chiar dacă doriți un fotograf la biserica sau doriți asistență foto pe tot parcursul botezului, în ghidul meu pentru botez gășiți oferte pentru orice gusturi.

Sunt un fotograf profesionist cu experiență ca fotograf nuntă București, fotograf cununie civilă București dar și ca fotograf de botez. Experieța unui fotograf este importantă pentru a exercita servicii de fotografie de botez. Află mai multe detalii despre prețurile foto botez București!

Preț ședință foto Crăciun

Prețul – Prețul unei ședințe foto de Crăciun cu familia sau de cuplu este influențat de mai mulți factori. Mă puteți contacta pentru mai multe detalii.

Rezervarea – Pentru a rezerva un slot pentru ședința foto de Crăciun se vor achita 200 lei avans. Acest avans este nereturnabil deoarece se rezervă slotul studioului, însă ședința foto este reprogramabilă în funcție de locurile disponibile.

Durata – Durata unei ședințe foto de familie cu copiii de Crăciun în studio este de 45 de minute.

Numărul persoanelor – Recomandăm ca numărul persoanelor să se rezume la cuplu și copiii acestuia (de ex. mamă, tată, 2 copii)

Locația – Pentru ședința foto de Craciun este extrem de importantă locația pentru fotografiile voastre! Studioul cu care colaborăm este Little Corner, localizat pe str. Popa Soare nr. 68, în București. Este o casă veche cu mai multe camere, amenajate special pentru ședințe foto de Crăciun. Mai multe fotografii cu amenajarea studioului găsiți pe pagina de Facebook a studioului Little Corner.