fotograf nunta Bucuresti Hotel Radisson servicii foto Bucuresti Brasov Cluj Sibiu
fotograf de nunta Bucuresti Romania top fotografi nunta 2

SERVICII DE FOTOGRAFIE

detalii nunta fotograf de nunta international fotografi cameramani nunta 2
fotograf sedinta foto lavanda wedding photographer Bucharest Romania 2

FOTOGRAF PROFESIONIST

Servicii foto nuntă, botez, cununie civilă în București și nu numai.

pregatiri mire cavaleri de onoare foto nunta bucuresti fotografii pregatiri 2

vezi mai multe detalii

Servicii de fotografie

Sunteți interesați de anumite servicii de fotografie în București sau în orice alt colț din România? Apelează cu încredere la serviciile noastre și îți vei garanta un fotograf profesionist de eveniment (fotografie de nuntă, fotografie de botez, fotografie de cununie civilă, etc.).

Echipa Soulseeker este pregatită să capteze fiecare moment important pentru tine. Suntem fotografi si videografi profesioniști cu experiență în industria nunților din România. Alege servicii foto video de nuntă, botez sau cununie civilă la calitate premium! Alege calitatea amintirilor tale și ale celor dragi!

Livrarea fotografiilor si entuziasmul cuplurilor este un lucru superb de trăit pentru orice fotograf de eveniment. Ca fotograf de eveniment livrez fotografiile undeva între 7 si 30 de zile.

Înainte de ziua evenimentului vostru vom organiza o întâlnire pentru a discuta despre acesta. Putem să ne întâlnim la o cafea sau putem face o întâlnire online. Aici îmi puteți spune toate detaliile zilei iar eu vă pot da recomandări din experiența mea cu alte cupluri. Ca fotograf de eveniment (precum fotograf de nuntă, fotograf de botez, fotograf de cununie civilă) am fotografiat nenumărate cupluri și am putut observa lucruri ce țin de planificarea zilei.

Ca fotograf profesionist de evenimente am observat diferite tipologii de miri și am învățat cum este cel mai bine să abordez o sesiune foto ca fotograf cununie civilă în București. Ofer servicii de fotografie de calitate pentru fotografia de cununie civilă în București cât și în alte orașe din țară.

Ziua cununiei civile este una plină de emoții pentru tinerii miri. Aici pot spune că își încep aventura în necunoscutul căsătoriei. Ca să detensionez atmosfera ajung la Starea Civilă cu 30 de minute înainte pentru a face persoanele din jurul meu să se simtă mai relaxate în fața aparatului foto în această zi emoționantă. Alege servicii foto cununie civilă premium!

Totul poate să devină monoton în fotografie chiar și pentru un fotograf profesionist de nuntă. O ședință foto creativă în București face totul să se schimbe. Acțiunea devine mai lentă decât la o zi de nuntă, însă eficiență în focalizare crește.

Totul este mai sharp, culorile sunt mai vibrante, pozele sunt profesionale. Vrei să ieși în evidență cu pozele tale? Fie că vrei să impresionezi pe rețelele de socializare sau poate vrei să ai amintiri alege servicii foto București cu un fotograf profesionist. Echipa Soulseeker oferă ocazia să ai o ședință foto creativă chiar în mijlocul junglei urbane numită București. Servicii de fotografie în București și nu numai, oferta de preț la un click distanță!

Fotografia de nuntă ar trebui să spună cât mai mult posibil despre voi doi, despre locul în care ați ales să vă îmbrățișați unul pe celălalt. Sunteți un cuplu frumos imortalizat în poze. Nu trebuie neapărat să fie ideea altcuiva despre un portret perfect; un apus de soare și dealuri sau munți sunt foarte bune, dar ce se întâmplă dacă te căsătorești într-un oraș  aglomerat și plouă?

Aruncați ideile și idealurile preconcepute și haideți să facem câteva fotografii de nuntă care încorporează locația, vremea, lumina și momentul. Este important să aveți amintirile documentate într-una dintre cele mai mari zile din viața voastră. Ofer servicii foto nuntă profesionale și surprind momentele esențiale!

