fotograf nunta București foto video nuntă botez cununie civilă București România 3
fotografii de nunta cel mai bun fotograf de nunta din Romania fotograf nunta Bucuresti Cluj Brasov Iasi Constanta Sibiu
sedinta foto miri nunta fotografii nunta Bucuresti
fotograf de nunta din Bucuresti
pregatiri miri sedinta foto de nunta fotograf de nunta din Bucuresti
siluete miri sedinta foto nunta Bucuresti
ședință foto miri nuntă fotografii nuntă București
7 7

Soulseeker

Servicii foto video nuntă București

Bucharest wedding photographer Soulseeker Marius Migles english speaking wedding photographer

servicii foto video nuntă bucurești

Marius Migles fotograf profesionist de nunta Bucuresti foto nunta botez cununie civila Bucuresti 3

Despre mine

Suntem o echipă de fotografi și videografi profesioniști de eveniment cu sediul în București. Pasiunea noastră pentru arta vizuală ne-a dat oportunitatea de a călători și în alte orașe. Totul pentru a capta momentele cuplurilor, a familiilor și a prietenilor acestora. Avem o plăcere enormă să practica servicii foto video nuntă și în alte orașe precum Brașov, Sibiu, Constanța sau Cluj-Napoca. Suntem fotografi de nuntă și videografi cu o pasiune enormă pentru arta vizuală.

Locația noastră principală unde realizăm aceste servicii foto video de nuntă, botez sau cununie civilă este București, însă călătorim și în alte orașe din România sau din Europa!

despre mine

Povești reale de nuntă captate de un profesionist

pregatiri mire cavaleri de onoare foto nunta bucuresti fotografii pregatiri 2
miri sedinta foto nunta fotograf profesionist nunta bucuresti brasov iasi 2

Servicii foto

Salut, numele meu este Marius, sunt un fotograf profesionist de nuntă cu experiență în fotografia de eveniment și ca fotograf de botez sau fotograf de cununie civilă. Îmi place să captez momente naturale și emotioante în fotografii. Voi face o joacă din ședința voastră foto, astfel încât voi să stați relaxați și să aveți amintiri superbe și naturale.

Sunt fotograful principal al echipei Soulseeker și împreună cu videograful recomandat formam o echipă cu servicii foto video nuntă în București sau în orice alt oraș. Suntem profesioniști, iar ceea ce facem nu este doar o pasiune pentru noi, este ceea ce iubim să facem și o facem cu plăcere. Vezi mai multe fotografii de nuntă, botez sau cununie civilă!

servicii

fotograf nunta Bucuresti recomandari fotografi nunta fotografii mireasa 2

Servicii foto-video profesionale

Considerăm că doar persoanele profesionist ar trebui să se ocupe de evenimentul tău. Ziua nunții este unică, și ai nevoie de oameni cu servicii foto-video profesionale. Doar un fotograf de nuntă cu experiență îți poate capta amintirile în cel mai frumos mod. Videograful de nuntă este la fel de important, el va documenta momentele voastre și le va aranja într-un mod cinematografic.

Alegeți servicii foto video de nuntă profesionale și lucrați cu furnizori de nuntă în care aveți încredere și lângă care vă simțiți bine!

abordarea mea

portofoliu fotograf nuntă București preț pachete nuntă 2

Fotografii de nuntă

Fotografiile din ziua nunții împreună cu video-ul nunții voastre sunt probabil singurele lucruri cu care veți rămâne după această zi specială. Vă doriți ca fotograful ales și videograful să documenteze fiecare zâmbet, fiecare lacrimă și îmbrățișare alături de cei dragi. Fotografiile de nuntă sunt amintirile ce vor dăinui și pe care le veți printa și înramă în casa voastră. Serviciile foto de nuntă dar și serviciile video sunt alegeri pe care trebuie să le faceți de comun acord și la care nu trebuie să vă grăbiți.

Video de nuntă

Ca fotograf nuntă București, pot spune cu încredere că video-ul de nuntă nu trebuie să lipsească de la absolut niciun eveniment. În ziua de nuntă, precum și în ziua botezului copilului vostru sau la Starea Civilă vă doriți un videograf profesionist care să documenteze momentele. Acestea sunt cele mai speciale zile din viața voastră!

Alegeți servicii foto video de nuntă pentru evenimente speciale în viața voastră!

albume foto

Angajează un fotograf profesionist de nuntă pentru amintirile tale dragi!

albume foto de nunta romanian wedding photographer Bucharest English speaking 2

Foto video nunți București

Suntem o echipă de fotografi, videografi și asistenți profesioniști în domeniul nunților. Eu sunt Marius, un fotograf profesionist de nuntă cu sediul în București. Colaborez cu videografi profesionist și fotografi secundari pentru a oferti servicii foto video nunți în București sau în orice alt oraș. Călătorim și oferim servicii foto video de nuntă în Brașov, Cluj, Craiova sau Timișoara.

Ești în căutarea unor profesioniști pentru evenimentul tău unic? Contactează chiar acum o echipă foto video pentru nunta ta magică!

Fiecare poveste de dragoste este unică și specială

blog

fotograf de nunta Bucuresti Romania top fotografi nunta 2

Oferte foto video nuntă

Împreună cu fotografi secundari și videografi profesioniști de nuntă alcătuim echipa Soulseeker cu servicii foto video de nuntă în toată țara. Dacă sunteți în căutarea unor oferte foto video pentru nuntă, botez sau cununie civilă puteți completa foaia de contact de mai jos. Vom reveni cu un pachet foto video personalizat la care să beneficiați de cea mai bună calitate.

Alege să ai lângă tine în ziua nunții o echipă cu servicii foto video nuntă de calitate. Amintirile voastre contează!

portofoliu

Vă interesează să lucrăm împreună? Aveți o întrebare? Mă puteți contacta pe mail prin formularul de contact de mai jos pentru a afla mai multe detalii. Ne putem auzi la telefon sau putem conversa social media.

Intră în contact cu un fotograf profesionist pentru a avea garanția unor amintiri surprinse plăcut.