testimonials wedding photographer Bucharest Romania France Italy Greece

Calități

03

02

01

Comunicare

Experiența

Creativitate

Fotografierea unei nunți poate implica multe persoane diferite, iar un fotograf cu abilități de comunicare și relaționare poate face experiența mai plăcută pentru toată lumea implicată. Cuplurile ar putea căuta un fotograf care să fie prietenos, cald și empatic, care să îi ajute să se simtă confortabil și să se bucure de fiecare moment al zilei.

Fotografierea unei nunți poate fi un eveniment stresant și important, iar cuplurile ar putea căuta un fotograf cu experiență care să le ofere încredere și liniște. Un fotograf profesionist poate gestiona cu ușurință planificarea ședințelor foto și poate naviga în situații neprevăzute sau stresante, făcând ca toată lumea să se simtă confortabilă.

Un fotograf de nuntă creativ poate aduce un element unic și personalizat în imaginile de nuntă, ceea ce poate face ca acele amintiri să fie cu adevărat speciale și deosebite. Cuplurile ar putea căuta un fotograf cu o abordare inovatoare a fotografiei de nuntă, care să pună accent pe detalii, compoziție și utilizarea luminii.

ce spun cuplurile noastre

soulseeker.ro wedding photographer reviews testimonials from clients

"We're very thankful and we highly recommend Soulseeker!"

"Marius is amazing! He's very responsive and accommodating from the time we inquired about their services to the day he delivered the final product. He's also very patient with all our questions and adjustments with the time. He made us feel comfortable during the shoot which showed in how natural and beautiful the photos came out. We're very thankful and we highly recommend Soulseeker!"

recenzii soulseeker.ro pareri clienti fotograf nunta Bucuresti Soulseeker Marius Migles (FILEminimizer)

"Am colaborat cu Marius pentru cununia civila si ne-a depasit asteptarile."

"Am colaborat cu Marius pentru cununia civila si ne-a depasit asteptarile. A fost alaturi de noi cu indicatii, sfaturi si ne-a ajutat sa ramanem relaxati in ciuda emotiilor. Fotografiile sunt superbe si Marius a surprins atatea momente frumoase, atat cu noi, cat si cu invitatii. Il recomandam din toata inima si abia asteptam sa colaboram pentru nunta!"

recenzii fotograf de nunta din Bucuresti Soulseeker Marius Migles (FILEminimizer)

"Un om extraordinar!"

"Un om extraordinar! Extrem de atent la detalii, foarte profi si relaxat. Recomand cu mare drag!"

testimoniale fotograf nunta soulseeker bucuresti romania

"A fost o experienta extraordinara; are un talent si un "ochi" cum se zice innascut, dar si perfectionat prin studiu si exercitiu. "

"Cu Marius am avut placerea sa colaborez pentru fotografiile de nunta (pentru mine, avand si eu la randul meu cursuri de fotografie era unul dintre cele mai importante aspecte si am cercetat foarte mult piata pana am ales fotograful) si a fost o experienta extraordinara; are un talent si un "ochi" cum se zice innascut, dar si perfectionat prin studiu si exercitiu. Marius reuseste sa scoata tot ce e mai frumos din orice cadru (indiferent ca este o locatie banala sau una wow), sa prinda nu doar esentialul, cat si cele mai mici detalii, fie ca sunt florile, candy-bar-ul sau pantofii :) si cel mai important, pe toti cei prezenti la eveniment. Toate acestea ne-au determinat sa il alegem si pentru fotografia de botez, unde din nou s-a intrecut pe sine si a imortalizat un moment extrem de important si emotionant pentru noi. Pe langa fotografiile minunate, este si o prezenta foarte placuta, cu care lucrezi foarte usor, natural, care te ghideaza, ajuta, dar si tine cont de personalitatea si parerea ta, are rabdare si nu in ultimul rand, este foarte amabil si te face sa te simti confortabil, fara a crea acel sentiment ca totul este fortat, fals si nenatural. Abia asteptam urmatoarea colaborare, unde clar il vom alege tot pe el! Sincere multumiri Marius!"

soulseeker wedding photographer reviews Bucharest Romania (FILEminimizer)

"Am ales sa colaborez cu Marius pentru stilul curat si natural al fotografiilor sale dar si pentru abilitatea de a surprinde acele momente inedite care se intampla in planul secundar."

"O super echipa ce ne-a depasit toate asteptarile, indrumandu-ne pe noi dar si pe invitati la fiecare pas important in ziua casatoriei civile, astfel incat am putut sa ne bucuram din plin de eveniment! Am ales sa colaborez cu Marius pentru stilul curat si natural al fotografiilor sale dar si pentru abilitatea de a surprinde acele momente inedite care se intampla in planul secundar. Am simtit ca-si face meseria cu drag si rabdare si suntem foarte fericiti cu ce-a iesit!"

testimonials wedding photographer Bucharest Romania (FILEminimizer)

"Fotografiile sunt de poveste!"

"Ne-am simțit minunat la ședința foto de Crăciun, iar fotografiile sunt de poveste. Marius este foarte talentat si a reușit să surprindă cele mai frumoase momente, livrarea materialului s-a făcut mult mai repede decât ne așteptam. Cu siguranță vom reveni cu drag și cu alta ocazie. Mulțumim din suflet 🤗"

"Un moment ce durează o secundă, dar o amintire ce durează toată viața..."

Fotografia de eveniment este o modalitate unică și specială de a capta cele mai importante momente ale vieții unui cuplu. Este o artă prin care se îmbină emoțiile, luminile și umbrele, precum și atmosfera unică a unui eveniment atât de important și emoționant.