Vă sunt alături pe tot parcursul evenimentelor, fie că este vorba despre fotografie cununie civilă, fotografie nuntă, fotografie botez, ședință foto copii, ședință foto familie sau ședință foto individuală. Servicii de fotografie pentru tine și pentru cei dragi ție! În timpul ședințelor foto, împreună cu asistentul meu vă vom ajuta să vă simțiți în largul vostru. Nu trebuie să fii model să pozezi, vă vom ajuta să vă poziționați. Vă vom îndruma, iar prin experiența noastră vă vom face să vă simțiți în largul vostru în fața aparatului foto astfel încât să putem încorpora momente naturale în ziua voastră specială.

Mă voi folosi de tehnicile de fotografiere, astfel încât să încorporez creativitatea în fotografiile mele. Pentru orice tip de fotografie mă voi ajuta de lumină, unghiuri și culori să creez fotografii artistice pe care să le admiri mulți ani de acum înainte.

Echipa Soulseeker oferă servicii foto pentru sesiuni foto familie și copii în București sau în orice alt oraș. Aceasta este ziua ta, te las să te distrezi și să-ți faci amintiri frumoase. Dacă dorești o ofertă de preț pentru orice timp de fotografie nu ezita să mă contactezi. Vizitează pagina de Facebook și lăsă o recenzie după ce ai beneficiat de servicii de fotografie.

Experiența unui fotograf de eveniment contează pentru amintirile tale!

Ca fotograf de botez în București mă concentrez pe capturarea fiecărui moment minunat, ofer servicii de fotografie profesionale. De la frumusețea locului până la atmosfera de la biserică și până la ședința foto de după băița micuțului.

Captez detalii semnificative precum lumânarea, îmbrăcămintea, tortul sau florile. Voi fotografia momentele cheie ale botezului, precum și reacțiile tale. La sfârșitul evenimentului din biserică vom capta poze formale cu prietenii și familia pentru a avea și ei amintire. Voi documenta distracția și frumusețea petrecerii de la restaurant. Alege un fotograf profesionist pentru amintirile tale si ale celor dragi!

Familia este totul! Dar câte fotografii aveți cu familia dumneavoastră? Fotografia de familie nu trebuie să fie controversată sau statică. Nu trebuie să stați liniștiți și să zâmbiți la aparatul foto. Beneficiază de servicii foto București cât și în alte orașe. Iubești o plimbare pe plajă cu cel mic și câinele? Este foarte bine, haide să mergem, garantez că pozele o să iasă superb! Poate vrei să mergi în parc la un picnic?

Numai bine pentru o ședință foto familie în București. Indiferent dacă este acasă sau în aer liber, o ocazie specială sau doar o duminică liberă, cred că este important să captez onestitatea și frumusețea din viața de zi cu zi. Asta este tot ce înseamnă o fotografie de familie. Mi-ar face plăcere să vorbim despre mai multe idei.

Păstrează vii amintirile copilului tău, ofer servicii de fotografie în București și nu numai pentru ședința foto copii. Acum poți înrâma cele mai frumoase amintiri cu cel mic. Fie că este vorba despre o simplă joacă în parc sau o ședință foto copii capturată de un fotograf profesionist.

Echipa Soulseeker pregătește pentru tine un stil unic și crează cele mai frumoase poze cu ce îți este ție mai drag. Împreună cu asistenta mea Ioana-Dolores, vom face o ofertă de preț pe gustul tuturor părinților. Astfel încât amintirile lor să dăinuie timp de generații. Din distracție și voie bună rezultă imagini vii cu servicii foto București! Mă puteți contacta pe mail sau putem vorbi la telefon!

Servicii de fotografie de nuntă

Aici găsiți și alte servicii de fotografie de nuntă incluse în investiția de fotografie. Aș fi foarte încântat să vă însoțesc cu camera mea, fie în România, în Europa sau în orice altă parte a lumii. Pasiunea mea nu este doar fotografia în general, ci fotografierea nunții. Accentul meu este pe tine, pe cuplul de nuntă, pe oaspeții tăi de nunță, pe momente speciale și pe emoții adevărate.

Sunt recunoscător că pot să vă însoțesc în această zi specială din viețile voastre și astfel captez aceste imagini unice nu numai ca fotograf, ci și că oaspete și prieten al tău. Abordarea mea naturală, foto-jurnalistică, îmi permite să fac fotografii în stil documentar, fotografii spontane, care vă vor aminti mereu de aceste momente speciale. În cazul în care aveți încă întrebări, consultați Întrebări frecvente sau contactați-mă.

Întalnire înainte de nuntă

Ședință foto de nuntă

Documentarea zilei

O poveste completă necesită o asistență în permanență în ziua nunții. Pornind de la pregătirile înainte de nuntă ale miresei și ale mirelui, până la ceremonia de nuntă, ședința foto de nuntă și petrecere. În cursul zilei, vom face fotografii de grup și de cuplu. Pachete cu investiția în fotografia de nunți sunt disponibile pe tot parcursul anului.

Portretele de mireasă la ședința foto de nuntă reprezintă o parte inerentă a fiecărei nunți. Pentru ședința foto de nuntă vom alege un interval de timp estimat de o oră până la două ore cu tot cu transportul până la locul sesiunii. În acest fel, putem crea imagini individuale și unice. Vom face sedința foto într-un loc la alegere, în apropierea locației de nuntă.

Nunta ta este un eveniment individual și personal și cred că o întâlnire personală pentru a discuta toate detaliile înainte de ziua nunții tale este foarte importantă. Ne vom cunoaște reciproc și îmi puteți spune despre așteptările voastre și despre ideile imaginilor și stilul dorit. Voi încerca cu siguranță să vă ofer o ofertă care se potrivește perfect nevoilor individuale.

Stick USB personalizat

Galerie online

Editarea și selecția

După editare, vă voi trimite imaginile în rezoluție completă (fără logo, fără watermark). Desigur, puteți comanda albume sau puteți selecta fotografii pentru print-uri, în funcție de nevoile dumneavoastră. Imaginile vor fi stocate pe un stick USB în cutii din lemn atractive.

Veți primi o galerie online cu toate imaginile editate. În acest fel, voi, familia și prietenii dumneavoastră veți avea ocazia de a admira fotografiile cât de des doriți. Evident, galeria va fi protejată prin parolă pentru intimitatea dumneavoastră.

După ziua nunții, voi alege o selecție a celor mai uimitoare imagini, le voi edita personal pe fiecare în parte cu software profesional de editare foto. Toate fotografiile vor avea aceeași consistentă și vor alcătui ziua voastră specială.

Ședință foto după nuntă

Cununie civilă în altă zi

Albume foto nuntă

În cazul în care doriți să faceți o ședință foto după ziua nunții putem organiza o ședință foto creativă în orice colț al țării. Cu cea mai mare plăcere voi fi alături de voi și la ședința foto de după nuntă sau „Trash The Dress”.

Dacă alegeți un pachet pentru nuntă și doriți să fiu fotograful dumneavoastră și la cununia civilă din altă zi se va percepe o taxă. Mă puteți contacta pentru mai multe detalii.

După ce veți primi toate fotografiile editate mă puteți contacta pentru a crea un album foto de nuntă. Unele pachete pentru fotografie de nuntă includ și un album foto. Voi selecta și voi aranja fotografiile în macheta albumului și vă voi trimite un preview pentru a confirma sau pentru a modifica înainte de a trimite albumul foto la printat.

Servicii individuale

Călătorii

Fotograf secundar

Dacă ai dori să particip la nunta ta pentru mai puține ore sau dacă dorești un album foto de nuntă special, nu ezita să mă contactezi. Voi înfăptui totul posibilul pentru a vă face să devină realitate toate dorințele fotografice. Sunt fericit să realizez o ofertă personalizată pentru nunta ta de vis!

Disponibili oriunde în lume! Călătoria într-o rază de 25 km în jurul orașului București este inclusă în fiecare pachet. Distanțele mai lungi vor fi taxate pe fiecare kilometru. Pentru locații din zone și locații internaționale mă bucur să calculez o ofertă individuală pentru dumneavoastră. Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru a afla mai multe detalii!

Prefer să vă captez fotografiile de nuntă din viziunea mea, însă în funcție de nevoi colaborez cu mulți alți fotografi profesioniști pentru a capta imagini în situațiile în care nu pot să fiu în același timp, în două locuri diferite.